Reclamă

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână. Motivul care a dus la o astfel de decizie

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână. Monarhul Marii Britanii și fiul lor au luat această decizie dintr-un motiv foarte important. Mulți au crezut că lucrurile au legătură cu Kate Middleton, însă altul ar fi fost motivul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 mai 2024, 6:39 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Regele Charles și Prințul William și-au schimbat agenda de lucru pentru săptămâna ce urmează. Monarhul, în vârstă de 75 de nai, și fiul său cel mare, în vârstă de 41 de ani, și-au anulat angajamentele după ce prim-ministrul Rishi Sunak a cerut alegeri generale surpriză pe data de 4 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână

Palatul Buckingham a fost cel care a forit mai multe declarații despre programul monarhului în perioada ce urmează.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce îi oferă Prințului William un nou titlu militar
Decizia monarhului a dat curs unor noi speculații / Profimedia Images

Palatul a publicat o declarație oficială pentru publicul larg în care a explicat mai bine ce urmează să se întâmple cu evenimentele la care Regele Charles și fiul său ar fi trebui să participe.

Reclamă

„În urma declarației lui Rishi Sunak în care se cere convocarea alegerilor generale, Familia Regală va amâna, în conformitate cu procedura normală, angajamentele care pot părea să distragă atenția de la campania electorală. Majestățile lor își trimit sincere scuze oricărei dintre cei care ar putea fi afectați de această decizie”, a scris Palatul Buckingham în declarația preluată de PageSix.

Regele Charles ar fi avut planificate trei evenimente publice în săptămâna ce urma. Prințul William ar fi urmat să participe și el la un eveniment public.

Întreruperea angajamentelor regale înainte de alegeri este ceva obișnuit pentru Familia Regală a Marii Britanii care a rămas mereu apolitică.

Reclamă

În ciuda faptului că săptămâna aceast aau fost anulate angajamentele regale, unele dintre ele vor continua așa cum au fost planificate, inclusiv vizita Regelui în Normandia pentru a comemora cea de-a 80-a aniversare a debarcării de Ziua Z în Franța.

Prințul William urmează să facă o vizită la Omaha Beach pentru a onora veteranii. Totodată, Regele Charles este așteptat la Trooping the Colour, Royal Ascot și Garter Day.

Regele Charles și Prințul William s-au întors de puțin timp la îndatoririle regale

Regele Charles și Prințul William s-au întors de puțin timp la îndatoririle regale. Cei doi au avut o apariție rară împreună la Muzeul Armatei din Middle Wallop, Hampshire.

Evenimentul a avut loc la începutul lunii mai. Regele și-a reluata tribuțiile regale pe data de 30 aprilie, după ce a avut o pauză mai lungă pentru a urma tratamentul pentru cancer.

Monarhul Marii Britanii a anunțat public că suferă de cancer în luna februarie a acestui an. De asemenea, William a renunțat o perioadă la îndatoririle regale pentru a fi alături de soția sa, Kate Middleton.

Kate a fost diagnosticată cu cancer în urma unei operații abdominale planificate. Prințesa de Wales a dezvăluit în luna martie că se confruntă cu cancerul.

După ce a postat un videoclip emoționant, Kate Middleton nu a mai apărut în public alături de soțul ei. Nu este clar momentul în care Prințesa de Wales își va relua îndatoririle regale. Ultima ei apariție publică a avut loc în decembrie 2023, scrie People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×