Reclamă

Jennifer Lopez simte că „nu-și mai poate salva căsnicia”. Ce declarații au făcut apropiații cântăreței despre relația ei cu Ben Affleck

Jennifer Lopez simte că „nu-și mai poate salva căsnicia”. Apropiații vedetei au făcut declarații noi despre relația acesteia cu Ben Affleck. Paparazzi l-au surprins recent pe actor fără verigheta pe deget. Zvonurile legate de un posibil divorț apar tot mai des în presa internațională. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iunie 2024, 8:27

Jennifer Lopez pare pregătită să renunțe la căsnicia sa cu Ben Affleck. Artista, în vârstă de 54 de ani, consideră că „a făcut tot ce a putut pentru a-și salva relația”. Vedeta a fost fotografiată recent părăsind casa în care stă cu chirie soțul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez simte că „nu-și mai poate salva căsnicia”

Jennifer Lopez a mers din nou să-și viziteze soțul. Aceasta a fost pozată în timp ce părăsea casa înc are Ben Affleck locuiește cu chirie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce se află într-o parcare subterană
Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc „vieți separate” / Profimedia Images

În imagini, Jennifer pare dezamăgită de întrevederea pe care a avut-o cu partenerul său. La scurt timp de la întâlnirea lor, Ben Affleck a fost pozat la plimbare prin cartier. Paparazzi au observat faptul că actorul nu mai purta verigheta pe degetul inelar.

Reclamă

Tot în decursul acelei zile, Ben Affleck s-a întâlnit pentru câteva momente cu fosta sa soție, Jennifer Garner. Garner a fost pozată venind cu mașina la casa actorului. 

„Jenny s-a săturat și a încercat cu adevărat, dar nu poate să facă mai mult, nimic nu se îmbunătățește, este din ce în ce mai rău”, a declarat un apropiat al divei pentru DailyMail

Actrița încearcă „să profite de tot ce e mai bun” din timpul ei și preferă să-și petreacă timpul cu gemenii săi, Max și Emme. Vedeta a declarat întrecut că își dorește să pună mai mult accent pe carieră și pe proiectele sale din 2025. 

Reclamă

„Este încântată să plece în turneul de anul viitor, când viața ei personală este pe un teren mai calm și poate intra în legătură cu fanii ei. Ea își va lua familia cu ea și va profita la maximum”, au mai spus apropiații divei. Cântăreața a anunțat că „își anulează turneul pentru a petrece mai mult timp cu familia”, scrie PageSix.

Ce spun apropiații lui Jennifer Lopez despre comportamentul lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben affleck s-au întâlnit recent la absolvirea lui Samuel Affleck. O sursă apropiată a artistei a declarat că diva a fost „uimită” de felul în care mass-media a preluat „despărțirea lor”.

Apropiații spun că „vina”, pentru dispariția treptată a relației lor se datorează în mare parte din cauza „naturii morocănoase” a lui Ben Affleck. 

„Ben este un tip grozav, dar poate fi morocănos și deprimant. Cred că lumea a văzut așa în fotografii, ca atunci cînd a fost la premiile Grammy anul trecut și nu a zâmbit. Dacă oamenii ar vedea cum este el cu adevărat, atunci nu ar mai ataca-o pe Jennifer în titluri. El pare atât de multe ori. Mare regizor și actor, dar nu prea râde cu el, știi?„ a spus un apropiat al divei.

Reprezentanții actorului au fost contactați de către jurnaliștii de la PageSix, însă aceștia nu au răspuns solicitărilor. Ben Affleck și Jennifer Lopez continuă să fie în centrul atenției. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×