Reclamă

Suri Cruise a avut o apariție în haine sport. Cum a fost fotografiată fiica lui Tom Cruise la shopping în New York

Suri Cruise a avut o apariție în haine sport, iar atitudinea adoptată „i-a completat ținuta“. Descoperă în rândurile de mai jos cum a fost fotografiată fiica lui Tom Cruise la shopping în New York.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 31 iulie 2023, 11:27

După mai bine de un deceniu, relația actriței cu tatăl ei celebru continuă să fie una extrem de rece. Apropiații au caracterizat-o ca fiind „inexistentă“. Starul american a divorțat de mama fiicei lui, Katie Holmes, în iunie 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suri Cruise a avut o apariție în haine sport la o sesiune de shopping în New York

Suri Cruise a fost surprinsă de cele mai multe ori de paparazzii de peste hotare alături de mama ei. De altfel, Katie Holmes are o relație foarte apropiată cu fata pe care o are din mariajul cu Tom Cruise. Recent, tânăra actriță a ieșit singură la cumpărături în orașul New York.

Pe străzile cunoscutei metropole, ea a avut o apariție în haine sport. În plus, se știe că preferă ținutele lejere ori de câte ori iese în public. De-a lungul timpului, fiica actriței Katie Holmes a bifat nenumărate apariții în haine sport.

Așa cum se poate observa în imaginile imortalizate de fotografi, Suri Cruise a ales să poarte pentru sesiunea de shopping pantaloni de trening negri, un maiou roșu, la care și-a asortat șlapii. Materialul maioului este unul subțire, astfel încât s-a putut vedea că Suri Cruise a optat pentru o bustieră sport și nu un alt tip de lejerie intimă.

Pentru outfit-ul sport, fata lui Tom Cruise a ales să își prindă părul într-un coc lejer din care a lăsat să iasă unele șuvițe. Ea ținea în mâna stângă o sacoșă neagră din material, semn că face parte din categoria celebrităților care se gândesc la natură, la soarta planetei.

Reclamă

În mâna dreaptă avea smartphone-ul de parcă aștepta un apel important sau un mesaj important.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Suri Cruise poartă pantaloni negri de trening, un maiou roșu, iar în picioare are șlapi care au nuanța maioului
Pentru outfit-ul sport, fata lui Tom Cruise a ales să își prindă părul într-un coc lejer din care a lăsat să iasă unele șuvițe / Profimedia Images
Reclamă

Suri Cruise, destin în lumina reflectoarelor

Suri Cruise a împlinit 17 ani în urmă cu trei luni, mai exact pe 18 aprilie. Întreaga ei copilărie a fost în lumina reflectoarelor, astfel că și-a primit titulatura de „cel mai cunoscut copil din lume“, au titrat cei de la scmp.com. Constantul roller coaster al atenței din partea presei internaționale i-a marcat primii ani din viață. El a fost provocat de obsesia fanilor și a tabloidelor pentru faimoșii săi părinți. Toate acestea s-au întâmplat, deși, Katie Holmes și Tom Cruise au făcut eforturi mari ca să își țină fiica departe de ochii tuturor.

Anii au trecut, iar Suri Cruise a decis să calce pe urmele părinților săi. Ea a obținut roluri în producțiile „Rare Objects“ (2023) și „The Insider“ (2004). Filmul „Obiecte rare“ este în regia lui Katie Holmes și spune povestea unei tinere care încearcă să îți refacă viața. Înainte să lucreze într-un magazin de antichități, anumite persoane din trecutul ei încep să reapară. „Rare Objects“ se bazează pe romanul cu același nume al lui Kathleen Tessaro, lansat în 2016.

Suri Cruise a lucrat împreună cu mama ei la pelicula „Alone Together“, pe care chiar Katie Holmes a regizat-o. În timp ce tânăra actriță cântă în producția hollywoodiană, Katie Holmes a jucat rolul principal.

Suri Cruise, carieră în lumea modei

Suri Cruise și-ar dori să studieze moda la Universitatea Fordham din New York, au scris jurnaliștii de la Daily Mail. Informația a fost divulgată de o sursă din anturajul tinerei actrițe.

„Suri a început să aplice la câteva facultăți. Katie chiar își dorește să rămână în New York, ca să fie aproape una de cealaltă“, a dezvăluit sursa respectivă. „Katie este foarte mândră de ea, dar în același timp este și foarte protectivă”, a declarat un apropiat sub protecția anonimatului.

Aceeași sursă a mai menționat că actrița Katie Holmes este foarte mândră de fiica sa. Însă, în același timp, vedeta este și extrem de protectivă cu Suri Cruise. Tom Cruise va continua să plătească pensia de întreținere a copilului pentru fiica pe care o are cu fosta soție până când Suri Cruise va ajunge la vârsta majoratului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×