Reclamă

Jennifer Lopez a participat la ceremonia de absolvire a fiului lui Ben Affleck. Diva nu a interacționat cu soțul ei pe tot parcursul zilei

Jennifer Lopez a participat la ceremonia de absolvire a fiului lui Ben Affleck. Diva nu a interacționat cu soțul ei pe tot parcursul zilei. JLo și soțul ei au stat departe unul de celălalt și-au intensificat speculațiile legate de divorț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2024, 6:28 / Actualizat: 14 iunie 2024, 17:57

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stat departe unul de altul la absolvirea lui Samuel, în vârstă de 12 ani. Ambele vedete au sosit separat la evenimentul special. Lopez a venit alături de gemenii ei, Max și Emme. Gemenii și-au susținut fratele vitreg. Affleck a venit la eveniment împreună cu mama sa, Chris Anne Boldt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a participat la ceremonia de absolvire a fiului lui Ben Affleck

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, părea să fie bine dispusă atunci când a sosit la absolvirea lui Samuel. Vedeta s-a bucurat sincer pentru reușita adolescentului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emme, Max și Jennifer Lopez la absolvirea lui Samuel
Emme și Max și-au susținut fratele vitreg la marele eveniment / Profimedia Images

Ea a purtat pentru marele eveniment o rochie bej, cu tiv festonat și pantofi în două tonuri. Aceasta și-a prins părul într-un coc și și-a accesorizat ținuta cu  pereche de ochelari de soare.

Reclamă

Affleck, în vârstă de 51  de ani, a părut prost dispus la eveniment. Acesta a venit îmbrăcat la un costum albastru din trei piese și pantofi negri.

Paparazzi au observat faptul că Affleck și-a purtat verigheta. Nu este clar dacă Jennifer Lopez a purtat-o pe a ei. Diva și-a ascuns cu mare atenție mâna stângă la eveniment.

În contrast cu fostul ei soț, Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani, a fost fotografiată cu un zâmbet larg. Aceasta a purtat o rochie elegantă albastră.

Reclamă

Ea și Affleck au împreună trei copii: Samuel, Violet și Seraphina. Lipsa de interacțiune a lui Lopez și Affleck la absolvirea lui Samuel vine în urma unui raport că cei doi „au trăit vieți separate”.

În acest moment ei doar își văd de treabă. Au intrat în relație foarte optimiști și au crezut că pot schimba lucrurile, dar nu au făcut-o”, a spus un apropiat al cuplului pentru PageSix.

Ce spun apropiații lui Ben Affleck despre starea sa de spirit

Apropiații lui Ben Affleck au oferit mai multe informații despre starea de spirit a acestuia. Prietenii actorului susțin că Ben „și-a venit în fire” în ceea ce privește căsătoria sa cu Jennifer Lopez.

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, ar face-o. El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis și și-a revenit acum în fire, înțelege că nu există nicio modalitate de a face lucrurile să funcționeze între ei”, a declarat un apropiat al lui Ben pentru DailyMail.

Perechea s-a căsătorit în iulie 2022, la 20 de ani după ce s-au logodit inițial. Presa scrie că perechea vrea să vândă locuința conjugală. Locuința a fost cumpărată în luna mai a anului 2023. Presa mai scrie că Ben și JLo ar încerca să elaboreze un acord de separare.

„Lui Ben nu i-a plăcut niciodată casa. Este prea departe de copiii lui”, a spus un apropiat al actorului. Ben Affleck locuiește în prezent într-o casă închiriată din Brentwood, California, lângă reședința lui Garner.

Affleck și fosta lui soție au fost văzuți petrecând tot mai mult timp împreună în ultima vreme. Un apropiat al lui Affleck a raportat că Jennifer Garner l-a încurajat pe actor să lucreze la căsătoria lui cu Jennifer Lopez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×