Reclamă

Suri Cruise a împlinit 17 ani, dar tatăl ei nu vrea să o vadă. Adolescenta este copia fidelă a mamei sale

Suri Cruise a împlinit 17 ani, dar tatăl ei nu vrea să o vadă. Adolescenta este copia fidelă a mamei sale și recent s-a aflat că este în căutarea unei facultăți. De-a lungul timpului a fost de multe ori în atenția presei, mai ales datorită frumuseții pe care o posedă.

Publicat: 27 aprilie 2023, 12:18

Născută în 2006, Suri Cruise este fiica actorilor de la Hollywood Tom Cruise și Katie Holmes. Acum a devenit o celebritate în sine. Suri a devenit cunoscută pentru ținutele ei la modă și pentru aparițiile frecvente cu mama ei în New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suri Cruise a împlinit 17 ani, dar tatăl ei nu vrea să o vadă

Adolescentei nu i-a fost întotdeauna ușor să fie în centrul atenției. Acest lucru a transformat-o în subiectul unei examinări mediatice, în special în timpul divorțului părinților ei în 2012. Din păcate, Suri Cruise nu are niciun contact cu Tom Cruise.

În ciuda atenției care o înconjoară, Suri a rămas în mare parte în afara luminii reflectoarelor în ultimii ani. Între timp, s-a aflat că relația ei cu celebrul actor este practic inexistentă.

„Suri nu-și mai cunoaște tatăl. Ea nu a petrecut timp cu el de un deceniu”, a remarcat un insider al Daily Mail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Katie Holmes și Suri Cruise, în aeroport, cu bagaje, în ținute sport
te fiica actorilor de la Hollywood Tom Cruise și Katie Holmes. Acum a devenit o celebritate în sine. Suri a devenit cunoscută pentru ținutele ei la modă și pentru aparițiile frecvente cu mama ei în New York / Profimedia Images

„Ea nu merge să-i vadă filmele și el nu are niciun rol în viața ei”. Daily Mail a mai relatat că Suri vrea să se dedice lumii modei. Tânăra de 17 ani este în prezent în căutarea unei facultăți.

„Suri se înscrie în școli de peste tot. Katie își dorește cu adevărat să rămână la New York, astfel încât să poată fi aproape una de celălaltă”, a spus o sursă.

Reclamă

„Katie este foarte mândră de ea, dar este și extrem de protectoare cu fiica sa.”

Mama lui Suri a devenit faimoasă pentru rolul lui Joey Potter în popularul serial de televiziune „Dawson’s Creek” și a apărut și în mai multe filme precum „Batman Begins” și „The Gift”. Pe lângă cariera ei din actorie, Holmes a lucrat și ca model. Are și propria linie de haine și este un avocat pentru diverse cauze caritabile.

Este clar o inspirație pentru fiica ei, care seamănă foarte mult cu ea și care împărtășește multe dintre aceleași interese.

Katie Holmes recunoaște că fiica ei este centrul universului său

Recent, într-un interviu pentru Glamour, Holmes, care vorbește rar despre fiica ei de 17 ani în interviuri, a adăugat că este „recunoscătoare” că e mama lui Suri, scrie PageSix.

„Ceea ce a fost cu adevărat important pentru mine cu fiica mea, pentru că era atât de vizibilă la o vârstă fragedă, este că îmi place foarte mult să o protejez.”

În 2012 actorul „Top Gun” a recunoscut că relația sa cu Biserica Scientologică a jucat un rol important în motivul pentru care a fost străin de viața copilului său.

Actorul a mai confirmat atunci de asemenea că Holmes a pus capăt relației lor „în parte pentru a o proteja pe Suri de scientologie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×