Reclamă

Bella Cruise s-a tuns scurt și a postat imaginea pe Instagram. Fiica lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise și-a schimbat look-ul

Fiica cea mare a lui Nicole Kidman și-a uimit fanii cu un nou selfie. Bella Cruise s-a tuns scurt și a postat imaginea pe Instagram. Tânăra și-a schimbat look-ul și pare că este mândră de noua tunsoare.

Publicat: 24 martie 2022, 11:49

Artista, pe care Nicole a adoptat-o împreună cu fostul ei soț, Tom Cruise, a postat pe Instagram o fotografie cu look-ul futurist pe care l-a adoptat recent. În poză, tânăra de 29 de ani părea să se afle într-un tunel cu lumini de neon. Aceasta a purtat o rochie drăguță cu flori, cu o croială scurtă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Cruise s-a tuns scurt și a postat imaginea pe Instagram

Fotografia a fost distribuită pe Stories și este o imagine rară, având în vedere că Bella postează în mod normal pe rețelele sociale doar imagini cu opera ei de artă. Totuși, ea a publicat recent un videoclip pentru a comenta câteva știri interesante, scrie hellomagazine.com.

Vedeta care locuiește în Londra a încărcat un clip la care a scris în descriere: „Vin curând mai multă artă, promit. Ce faceți toți în weekend?”. Bella este fiica lui Nicole și a lui Tom Cruise. Fostul cuplu a adoptat-o pe Bella și pe fratele mai mic Connor în timpul căsniciei lor de 11 ani.

În ciuda faimei părinților lor, Bella preferă să păstreze discreția, la fel ca și Connor care locuiește în Florida, unde își urmărește pasiunea pentru pescuit.

Isabella are o carieră recunoscută în domeniul artei. Ea pictează imagini colorate cu persoane publice și personaje fictive.

Reclamă

Fiica lui Tom Cruise și a actriței Nicole Kidman publica des imagini cu operele sale pe contul de Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Câți copii au Nicole Kidman și Tom Cruise

Nicole și Tom au continuat să aibă mai mulți copii. Starul Big Little Lies mai are două fiice. Pe Sunday Rose, în vârstă de 13 ani, și Faith Margaret, în vârstă de 11 ani sunt din relația cu soțul Keith Urban. Tom Cruise o are pe fiica de 15 ani, Suri, cu fosta sa soție, Katie Holmes. Cei doi au fost căsătoriți din 2006 până în 2012.

Nicole vorbește foarte rar despre cei doi copii ai săi mai mari. Într-un interviu din 2019 pentru The Sun, ea a vorbit despre decizia Bellei și a lui Connor de a-și urma tatăl în ceea ce privește religia. Cei doi tineri sunt adepții Bisericii Scientologiei.

„Materitatea înseamnă călătorie”, a spus ea. „Vor fi vârfuri și văi incredibile, fie că ești o mamă adoptivă sau o mamă biologică. Ceea ce are nevoie un copil este dragoste. Au făcut alegeri să fie scientologiști. Este datoria noastră ca părinte să oferim întotdeauna dragoste necondiționată.”

Nicole Kidman a spus în trecut că ține foarte multe la intimitate și de aceea preferă să nu vorbească prea mult despre viața personală.

Țin la intimitate când vine vorba despre asta,” a declarat Kidman. „Trebuie să protejez acele relații. Știu 150% că mi-aș da viața pentru copii, pentru că ăsta e scopul meu.

– Nicole Kidman

Actrița a mai spus că e foarte important pentru părinți să știe să-și susțină copii, indiferent de deciziile pe care le iau de-a lungul timpului: „Cred că e atât de important pentru că dacă acest lucru e luat de la un copil, să rupi așa ceva în orice copil, în orice relație, în orice familie – cred că e greșit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×