Reclamă

Care este starea Prințului William de când soția sa a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton face tratament pentru a se vindeca

După ce s-a aflat că Kate Middleton suferă de cancer, fiul Regelui Charles a preluat toate atribuțiile familiei sale. Acum s-a aflat care este starea Prințului William de când soția sa a fost diagnosticată cu cancer.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 mai 2024, 7:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

O sursă a declarat pentru People că Prințul William este optimist pentru soția sa și copiii lor și face tot ce poate ca ei să fie bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este starea Prințului William de când soția sa a fost diagnosticată cu cancer

Kate Middleton lipsește de la începutul anului din lumina reflectoarelor pentru că primește tratament pentru cancer. Cu toate acestea, o sursă apropiată familiei lor a spus că există „vibrații pozitive” și o „dispoziție optimistă”.

În tot acest timp, Prințul William a fost ferm pe poziții pentru soția sa. Aceasta a anunțat diagnosticul de cancer pe 22 martie.

„William rămâne pozitiv pentru Kate și pentru copii”, a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru People.

Deși vrea să fie puternic pentru iubita sa soție, teoriile și zvonurile de pe rețelele sociale cu privire la sănătatea Prințesei Kate în urma operației abdominale din ianuarie l-au făcut pe Prințul William să se simtă frustrat.

Reclamă

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost „supărat” din cauza speculațiilor intense, potrivit unui fost angajat. Acesta spune că viitorul rege a reușit să elimine această energie negativă din jurul lor.

În timp ce Prințul William privește spre viitor, el refuză să se oprească asupra scenariilor cu tentă negativă.

„Kate se va face mai bine, iar el se gândește să o ajute să ajungă acolo”, spune o sursă apropiată familiei lor.

Reclamă

Deși nu există încă o actualizare cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, se pare că ea se descurcă bine.

Încă nu se știe însă dacă va participa la evenimente regale viitoare precum Trooping the Color din iunie. Tot sursele menționate mai sus au spus că atât ea cât și William s-au liniștit când au văzut câtă susținere pot primi de la oamenii din întreaga lume în urma diagnosticului ei. A rămâne optimist pentru public este vital pentru Prințul de Wales.

Prințul William a trecut prin multe provocări anul acesta

Starea Prințesei Kate reprezintă cea mai importantă provocare cu care prințul William s-a confruntat în acest an. În februarie, el a primit și diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles.

Editarea pozei de Ziua Mamei cu Kate și cei trei copii ai săi a fost un alt punct de cotitură pentru viitorul rege. Aceste episoade au făcut ca primele luni ale anului să fie unele dintre cele mai dificile din viața lui William, deoarece el este acum un sprijin emoțional pentru soția și copiii săi, continuând rolul său vital în monarhie.

„Fie că ești prinț sau om de rând, nimeni nu s-ar aștepta la așa ceva. Tatăl și soția lui sunt tratați pentru cancer în același timp”, a spus o persoană din interiorul palatului regal.

Prințul de Wales și-a reluat treptat îndatoririle publice, împărtășind actualizări discrete despre familia sa. Regalul a asigurat un voluntar de la o organizație caritabilă de distribuție de alimente pe 18 aprilie că va avea grijă de Kate.

Potrivit unui prieten de familie, William se bazează foarte mult pe ceea ce numește „unitatea familială nucleară”. Părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael Middleton și frații ei Pippa și James sunt alături de el cu tot ce pot. De asemenea, oamenii din interior spun că Prințul William a dezvoltat o legătură mai strânsă cu tatăl său.

„Îmi imaginez că se sprijină foarte tare pe ei”, a mai adăugat persoana din interior.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă în costum popular românesc care ține în mână un mănunchi de spice de grâu pentru a ilustra câteva tradiții de Rusalii 2024
Timp liber
Rusalii 2024. Care sunt tradițiile zilei de 23 iunie
Creștinii ortodocși sărbătoresc în această perioadă sărbătoarea de rusalii 2024. Rusaliile fac referire la pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinților Apostoli. Evenimentul sfânt a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Cincizecimea...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
3
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
4
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
5
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
PARTENERI
×