Reclamă

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica ei vitregă, Violet Affleck. Imaginile au apărut după ce diva și-a vizitat soțul cu o seară înainte

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica ei vitregă, Violet Affleck. Imaginile au apărut după ce diva și-a vizitat soțul cu o seară înainte. Artista s-a comportat foarte atent cu fiica soțului ei și a încercat să se asigure că aceasta are parte de cele mai bune condiții.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iunie 2024, 6:07

Artista, în vârstă de 54 de ani, a fost văzută ieșind la prânz cu fiica cea mare a soțului ei Ben Affleck, Violet Affleck, la hotelul Maybourne din Beverly Hills. Întâlnirea lor a avut loc pe fondul zvonurilor că Lopez și Affleck se îndreaptă spre divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica ei vitregă, Violet Affleck

Jennifer Lopez a optat pentru un costum cu pantaloni. Diva a ales un ansamblu crem pe care l-a combinat cu o poșetă Jacquemus de aceeași culoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un costum alb în timp ce merge să ia prânzul cu Violet Affleck
Jennifer Lopez a luat prânzul cu fiica ei vitregă, Violet Affleck / Profiemdia Images

Diva și-a completat ținuta cu o pereche de platforme și o pereche de ochelari de soare. Violet a ales o ținută feminină și gingașă.

Reclamă

Aceasta a purtat o rochie roz cu imprimeu floral. Peste rochie a ales să poarte un pulover în nuanțe de roz. Adolescenta și-a accesorizat ținuta cu un crossbody Chanel.

Ieșirea lor are loc la scurt timp după ce cântăreața a fost văzută intrând în casa în care soțul ei locuiește în chirie.

Ben a găzduit o petrecere de absolvire a școlii gimnaziale pentru fiul său de 12 ani, Samuel, pe care îl are cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

Reclamă

Ben și Garner sunt și părinții Seraphinei, în vârstă de 15 ani. Lopez și cei doi copii ai ei, Max și Emme, în vârstă de 16 ani, au fost, de asemenea, prezenți la ceremonia de absolvire a lui Samuel. Cu toate acestea, ea a sosit separat de Ben pe fondul problemelor conjugale.

În ciuda zvonurilor, Jennifer Lopez pare că are o relație bună cu copiii ei vitregi. Ea s-a asigurat că Violet Affleck ajunge în siguranță înapoi acasă.

Vedeta și-a rugat prietenul apropiat să aibă grijă de Violet Affleck pe drumul de întoarcere. Adolescenta a fost tot timpul zâmbitoare și a părut să aibă o stare de spirit foarte bună în timpul întâlnirii sale, a scris publicația PageSix.

Ce spun prietenii lui Ben Affleck despre starea lui de spirit

Ben Affleck și jennifer Lopez nu au interacționat în timpul ceremoniei de absolvire a lui Samuel Affleck. Cu toate acestea, Lopez a fost văzută zâmbind după ce seara a plecat de la petrecerea găzduită de soțul ei.

Apropiații actorului au oferit mai multe informații despre starea sa de spirit. Prietenii lui Ben susțin că acesta „și-a venit în fire” și este mult mai „lucid” când vine vorba de căsnicia sa cu Jennifer Lopez.

„Ar divorța dacă ar exista o modalitate să divorțeze pe motiv de nebunie temporară. El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis. El și-a dat seama că nu poate face lucrurile să funcționeze”, a spus un prieten al actorului pentru DailyMail. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Au existat mai multe zvonuri că ar avea căsătoria în pericol, însă acestea au părut mereu departe de a fi adevărate. Totuși, ultimeile imagini aua rătat că diva este distantă cu soțul ei.

Se zvonește că Ben și JLo ar vrea să-și vândă conacul conjugal. Fanii sunt curioși să afle ce se întâmplă de fapt în căsnicia lor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×