Reclamă

Când a renunțat Suri Cruise la numele de familie al tatălui ei. Adolescenta nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Tom Cruise

S-a aflat când a renunțat Suri Cruise la numele de familie al tatălui ei. Asolescenta nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Tom Cruise. Suri a fost văzută în compania mamei sale, Katie Holmes.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2024, 6:58

Suri Cruise a sărbătorit absolvirea liceului alături de mama ei și a renunțat definitiv la numele de familie al tatălui ei. Fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise a absolvit Liceul LaGuardia. Tânăra s-a bucurat alături de familie și prietenii ei apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a renunțat Suri Cruise la numele de familie al tatălui ei

Imaginile obținute de fotografi au surprins-o pe Suri Cruise în compania unei prietene apropiate. Adolescenta a fost fotografiată în timp ce se îmbrățișa cu mama ei, dar și cu prietenele sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Suri Cruise a purtat o rochie cu corset și model floral
Cel mai mic copil al actorului Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, părea să fie foarte bine dispusă / Profimedia Images

Suri, în vârstă de 18 ani, a părut încântată când a luat-o pe Holmes în brațe. Cele două au mers la Teatrul United Palace, situat în cartierul Washington Heights din Manhattan.

Reclamă

Suri a purtat o rochie albă delicată sub roba roșie de absolvire și a combinat ansamblul cu sandale albe care aveau ornamente florale pe ele.

Părul brunet a fost lăsat în jos. Holmes, între timp, a optat pentru un set asortat cu pantaloni galbeni și o cămașă cu mânecă lungă.

Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a fost foarte mândră de fiica sa. Tatăl lui Suri, Tom, nu a fost prezent la evenimentul special deoarece cei doi au fost înstrăinați în cea mai mare parte a vieții lor.

Reclamă

Într-o imagine obținută de PageSix a listei de absolvenți, Suri a ales să nu folosească numele de familie al tatălui ei. Aceasta a fost prezentată ca Suri Noelle. Presa scrie că Suri va urma cursurile Universității Carnegie Mellon din Pittsburgh.

Suri Cruise nu are o legătură apropiată cu Tom Cruise

Suri și Tom Cruise nu au fost apropiați de-a lungul timpului. Aceasta a fost apropiată de mama sa și a încercat să stea departe de tatăl ei.

Suri și Tom nu s-au întâlnit la aniversarea tinerei de 18 ani. Suri s-a desprins și de ajutorul financiar venit din partea tatălui ei. Atunci când aceasta a împlinit 18 ani, Tom nu a mai plătit pensia alimentară a adolescentei.

Suma pe care actorul i-o trimitea fiicei sale era de aproximativ 400.000 de dolari pe an. Apropiații tineri au vorbit despre decizia acesteia de a se distanța complet de tatăl ei.

„Suri nu mai vrea niciun fel de contact cu tatăl ei. Chiar dacă el ar suna, ea nu ar răspunde. Nu există pentru Katie și Suri, iar ea nu vrea să se bazeze pe el pentru nimic. Suri simte că are un singur părinte și acesta este mama ei” a spus un apropiat al tinerei.

Katie și Tom Cruise au fost căsătoriți din 2006 până în 2012. Katie și-a crescut fiica în New York, acolo unde a avut din ce în ce mai puține întâlniri cu Tom Cruise, scrie DailyMail.

Deși i-a fost dificil, Katie a încercat să-i ofere fiicei sale tot ce e mai bun. Suri a fost întotdeauna pe primul loc pentru mama ei. În plus, adolescenta are un grup numeros de prieteni și un iubit pe care se poate baza.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×