Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Tony 2024. Cele mai frumoase ținute ale vedetelor de la eveniment

Covorul roșu de la Premiile Tony 2024 a atras toate privirile mai ales că nume mari din industria cinematografică au fost prezente la eveniment. Ediția de anul acesta a avut loc la Teatrul David H. Koch din New York City.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iunie 2024, 11:32
Vivienne, pe care o împarte cu fostul soț Brad Pitt, a purtat o vestă smarald și pantaloni cu o bluză albă cu nasturi / Profimedia Images

Ariana DeBose a găzduit ceremonia pentru al treilea an la rând. Evenimentul a onorat cele mai bune producții și spectacole de pe Broadway din ultimul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile Tony 2024

În fruntea nominalizărilor din acest an s-au aflat cele mai apreciate producții ale sezonului 2023, inclusiv Hell’s Kitchen, Cabaret, Merrily We Roll Along și Appropriate. Ceremonia a inclus spectacole din multe dintre aceste producții.

Prezentatori au fost Cynthia Erivo, Jesse Tyler Ferguson și Jennifer Hudson. Cu toate acestea, înainte ca premiile să fie acordate vedetele au adus strălucirea în Upper West Side.

În fiecare an, cele mai apreciate personalități de pe Broadway poartă cele mai frumoase ținute la eveniment. Anul trecut, DeBose a atras toate privirile într-o rochie Prada, Jessica Chastain a purtat o ținută Gucci, iar Lupita Nyong’o s-a făcut remarcată în Misha Japanwala.

Mai jos ai cele mai bune ținute de pe covorul roșu de la Premiile Tony 2024.

Reclamă

Brooke Shields

Brooke Shields, recent aleasă președinte al Asociației Actors’ Equity, a combinat glamourul și confortul în ținuta ei de anul acesta. Ea a optat pentru o rochie din paiete și mătase de culoare galbenă, pe care a combinat-o cu papuci din cauciuc.

Broke Shields, într-o rochie galbenă, la Premiile Tony 2024
Brooke Shields, recent aleasă președinte al Asociației Actors’ Equity, a combinat glamourul și confortul în ținuta ei de anul acesta / Profimedia Images
Reclamă

Alicia Keys

Alicia Keys a purtat o rochie Gucci, personalizată, în nuanțe de vișiniu. Vedeta și-a completat ținuta cu mănuși asortate. „Hell’s Kitchen”, muzicalul ei semi-autobiografic a primit 13 nominalizări.

Alicia Keys, într-o rochie vișinie, la Premiile Tonu 2024
Alicia Keys a purtat o rochie Gucci, personalizată, în nuanțe de vișiniu / Profimedia Images

Angelina și Vivienne Jolie – Pitt

Angelina Jolie, producătoare a filmului „The Outsiders”, care a fost nominalizată pentru cel mai bun musical,” și-a făcut apariția într-o ținută Atelier Versace. Ea a venit la eveniment alături de fiica sa, Vivienne Jolie.

Frumoasa vedetă de film a purtat eșarfă asortată cu rochia, pe care a purtat-o pe brațe. În timp ce își etala ținuta, pe pieptul vedetei s-a văzut un tatuaj delicat.

Angelina a avut părul coafat lejer, lăsat liber pe spate. Machiajul a fost și el minimalist, care nu a făcut decât să-i pună în evidență frumusețea naturală.

Fiica ei Vivienne, pe care o împarte cu fostul soț Brad Pitt, a purtat o vestă smarald și pantaloni cu o bluză albă cu nasturi. Acesta a ținut mereu aproape mâna mamei sale pe covorul roșu.

Vivienne a renunțat la numele de familie al tatălui ei, Brad Pitt, pe creditul Playbill. Angelina a urcat pe scena premiilor Tony, prezentând interpretarea distribuției The Outsiders. Actrița și fiica ei Vivienne au fost producători pentru adaptarea The Outsiders Broadway.

În timpul discursului său, Angelina a spus: „S.E. Hinton a scris The Outsiders în liceu, o jumătate de secol mai târziu, încă ne vorbește. Societatea se schimbă, dar experiența de a fi străin este universală. Pentru orice tânăr și orice persoană care se simte în exterior, nu greșești când vezi ce este nedrept. Sper că vă va inspira pe mulți dintre voi.

Angelina Jolie, într-o rochie verde, Atelier Versace, la Premiile Tony 2024
Angelina a avut părul coafat lejer, lăsat liber pe spate / Profimedia Images

Elle Fanning

Celebra actriță a apărut pe covorul roșu de la Premiile Tony 2024 într-un costum negru Saint Laurent. Ținuta ei a fost asortată perfect cu un ruj roșu, îndrăzneț.

Elle Fanning, la Premiile Tony 2024, într-un costum negru, elegant
Celebra actriță a apărut pe covorul roșu de la Premiile Tony 2024 într-un costum negru Saint Laurent / Profimedia Images

Anna Wintour

Anna Wintour și fiica ei Bee Carrozzini nu au lipsit nici ele de la eveniment. Fiica celebrului editor de modă poartă o rochie florală neagru cu roșu de la Erdem. Anna Wintour a venit pe covorul roșu într-o rochie multicoloră cu paiete, o pereche de sandale aurii și o pereche de ochelari de soare cu rame negre.

Anna Wintour și fiica ei, la Premiile Tony 2024
Anna Wintour și fiica ei Bee Carrozzini nu au lipsit nici ele de la eveniment / Profimedia Images

Nicole Scherzinger

Celebra artistă a optat pentru o rochie lungă cu mult volum în parte de jos și cu guler înalt. Nuanța de roșu a ținutei i-a pus în evidență formele frumos bronzate. Vedeta nu a dezvăluit cine este creatorul de modă care conceput ținuta, dar apariția ei a atras toate privirile.

Nicole Scherzinger la Premiile Tony 2024, într-o rochie roșie
Celebra artistă a optat pentru o rochie lungă cu mult volum în parte de jos și cu guler înalt / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×