Reclamă

Vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit. În ce domenii au ales să profeseze

Orice persoană visează la un moment dat să devină cunoscută. Există însă și oameni care au atins succesul rapid și au dorit să se retragă din viața publică și să ducă o existență obișnuită, departe de ochii curioșilor. Acesta este și cazul celor zece vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit.

Publicat: 9 iulie 2022, 6:02

Acești actori au decis că viața pe platourile de filmare nu este ceva ce li se potrivește. Au sacrificat o posibilă carieră de succes pentru fericirea și libertatea de a-și alege singuri drumul. Ei sunt actorii care au ales să profeseze în domenii cu totul diferite de cel al actoriei sau a filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit

Ne-am obișnuit ca viața vedetelor internaționale să nu fie ceea ce apare. Există și celebritățic are au ales o viață în anonimat, cât mai departe de lumina reflectoarelor. Banii nu i-au putut cumpăra, iar fericirea și pasiunea lor a fost mult mai presus de orice contract. Iată câteva vedete care au renunțat la celebritate pentru un job cât se poate de obișnuit. 

Mara Wilson

Mara Wilson este vedeta listei pe care ți-am pregătit-o. Aceasta a devenit cunoscută încă din copilărie în urma personajului Matilda. Filmul de succes i-a adus acesteia oportunitatea de a-și lansa o adevărată carieră la Hollywood.

După finalizarea producției Matilda, Mara a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu tânăra stea care abia începea să se bucure de celebritate. Mar Wilson și-a concentrat atenția asupra scrisului și a lansat mai multe cărți.

Reclamă
Colaj de fotografii cu actrița Mara Wilson, una din principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit
Mara Wilson este vedeta listei pe care ți-am pregătit-o / Profimedia Images

Aceasta a profitat de celebritatea pe care a dobândit-o și a decis că este momentul să-și deschidă propriul business.

Energia sa creativă s-a concentrat exclusiv asupra scrisului, iar în prezent este o autoare de succes, după cum scriu publicațiile internaționale. Fetța c zâmbet ștrngar este acum o femeie în toatăregula.

Reclamă

Sarah Michelle Gellar

Actrița Sarah Michelle Gellar a avut o mulțime de roluri care i-au consacrat cariera, cu toate acestea diva nu și-a dorit niciodată să rămână la hollywood. Vedeta internațională a jucat în Buffy the Vampire Slayer și în Cruel Intentions. Pasiunea sa adevărată a fost întotdeauna gătitul.

Colaj de fotografii cu actrița Sarah Michelle Gellar una din principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit
Actrița Sarah Michelle Gellar a avut o mulțime de roluri care i-au consacrat cariera / Profimedia Images

După ce s-a bucurat de lumina reflectoarelor timp de ani de zile aceasta a decis că este momentul să-și deschidă propria companie americană de gătit care promovează un stil de viață sănătos. Diva este pasionată în special de produsele de patiserie și deserturi și de bucură de un real succes în Statele Unite ale Americii.

Nikki Blonsky

Nikki Blonsky a fost descoperită în adolescență atunci când aceasta lucra la un lanț celebru de magazine de înghețată. Alături de Zac Efron, Michelle Pfeiffer și John Travolta aceasta a primit un rol în filmul Hairspray. În ciuda succesului înregistrat de producție, Nikki nu a reușit să-și găsească roluri care să o satisfacă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Colaj de fotografii cu actrița Nikki Blonsky
Nikki Blonsky a fost descoperită în adolescență atunci când aceasta lucra la un lanț celebru de magazine de înghețată / Profimedia Images

Aceasta a decis să-și schimbe complet parcursul profesional și a devenit un make-up artist. Paralel a încercat să-și găsească noi roluri, însă fără succes. Aceasta s-a angajat ulterior într-un salon spunând că este o carieră mult mai sigură decât cea pe care ar fi putut să și-o facă la Hollywood.

Tony Danza

Tony Danza s-a făcut remarcat în special în urma rolului din Taxi. Acesta a avut o carieră de succes pentru o bună bucată de timp. Însă actorul a simțit întotdeauna că îl așteaptă ceva mai mult de atât. După mulți ani în lumina reflectoarelor a decis că actoria nu-mi mai aduce la fel de multă fericire și că este momentul să-și schimbe planurile.

Colaj cu actorul Tony Danza, unul din principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit
Tony Danza s-a făcut remarcat în special în urma rolului din Taxi / Profimedia Images

Pentru mai bine de un an acesta s-a angajat ca profesor de engleză la un liceu din Philadelphia. Acesta a fost atât de atras de noua sa carieră încât a decis să renunțe definitiv la cariera de la Hollywood.

Lauren Conrad

Lauren Conrad a devenit celebră în urma apariției sale din show-ul TV Laguna Beach. După finalizarea show-ului aceasta și-a dorit să iasă complet din televiziune. Însă vedeta a ajuns să fie rapid îndrăgită de oamenii din lumea întreagă.

