Reclamă

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână. Motivul care a dus la o astfel de decizie

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână. Monarhul Marii Britanii și fiul lor au luat această decizie dintr-un motiv foarte important. Mulți au crezut că lucrurile au legătură cu Kate Middleton, însă altul ar fi fost motivul.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 mai 2024, 6:39 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Regele Charles și Prințul William și-au schimbat agenda de lucru pentru săptămâna ce urmează. Monarhul, în vârstă de 75 de nai, și fiul său cel mare, în vârstă de 41 de ani, și-au anulat angajamentele după ce prim-ministrul Rishi Sunak a cerut alegeri generale surpriză pe data de 4 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Prințul William și-au anulat angajamentele regale pentru o săptămână

Palatul Buckingham a fost cel care a forit mai multe declarații despre programul monarhului în perioada ce urmează.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce îi oferă Prințului William un nou titlu militar
Decizia monarhului a dat curs unor noi speculații / Profimedia Images

Palatul a publicat o declarație oficială pentru publicul larg în care a explicat mai bine ce urmează să se întâmple cu evenimentele la care Regele Charles și fiul său ar fi trebui să participe.

Reclamă

„În urma declarației lui Rishi Sunak în care se cere convocarea alegerilor generale, Familia Regală va amâna, în conformitate cu procedura normală, angajamentele care pot părea să distragă atenția de la campania electorală. Majestățile lor își trimit sincere scuze oricărei dintre cei care ar putea fi afectați de această decizie”, a scris Palatul Buckingham în declarația preluată de PageSix.

Regele Charles ar fi avut planificate trei evenimente publice în săptămâna ce urma. Prințul William ar fi urmat să participe și el la un eveniment public.

Întreruperea angajamentelor regale înainte de alegeri este ceva obișnuit pentru Familia Regală a Marii Britanii care a rămas mereu apolitică.

Reclamă

În ciuda faptului că săptămâna aceast aau fost anulate angajamentele regale, unele dintre ele vor continua așa cum au fost planificate, inclusiv vizita Regelui în Normandia pentru a comemora cea de-a 80-a aniversare a debarcării de Ziua Z în Franța.

Prințul William urmează să facă o vizită la Omaha Beach pentru a onora veteranii. Totodată, Regele Charles este așteptat la Trooping the Colour, Royal Ascot și Garter Day.

Regele Charles și Prințul William s-au întors de puțin timp la îndatoririle regale

Regele Charles și Prințul William s-au întors de puțin timp la îndatoririle regale. Cei doi au avut o apariție rară împreună la Muzeul Armatei din Middle Wallop, Hampshire.

Evenimentul a avut loc la începutul lunii mai. Regele și-a reluata tribuțiile regale pe data de 30 aprilie, după ce a avut o pauză mai lungă pentru a urma tratamentul pentru cancer.

Monarhul Marii Britanii a anunțat public că suferă de cancer în luna februarie a acestui an. De asemenea, William a renunțat o perioadă la îndatoririle regale pentru a fi alături de soția sa, Kate Middleton.

Kate a fost diagnosticată cu cancer în urma unei operații abdominale planificate. Prințesa de Wales a dezvăluit în luna martie că se confruntă cu cancerul.

După ce a postat un videoclip emoționant, Kate Middleton nu a mai apărut în public alături de soțul ei. Nu este clar momentul în care Prințesa de Wales își va relua îndatoririle regale. Ultima ei apariție publică a avut loc în decembrie 2023, scrie People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×