Reclamă

A slăbit 36 de kilograme după sarcină renunțând la un anumit produs. Vedeta care le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei sale

A slăbit 36 de kilograme după sarcină renunțând la un anumit produs. Vedeta care le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei sale este Khloé Kardashian. Transformarea corpului ei a avut loc după ce fiica sa True a venit pe lume în 2018.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2024, 13:52

Vedeta „Kardashians” a explicat că stilul de viață și modificările dietei pe care le-a învățat înainte de a rămâne însărcinată au ajutat-o să scape de kilograme, deoarece cântărea mai mult de 90 de kilograme după naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A slăbit 36 de kilograme după sarcină renunțând la un anumit produs

Khloe a spus în timpul unei apariții în podcastul „She MD” că primul lucru pe care l-a făcut a fost să elimine sucurile.

„Încet-încet am început să tai lucruri. Am făcut asta cu sucurile timp de o săptămână și apoi am renunțat la un alt lucru. Mi-am dat seama că ținem fiecare dietă care apărea când eram mai tânără, dar acum e mult mai greu.”

„Mi-a luat mult timp să mă antrenez. Aveam peste 90 de kilograme când am născut-op pe True”, a continuat Kardashian acum în vârstă de 39 de ani.

La acea vreme, mama a doi copii și-a amintit că s-a întrebat ce ar trebui să facă pentru a elimina kilogramele în plus.

Reclamă

„Pentru că aveam toate instrumentele, știam ce să fac, a fost mult mai ușor. Mi-am pierdut greutatea acumulată în timpul sarcinii mult mai repede decât am făcut-o vreodată”, a spus ea. „Eram atât de mândră de mine, am făcut-o de două ori.”

Khloe KArdasian într-o ținută din latex roz
Khloe Kardasina și-a surprins copiii cu ținuta aleasă / Profimedia Images

Potrivit Daily Mail, Kardashian cântărește acum 55 de kilograme. Kardashian a recunoscut că dieta și pierderea în greutate nu i-au fost niciodată ușoare, deoarece a fost „supraponderală o mare parte din viața ei”.

Reclamă

Ani de zile, ea a fost blocată în ciclul toxic de a fi o femeie care mănâncă pe fond emoțional, adesea alinându-și suferințele cu mâncare nesănătoasă și apoi plângând pentru alegerile pe care le-a făcut.

„Eram tristă, așa că aveam nevoie din nou de înghețată. A fost acest ciclu nebun”, a spus ea.

Dieta și sportul au ajutat-o pe Khloe să obțină silueta mult visată

Cofondatorul Good American și-a antrenat mai întâi mintea pentru a-și schimba dieta, apoi practic s-a mutat în sala de sport. Se pare că vedeta mergea și de 5 ori pe săptămână la antrenamente.

„Dacă mă pregătesc pentru o ședință foto, voi face pilates și antrenamente”, a continuat vedeta de reality.

După ce și-a modelat corpul și a obținut ceea ce dorea de la silueta sa, Kardashian și-a permis adesea să se desprindă când vine vorba de mâncare, deși nu mai are poftă pentru plăcerile ei vinovate din trecut.

„Acum că sunt într-un loc bun din punct de vedere corporal, ceea ce îmi place, mănânc cam ce vreau”, a explicat ea. „Dar pentru că creierul meu este atât de antrenat, nici măcar nu vrea să mănânce lucruri nesănătoase.”

Khloe a mai spus că atunci când are nevoie de un răsfăț, de obicei comandă o pizza.

„Pizza este slăbiciunea mea. Dar acum că sunt în această stare de spirit diferită, nu voi mânca niciodată o pizza întreagă”, a adăugat Kardashian. „Dar îți reantrenează creierul. Dacă creierul tău nu este antrenat cu corpul tău, atunci nu faci nimic, nu contează.”

Vedeta de reality o are pe fiica sa True, în vârstă de 6 ani, din relația cu fostul iubit Tristian Thompson.

Cei doi foști parteneri mai sunt și părinții fiului Tatum, în vârstă de 1 an, pe care l-au primit prin mamă surogat în iulie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×