Stilul său devenise emblematic pentru multe tinere din întreaga lume la acel moment. Vedeta internațională și-a descoperit pasiunea pentru scris și a scris de-a lungul vieții mai multe cărți. Aceasta și-a lansat o linie proprie de haine, dar și un brand de produse de makeup.

Colaj cu două fotografii ale actriței Lauren Conrad, una din principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit
Lauren Conrad a devenit celebră în urma apariției sale din show-ul TV Laguna Beach / Profimedia Images

În prezent fosta actriță este o femeie de afaceri de succes, iar produsele sale de bucură de recenzii foarte bune la nivel internațional.

Jeff Cohen 

Jeff Cohen l-a interpretat pe Chunk din The Goonies, iar interpretarea l-a propulsat la Hollywood. Acesta ar fi putut avea o carieră de succes, cu toate acestea a decis că își dorește ceva diferit de la viață. În loc să-i continue cariera ca actor, acesta a decis să se întoarcă la studii și să urmeze o carieră drept avocat.

Colaj de fotografii cu actorul Jeff Cohen în copilărie și la maturitate
Jeff Cohen l-a interpretat pe Chunk din The Goonies / Profimedia Images

În prezent este partener fondator al companiei de avocatură Cohen Gardner LLP. În prezent este unul dintre cei mai apreciați avocați și se bucură de un real succes pe plan profesional.

Steven Anthony Lawrence

Steven Anthony Lawrence se numără și el pe lista de vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit. Acesta a devenit cunoscut în urma rolului din Even Stevens. cAriera sa a început la Disney, însă acest lucru nu -a ajutat să se propulseze așa cum și-a dorit.

După succesul din Even Stevens acesta a apărut în mai multe show-uri TV și a primit mai multe roluri secundare. Deși avea în față o carieră de succes, acesta și-a dorit să-și împărtășească învățămintele cu ceilalți.

Colaj de fotografii cu actorul Steve Anthony Lawrence
Steven Anthony Lawrence se numără și el pe lista de vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit / Profimedia Images

Vedeta a devenit profesor de actorie și a început să-i învețe pe actorii aspiranți cum să se pregătească pentru o carieră de succes. Acesta îi ajută pe tineri talentați să-și negocieze contractele și chiar să exceleze pe platourile de filmare.

Karyn Parsons

Karyn Parsons se află pe lista de vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit. Aceasta a devenit cunoscută în urma rolului lui Hilary Banks din The Fresh Prince of Bel-Air. După acest rol care a devenit emblematic pentru ea, diva s-a retras din lumina reflectoarelor.

Colaj de fotografii cu actrița Karyn Parsons una din principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit
Karyn Parsons se află pe lista de vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit / Profimedia Images

Aceasta a fost văzută tot mai rar pe sticlă, iar aparițiile sale publice au rămas limitate. Vedeta a decis în schimb să-și orienteze eforturile către o nouă carieră. Aceasta  înființat o fundație care educă tinerii despre istoria afro-americană. Vedeta continuă acest proiect apropiat sufletului său chiar și în prezent.

Jack Gleeson

Jack Gleeson se numără la rândul său printre principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit. Acesta a devenit cunoscut în urma apariției din seria Game of Thrones. După rolului regelui Joffrey, acesta a decis că este timpul pentru o schimbare.

Chiar dacă numele său se afla pe buzele tuturor, tânărul a luat o pauză de la actorie . În anul 2013 a făcut anunțul oficial spunând că se retrage din industria filmului pentru o perioadă.

Colaj de fotografii cu actorul Jack Gleeson în adolescență și după ce a renunțat la actorie
Jack Gleeson se numără la rândul său printre principalele vedete care au renunțat la celebritate pentru un job obișnuit / Profimedia Images

Acesta s-a înscris la facultate unde studiază pentru a-și lua diploma de licență în filosofie și teologie. În prezent actorul a primit o propunere de a apărea în  seria Out of Her Mind. Rămâne de văzut dacă acesta se va întoarce la Hollywood.

Frankie Muniz

Frankie Muniz a fost văzut ca unul dintre cei mai promițători tineri actori. Acesta a părut în producții precum Malcolm in the Middle sau Big Fat Liar. În anul 2008 acesta a decis să se îndepărteze treptat de lumina reflectoarelor.

După o carieră de succes, acesta și-a asigurat un trai decent și a decis că se poată relaxa mai mult. Acesta își petrece majoritatea timpului în Scottsdale, Arizona unde deține și un magazin care comercializează măsline.

Colaj de fotografii cu actorul Frankie Muniz în copilărie și la maturiate
Frankie Muniz a fost văzut ca unul dintre cei mai promițători tineri actori / Profimedia Images

Banii strânși în timpul carierei de succes îi permit acestuia să ducă un trai decent și să-și urmeze pasiunile mai puțin cunoscute de către ceilalți.

 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×