Reclamă

Prințul Archie și Prințesa Lilibet lipsesc de la un moment important din viața Regelui Charles. Despre ce eveniment este vorba

Prințul Archie și Prințesa Lilibet lipsesc de la un moment important din viața Regelui Charles. Micuții nu vor fi prezenți nici anul acesta la evenimentul care îl celebrează pe bunicul lor. Copiii Ducelui și Ducesei de Sussex nu-și vor face debutul nici anul acesta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2024, 15:21

Copiii Ducelui de Sussex, Prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de trei ani, trăiesc în California. În ciuda faptului că au călătorit în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, aceștia vor arata un eveniment semnificativ din viața regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Archie și Prințesa Lilibet lipsesc de la un moment important din viața Regelui Charles

În fiecare an, familia regală se adună pe balconul Palatului Buckingham pentru a spectacolul după participarea la Trooping the Color.

Parada mai este cunoscută sub denumirea de „parada regelui”. Prințul Harry și Meghan Markle au apărut alături de familia regală în anul 2018 și în anul 2018.

Archie și Lilibet nu au avut momentul lor la faimosul balcon, scrie publicația Hello! În timp ce membri extinși ai familiei regale s-au adunat pentru a urmări spectacolul militar, în ultimii ani, numărul persoanelor care apar la balcon a fost restrâns.

Este unul dintre motivele pentru care Harry și Meghan nu au apărut la balcon la evenimentele din 2022. Ducele și Ducesa de Sussex s-au retras din Familia Regală Britanică în anul 2020.

Reclamă

Prințul Archie avea doar o lună atunci când a avut loc parada Trooping the Color. Copiii din Familia Regală trebuie să aibă cel puțin un an pentru a-și face debutul la balcon, scrie Hello.

Harry, Meghan și Archie s-au mutat în SUA în martie 2020, după decizia de a ieși din Familia Regală. Pe fondul pandemiei de COVID-19, Trooping the Color a avut loc la Castelul Windsor în 2020 și 2021.

În timp ce Harry a mai făcut vizite în Marea Britanie în ultimii ani, Meghan, Archie și Lilibet nu l-au însoțit.

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit-o pe Liliet în Statele Unite ale Americii

La începutul acestei luni, Harry și Meghan au organizat o petrecere specială la conacul lor din Montecito. Micuța Lilibet a împlinit trei ani pe data de 4 iunie.

Potrivit People, întâlnirea a inclus prietneii apropiați ai familie Sussex și câțova dintre prietenii lui Lili. În 2022, la Jubileul de Platină al Reginei, Harry și Meghan au organizat o petrecere de ceai la Frogmore Cottage din Windsor.

Jubileul de Platină a coincis în 2022 cu ziua de naștere a micuței Lilibet. Archie a fost cel care și-a ajutat sora mai mică să stingă lumânările de pe tortul cu etaje.

Meghan Markle și Prințul Harry au ales să trăiască o viață departe de ochii curioșilor și s-au retras din viața agitată a Familiei Regale Britanice.

Cu toate acestea, Prințul Harry a păstrat legătura cu Familia Sa. Acesta a făcut o vizită urgentă în Marea Britanie atunci când a aflat că tatăl său, Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

La aflarea veștii că Prințesa de Wales a fost diagnosticată și ea cu cancer, Ducele și Ducesa de Sussex au postat un mesaj public de încurajare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×