Reclamă

Fiica unui actor celebru și-a expus silueta pe stradă. A împlinit recent 18 ani, dar tatăl ei nu a venit să o vadă

Fiica unui actor celebru și-a expus silueta pe stradă. Tânăra a împlinit recent 18 ani dar tatăl ei nu a venit să o vadă. Relația celor doi nu este una bună, iar presa scrie că adolescenta nu-și dorește să se întâlnească cu fostul soț al mamei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 aprilie 2024, 11:43 / Actualizat: 30 aprilie 2024, 23:45

Suri Cruise, căci despre ea este vorba, a fost urmărită de paparazzi la fiecare pas. Fiica în vârstă de 18 ani a lui Katie Holmes și Tom Cruise a îmbrăcat o ținută care nu a lăsa loc imaginației. Tânăra a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzile din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica unui actor celebru și-a expus silueta pe stradă

Suri Crusie a trecut la hainele ei de primăvară. Fiica lui Tom Cruise a ales un look îndrăzneț pe străzile din New York. Tânăra a purtat o pereche de pantaloni negri și un pulover subțire din tricot.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Suri Cruise într-o pereche de pantaloni scurți și un pulover crem
Fiica lui Tom Cruise a ales un look îndrăzneț pe străzile din New York / Profimedia Images

Pantalonii scurți i-au pus în evidență picioarele tonifiate la sală. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de adidași negri și șosete cu imprimeu.

Reclamă

Tânăra a avut tot timpul o pereche de căști și a ignorat prezența fotografilor. Atunci când și-a dat seama că paparazzi sunt pe urmele sale, Suri a încercat să-și ascundă chipul cu ajutorul palmelor.

Ieșirea lui Suri vine după ce ea și-a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare la începutul acestei luni, în timp ce tatăl ei era plecat să filmeze următorul film Mission Impossible la Londra. Apropiații tinerei au oferit mai multe informații despre relația pe care Suri o are cu tatăl ei.

„Tom nu există pentru ea. Adolescenta a rupt oficial toate legăturile legale cu tatăl ei în ziua în care a împlinit 18 ani”, a spus un apropiat al acesteia pentru DailyMail.

Reclamă

Suri nu a vrut să comenteze cum și-a petrecut ziua de naștere. Totuși, tânăra a fost surprinsă în compania unei prietene apropiate. Aceasta a încercat să se bucure de fiecare moment așa cum a știut mai bine.

Suri Cruise nu are o legătură apropiată cu Tom Cruise

Suri și Tom Cruise nu sunt la fel de apropiați pe cât și-ar dori. Suri a fost întotdeauna mai apropiată de mama sa și a încercat să stea departe de tatăl ei.

Atunci când tânăra a împlinit 18 ani, Tom, în vârstă de 61 de ani, nu a mai fost obligat să plătească pensia alimentară, care se ridica la aproximativ 400.000 de dolari pe an.

Apropiații tinerei au făcut mai multe declarații despre schimbările acestea și despre ce impact au avut asupra lui Suri.

„Suri nu avea niciun contact cu tatăl ei, în ciuda faptului că are 18 ani, și chiar dacă ar suna, ea nu i-ar răspunde. Nu există pentru Katie și Suri, iar fiica lui nu vrea să se bazeze pe el pentru nimic. Ea simte că are un singur părinte și acesta este mama ei. Suri nu-și dorește niciun ajutor de la Tom”, au spus apropiații adolescentei pentru presa internațională.

Katie Holmes, în vârstă de 45 de nai, a fost căsătorită cu Tom Crusie din 2006 până în 2012, când au divorțat. Katie și-a crescut fiica în New York, unde au avut puține întâlniri cu Tom Cruise de-a lungul anilor.

„A fi crescută de o mamă singură în New York a făcut-o pe Suri să fie cine este. Katie a pus-o întotdeauna pe Suri pe primul loc, iar Suri își iubește mama mai mult decât orice.

Este o fată inteligentă și se transformă într-o femeie matură. Are un grup apropiat de prieteni loiali și știe exact de unde vine”, au mai spus apropiații fiicei lui Tom Cruise

Suri se pregătește să încheie liceul în luna iunie, iar ulterior va începe facultatea. Tânăra nu este decisă dacă va urma cariera mamei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×