Reclamă

Regele Charles i-a oferit Prințului William un titlu militar ce are legătură cu Prințul Harry. Decizia monarhului a dat curs unor noi speculații

Regele Charles i-a oferit Prințului William un titlu militar ce are legătură cu Prințul Harry. Decizia monarhului a dat curs unor speculații noi. Experții regali sunt de părere că prăpastia dintre Ducele de Sussex și tatăl său se adâncește.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 mai 2024, 5:10 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Prințul de Wales este acum colonelul șef al fostului regiment al fratelui său, Prințul Harry.Regele Charles l-a numit pe Prințul William în funcția militară care a avut legături strânse cu Prințul Harry. Experții regali au comentat decizia luată de monarhul Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles i-a oferit Prințului William un titlu militar ce are legătură cu Prințul Harry

Luni, 13 mai, Regele Charles i-a acordat fiului său cel mare titlul de colonel șef al Armatei Air Corps în cadrul unei ceremonii militare care s-a ținut la Centrul de Aviație al armatei din Hampshire.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce îi oferă Prințului William un nou titlu militar
Decizia monarhului a dat curs unor noi speculații / Profimedia Images

În noul său rol, William, în vârstă de 41 de ani, este acum liderul fostului regiment al fratelui său, Prințul Harry. Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat ca pilot al Armatei aeriene în 2009, înainte de a servi în Corpul spu în timpul celui de-al doilea turneu în Afganistan până în 2014.

Reclamă

Numirea a stârnit o mulțime de controverse, deoarece se crede că titlul era destinat lui Harry.

Momentul anunțului ceremoniei, făcut săptămâna trecută, a stârnit, de asemenea, multe nemulțumiri deoarece a coincis cu întoarcerea lui Harry în Marea Britanie.

Prințul Harry și Prințul William sunt piloți militari antrenați, dar în timp ce Harry a servit în Army Air Corps, Prințul de Wales a servit ca pilot de căutare și salvare timp de trei ani.

Reclamă

Prințul Harry a venit în Marea Britanie pentru a celebra aniversarea Fundației Invictus Games la Catedrala Sf. Paul din Londra, pe 8 mai.

Publicația People scrie că Harry i-a adresat o invitație tatălui său, cumnatei și fratelui său. Cu toate acestea, niciunul dintre membrii seniori ai Familiei Regale nu a participat la sărbătoare. La scurt timp după participarea la aniversarea jocurilor, Harry a plecat în Nigeria alături de Meghan Markle.

De ce nu s-a întâlnit Prințul Harry cu familia sa

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, nu a revenit la îndatoririle regale. Aceasta se află în cursul tratamentului pentru cancer.

Între timp, William a efectuat mai multe vizite la Castelul Windsor. La câțiva kilometri distanță, Regele Charles și Regina Camila au găzduit prima petrecere în grădină a sezonului la Palatul Buckingham.

Astfel, Prințul Harry nu a reit să se vadă cu familia sa. Un purtător de cuvânt al Ducelui de Sussex a confirmat anterior ă Prințul nu-și va vedea tatăl în scurtul timp petrecut la Londra.

„Ca răspuns la nenumăratele întrebări și la speculațiile continue cu privire la faptul dacă Ducele se va întâlni sau nu cu tatăl său în timp ce se află în Londra, din păcate, acest lucru nu va putea fi posibil din cauza programului complicat al Majestății Sale”, a spus purtătorul de cuvânt pentru presă.

Prințul Harry a îneșles angajamentele tatălui său și i-a respectat programul. Regele Charles și Prințul Harry s-au văzut ultima dată atunci când monarhul a anunțat că suferă de cancer. Ducele de Sussex a zburat atunci de urgență pentru a ajunge la tatăl său. Fiul cel mic al Majestății Sale încearcă să mențină o relație bună cu familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×