Reclamă

Katie Holmes se sărută cu Bobby Wooten III. Cine este bărbatul din viața fostei soții a lui Tom Cruise

Katie Holmes se sărută cu Bobby Wooten III. Cei doi au fost fotografiați la o plimbare în natură, iar fotografii i-au surprins în cele mai tandre ipostaze. Vestea că cei doi formează un cuplu vine de la un an după ce actrița s-a despărțit de Emilio Vitolo.

Publicat: 7 mai 2022, 6:33

Katie Holmes este toată numai un zâmbet în preajma noului bărbat din viața sa. Actița în vârstă de 43 de ani a fost văzută sărutându-se și ținându-se de mână cu muzicianul Bobby Wooten III în New York. Cei doi au zâmbit și s-au ținut de mână pe tot parcursul plimbării, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katie Holmes se sărută cu Bobby Wooten III

Fiecare dintre ei a optat pentru o ținută relaxată. Katie Holmes a fost fotografiată într-o salopetă albă, largă, la care a adăugat un tricou în aceeași nuanță. Fosta soție a lui Tom Cruise și-a completat look-ul cu un pulover turcoaz, teniși și ochelari de soare.

Wooden a purtat o cămașă dechisă la culoare, peste care a asortat o jachetă bleumarin. Artistul a purtat pantaloni închiși la culoare, teniși albi și ochelari de soare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katie Holmes, se sărută cu Bobby Wooten III, în New York
Wooten, care cântă la chitară bas, a apărut în American Utopia de pe Broadway / Profimedia Images
Reclamă

La un moment dat, pe parcursul plimbării, Holmes și Wooden s-au întâlnit cu Kathy Holmes. Mama actriței și artistul s-au îmbrățișat, semn că se cunosc și au o relație apropiată. Ulterior, cei trei au mers la metrou și au plecat să viziteze Guggenheim Museum și Central Park.

Wooden și reprezentanții lui Katie Holmes nu au dorit să comenteze imaginile cu noul cuplu.

Katie Holmes cunoscută pentru roluri importante din filme ca Dawson Creek sau Pieces of April, a mai fost căsătorită cu Tom Cruise. Din această relație, ea are o fiică, Suri, în vârstă de 16 ani. Vedeta a mai avut o relație cu Jamie Foxx timp de mai mulți ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2019.

Reclamă

Recent, Katie Holmes a avut o relație cu Emilio Vitolo. Actrița și bucătarul, în vârstă de 34 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în luna septembrie a anului 2020. Atunci, cei doi au fost fotografiați la restaurantul din New York al familiei lui Vitolo.

„S-au despărțit după câteva săptămâni. Nu este nicio dramă”, a declarat atunci o sursă pentru People.

Cine este și cu ce se ocupă Bobby Wooten III

Wooten, care cântă la chitară bas, a apărut în American Utopia de pe Broadway, care s-a încheiat la începutul acestei luni. Muzicianul cântă în prezent la bas la Moulin Rouge! The Musical și a vorbit recent revistei Bass despre trecutul său în decembrie 2021.

„Bunicul meu a început Ansamblul Coral Wooten în 1949”, a spus el. „M-am născut în New Jersey și am locuit acolo într-o perioadă în care tatăl meu făcea muzică pop și lucra în studio și cânta la clape în trupa lui Marcus Miller”.

Wooten a spus că a cântat la pian, dar s-a apucat de bas când era „puțin mai în vârstă”, „pe vremea când Blink-182 era în topuri și prietenii mei erau interesați de ei”.

„La bas am învățat tot, cântând toate melodiile pe care le-am dorit”, a adăugat el. „Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder. Așa că apoi am cântat clape și bas în biserică în fiecare săptămână. Nu am luat niciodată o lecție de bas până când am ajuns la facultate, care era mai mult despre învățarea basului vertical.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×