Reclamă

Prințul Louis a căscat și s-a jucat cu o perdea la Trooping the Color 2024. Micuțul de numai 6 ani a atras din nou toate privirile

Prințul Louis a căscat și s-a jucat cu o perdea la Trooping the Color 2024. Micuțul de numai 6 ani a atras din nou toate privirile. Băiatul cel mic al Prințesei și Prințului de Wales nu a fost impresionat de ceremonie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 iunie 2024, 15:13

Tânărul regal, care este îndrăgit de mulți fani regali datorită comportamentului său expresiv, a fost surprins de camere strâmbându-și fața. Kate, în vârstă de 42 de ani, părea să se coboare la nivelul lui pentru a-i vorbi pe un balcon la Horse Guards Parade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis a căscat și s-a jucat cu o perdea la Trooping the Color 2024

La eveniment au defilat peste 1.400 de soldați, 200 de cai, 400 de muzicieni și un survol de 70 de avioane.

La un moment dat, prințul de șase ani a fost chiar prins trăgând de șnurul pentru jaluze în timp ce vorbea cu mama lui.

Louis, care purta un blazer, o pereche de pantaloni scurți, o cămașă și o cravată, nu și-a putut ascunde expresiile faciale, spre bucuria fanilor regali. Deși mama sa a încercat să-l liniștească, el a încercat chiar să deschidă fereastra de pe balconul de lângă Ducesa de Edinburgh.

Prințul a părut cel mai puțin impresionat de eveniment. La un moment dat el chiar și-a încruntat sprâncenele în timp ce se uita pe fereastră, cu gura căscată.

Reclamă

Prințul William a luat parte la paradă călare. Copiii lui au apărut alături de mama lor într-o trăsură.

Prezența lui Kate a fost un mesaj liniștitor pentru admiratorii regali

Reclamă

Înainte de apariția ei, Prințesa a scris un mesaj personal emoționant prin care mulțumește publicului pentru sprijinul acordat după diagnosticul ei de cancer. Ea a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să participe la tradiționala zi ceremonială.

În luna martie, Prințesa a dezvăluit că este supusă unui tratament de „chimioterapia preventivă” pentru o formă nedezvăluită a bolii. Tot atunci ea a mai spus că tratamentul ei va dura câteva luni.

Deși nu se va întoarce la îndatoririle publice cu normă întreagă, ea a dezvăluit că acum se simte suficient de bine pentru a participa la un număr mic de angajamente publice în lunile următoare.

Palatul Kensington a lansat și un nou portret uimitor al prințesei. A fost făcut la Windsor săptămâna aceasta de Matt Porteous.

În mesajul ei, Prințesa spunea că a fost „uimită” de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele două luni.

„Într-adevăr a făcut diferența pentru mine și William. Ne-a ajutat pe amândoi în unele dintre momentele mai grele”, a scris ea.

În mod emoționant, ea a dezvăluit că face „progrese bune”, dar adaugă: După cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să lași corpul să se odihnească. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine”.

Ea a adăugat: „Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viață. Să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate. Pot să încep și să plec puțin de acasă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×