Reclamă

De ce s-au retras gemenele Olsen din lumina reflectoarelor. Mary-Kate și Ashley au pozat recent la un eveniment public și sunt de nerecunoscut

S-a aflat de ce s-au retras gemenele Olsen din lumina reflectoarelor. Mary-Kate și Ashley au pozat recent la un eveniment public și sunt de nerecunoscut. Un apropiat al celor două vedete a făcut mai multe dezvăluiri despre viața lor din prezent.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2024, 6:48

Mary-Kate și Ashley Olsen au fost mereu în atenția publicului în perioada copilăriei, dar și în perioada adolescenței. Chiar dacă au fost cunoscute printre copiii vedetă, cele două surori au decis ca viața lor să se schimbe la maturitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-au retras gemenele Olsen din lumina reflectoarelor

Vedetele din Full House, în vârstă de 30 de ani, au declarat recent pentru presa de peste hotare că se concentrează asupra afacerii lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mary-Kate și Ashley Olsen au pozat împreună la Met Gala 2019
Mary-Kate și Ashley au pozat recent la un eveniment public și sunt de nerecunoscut / Getty Images

Cele două trăiesc o viață foarte ocupată, dar privată, în culise. Mary-Kate și Ashley Olsen se concentrează asupra carierei lor în lumea modei. Cele două dețin linia de modă The Row și au o mulțime de angajamente personale.

Reclamă

Michael Pagnotta, un apropiat al gemenelor Olsen a declarat pentru People că le-a admirat mereu pe cele două femei pentru etica muncii lor.

Acesta și-a amintit cu drag de momentele în care gemenele au renunțat la lumina reflectoarelor pentru o carieră în lumea modei.

„Au venit la New York și au vrut să meargă la facultate. Erau foarte ocupate în primul an de facultate, când au ajuns la New York. Au cunoscut mulți oameni care aveau o altă perspectivă asupra lumii. Poate că au avut o altă idee despre viitorul lor și poate că nu ar fi neapărat legată de actorie. Au înțeles rapid luma modei și și-au dat seama că au un talent înnăscut” a spus Pahnotta pentur presa internațională.

Reclamă

Cele două surori au fost postate recent pe străzile din New York și sunt complet schimbate. Ultima lor apariție pe covorul roșu a avut loc la evenimentul Met Gala din anul 2019.

Multe vedete au renunțat la celebritate pentru a avea un job obișnuit. Se pare că gemenele Olsen au luat și ele această decizie.

Cum s-a schimbat viața gemenelor Olsen după ce au renunțat la celebritate

Apropiații gemenelor Olsen spun că surorile nu au făcut față succesului lor din seria Full House. Deși au mai apărut și în alte producții cunoscute, faima din Full House „ar fi fost prea greu de gestionat”.

„Cred că, pe măsură ce au devenit din ce în ce mai mari, atunci când și-au deschis propriul brand, puteai să vezi că devine puțin prea copleșitoare faima din Full House și capacitatea lor de a rămâne normale era din ce în ce mai mică. Fetele au o educație puternică și au vrut mereu să rămână cu capul pe umeri”.

Mary-Kate și Ashley Olsen într-o fotografie din copilărie din serialul Full House
Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit cunoscute după ce au apărut în serialul Full House / Profimedia Images

„Cel mai important lucru pe care oamenii ar trebui să-l știe despre ele este faptul că li s-a permis să fie copii. Au avut preocupări normale, temeri obișnuite și același tip de distracție. Provin dintr-o familie iubitoare, air acest lucru a contat foarte mult. Au trecut printr-o perioadă de răzvrătire în adolescență, dar în ciuda faimei și bogăției, sunt femei normale”, a spus un apropiat al celor două surori.

Mary-Kate este căsătorită cu Olivier Sarkozy, un bancher francez, în vârstă de 47 de ani. Mary se dedică în totalitate familiei sale atunci când nu lucrează.

Mary-Kate trăiește alături de Olivier și cei doi copii ai acestuia. Între timp, Ashley își petrece timpul cu iubitul ei, Richard Sachs, în vârstă de 58 de ani. Cele două surori se mândresc cu faptul că au reușit să găsească un echilibru între muncă și viața personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×