Reclamă

Justin Timberlake a fost arestat. Ce acuzații i s-au adus celebrului cântăreț

Justin Timberlake a fost arestat sub acuzația de conducere în stare de ebrietate în Sag Harbor, New York, scrie presa internațională. Cântărețul nu este cunoscut ca o persoană care consumă alcool, de aceea vestea una extrem de surprinzătoare și ține primele pagini ale presei din întreaga lume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 iunie 2024, 18:21

Cântărețul în vârstă de 43 de ani a fost fotografiat cu o pălărie neagră, ochelari de soare, o cămașă neagră peste un tricou, blugi de culoare deschisă și pantofi sport, când a fost eliberat fără cauțiune. El îl avea alături împreună pe celebrul avocat Edward Burke Jr. la secţia de poliţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Timberlake a fost arestat

PageSix scrie că Timberlake a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului de către polițiștii din New York. Termenul său de judecată este stabilit pentru 26 iulie, dar nu va trebui să se prezinte la ședința de procedură.

Justin Timberlake a fost văzut părăsind tribunalul din Sag Harbor după ce a fost arestat. O sursă a PageSix a spus că fostul membru *NSYNC a fost oprit după ce a luat cina cu prietenii la hotelul American din Sag Harbor, unde „erau polițiști afară”.

TMZ a raportat că a picat testul fizic făcut de polițiști, dar a refuzat să facă testul etilotest. Ofițerii au spus că avea ochii strălucitori, iar respirația sa mirosea a alcool.

Nici reprezentantul lui Timberlake, nici departamentul de poliție din Sag Harbour Village nu au oferit declarații pe acest subiect până în acest moment.

Reclamă

Artistul se află în prezent în plin turneu mondial pentru promovarea celui de-al șaselea album al său de studio, „Everything I Thought It Was”, pe care l-a lansat în martie.

Ultima dată a concertat sâmbătă la Kaseya Center din Miami și are două concerte programate vineri și sâmbătă la United Center din Chicago, urmate de spectacole consecutive marțea și miercurea viitoare la Madison Square Garden din New York City.

Nu este clar dacă Timberlake va trebui să amâne vreuna dintre datele turneului său după arestarea sa.

Reclamă

Justin Timberlake a fost în centrul controverselor în ultimul timp

Timberlake are doi copii cu soția sa, Jessica Biel, cu care s-a căsătorit în 2012. Deși aceasta este prima arestare cunoscută a fostului Mouseketeer, el nu este străin de controverse.

Timberlake s-a confruntat cu reacții dure din partea fanilor fostei sale iubite, Britney Spears. Artista a declarat că a făcut un avort pentru că el nu și-a dorit copii.

Într-o postare care ulterior a fost ștearsă, Timberlake și-a cerut scuze și față de Janet Jackson. Acesta i-a expus sânul în timpul spectacolului de la Super Bowl din 2004. El a spus că „a beneficiat de un sistem care tolerează misoginia și rasismul”.

Biel, în vârstă de 42 de ani, a primit și ea „o mea culpa publică din partea soțului ei”. Justin a fost surprins ținându-se de mână cu colega sa din „Palmer”, Alisha Wainwright, în 2019, în timpul unei nopți de petrecere în New Orleans.

Timberlake a recunoscut pe rețelele sociale la acea vreme că „a arătat o lipsă puternică de judecată”. El a numit evenimentul o „situație jenantă”, dar a negat că și-a înșelat soția.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×