Reclamă

Vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana. Cum au arătat momentele care au intrat în istorie

De-a lungul timpului au fost nenumărate vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana. Soția Prințului Charles a reușit întotdeauna să facă o primă impresie deosebită. Lady Di a afișat mereu o atitudine deschisă și prietenoasă. Multe dintre personalitățile pe care le-a întâlnit au rămas în sufletul acesteia.

Publicat: 13 august 2022, 6:09 / Actualizat: 13 august 2022, 7:20

Soția Prințului a legat prietenii de lungă durată cu unele din vedetele pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului. Personalitatea acesteia i-a permis să ajungă rapid în sufletul celebrităților din întreaga lume. Prințesa Inimilor socializa cu ușurință și se integra indiferent de evenimentul la care participa.

Care sunt cele mai cunoscute vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana

Printre cele mai cunoscute vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana se numără George Michael, Elizabeth Taylor, Elton John și chiar Tom Cruise. Prințesa Inimilor a participat la nenumărate evenimente unde a avut ocazia să se întâlnească cu unii dintre cei mai apreciați artiști ai vremii. Mulți dintre aceștia i-au rămas prieteni, în timp ce unii i-au fost chiar confidenți în momentele dificile.

Prințesa Diana și Grace Kelly s-au întâlnit în anul 1981

Prințesa Diana și Grace Kelly s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1981, într-un cadru oficial. Evenimentul a fost unul de strângere de fonduri și a fost găzduit de Royal Opera Hall, din Londra.

Prințesa Diana alături de Grace Kelly și Prințul Charles
Prințesa Diana și Grace Kelly s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1981, într-un cadru oficial / Profimedia Images
Reclamă

Soția Prințului Charles a ales să poarte o rochie cu umerii goi și un set de accesorii care să-i pună în evidență trăsăturile naturale. Prințesa de Monaco a părut încântată de întâlnirea pe care a avut-o cu Lady Di și soțul acesteia.

Elizabeth Taylor a cunoscut-o pe Lady Di în 1982

Elizabeth Taylor se numără printre primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana. Cele două au făcut pentru prima dat cunoștință în anul 1982.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu vedetele care au cunoscut-o pe Prințesa Diana în Galeria Foto!

Elizabeth Taylor este una din primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana
Elizabeth Taylor se numără printre primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana / Profimedia Images

Elizabeth a purtat o rochie elegantă, în stil victoria. Alegerea actriței nu a fost una intenționată. Aceasta se afla la acel moment în costumația pe care a purtat-o pentru interpretarea din The Little Foxes.

Roger Moore a cunoscut-o pe Prințesa Diana la premiera filmului Octopussy

Roger Moore s-a arătat a fi un mare admirator al soției Prințului Charles. Actorul a întâlnit-o pe Lady Di într-un cadru formal, la premiera filmului Octopussy. Premiera a avut loc în Londra în anul 1983. Lady Di a fost tot timpul zâmbitoare și a încercat să glumească cu invitații din jurul său. Soția Prințului Charles era o mare admiratoare a filmelor de acțiune.

Prințesa Diana, fotografiată în timp ce dă mâna cu Roger Moore, la premiera fimului A View to a Kill
Prințesa de Wales, la premiera londoneză producției A View to a Kill cu Roger Moore în rolul lui James Bond / Getty Images

Trupa Duran Duran s-a întâlnit cu Prințesa Diana la evenimentul Prince’s Trust Rock Gala

Membrii trupei Duran Duran nu au ținut cont de etichetă atunci când au întâlnit-o pe Lady Di. Aceștia au ales ținute casual, inspirate din moda anilor 1980. Trupa a întâlnit-o pe Lady Di în anul 1983 la un eveniment caritabil.

Duran Duran este una din primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana
Membrii trupei Duran Duran nu au ținut cont de etichetă atunci când au întâlnit-o pe Lady Di / Profimedia Images

Soția Prințului Charles a dat mâna cu fiecare membru al trupei, iar mai apoi a purtat discuții lungi cu aceștia. Lady Di este o admiratoare a muzicii, iar astfel de evenimente o încântau de fiecare dată.

Phil Collins a fost mereu un admirator al Prințesei Diana

Phil Collins se numără printre primele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana. Artistul a legat o prietenie de lungă durată cu soția Prințului Charles. Cei doi s-au cunoscut în anul 1984, la un concert regal caritabil. La acel moment Lady Di era însărcinată, iar artistul i-a făcut cadou Prințesei o jachetă din satin pentru viitorul bebeluș regal, Prințul Harry.

Prințesa Diana și Phil Collins s-au cunoscut în timpul unei întâlniri oficiale din anul 1987
Artistul a legat o prietenie de lungă durată cu soția Prințului Charles / Profimedia Images

Prințesa Diana și Nancy Reagan s-au cunoscut la Casa Albă în anul 1985

Nancy Reagan și Prințesa Diana s-au cunoscut într-un cadru oficial în anul 1985. Cele două au luat  cină specială la Casa Albă. Prima Doamnă a Americii a fost profund impresionată de Prințesa Diana. Cele două au avut imediat o conexiune specială. Soția Prințului Charles a reușit să facă impresie cu atitudinea sa, dar și cu ținuta elegantă pe care a ales-o.

Nancy Reagan este una din principalele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana de-a lungul vieții
Nancy Reagan și Prințesa Diana s-au cunoscut într-un cadru oficial / Profimedia Images

John Travolta a avut emoții atunci când a dansat prima dată cu Prințesa Diana

John Travolta a fost emoționat atunci când a invitat-o pe Prințesa Diana la Dans. Momentul a avut loc în anul 1985, la Casa Albă. Povestea dansului cu Prințesa Diana a rămas o amintire frumoasă și specială în sufletul actorului. Acesta a oferit mai multe interviuri după moartea Prințului Charles. De fiecare dată a rememorat cu drag momentul special din viața sa.

John Travolta, îmbrăcat în costum negru, dansează cu Prințesa Diana, ce poartă o rochie de gală, de culoare neagră
John Travolta a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana / Getty Images

Trupa The Three Degrees s-a bucurat să o cunoască pe soția Prințului Charles

Membrele trupei The Three Degrees s-au întâlnit cu Prințesa Diana în anul 1985. Acestea au purtat ținute identice și au purtat discuții pline de entuziasm cu Lady Di. Soția Prințului Charles era tot mai obișnuită cu întâlnirile oficiale cu diferite personalități din întreaga lume.

Trupa The Three Degrees la o întâlnire oficială cu Prințesa Diana
Membrele trupei The Three Degrees s-au întâlnit cu Prințesa Diana în anul 1985 / Profimedia Images

Aceasta s-a bucurat să le vadă pe artistele care au scris istorie cu melodiile lor. Grupul vocal a fost format în anul 1963 și de-a lungul timpului în componența trupei s-au aflat peste 16 membre. Grupul a fost întotdeauna un trio.

Cântăreața Tina Turner și Prințesa Diana s-au întâlnit în anul 1986

Tina Turner se află pe lista de vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana în anul 1986. Cântăreața a purtat o rochie sclipitoare la întâlnirea oficială cu Lady Di.

Tina Turner este una din principalele vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana
Tina Turner se află pe lista de vedete care au întâlnit-o pe Prințesa Diana în anul 1986 / Profimedia Images

Cele două personalități s-au întâlnit în culisele unui concert caritabil care a avut loc la Wembley Stadium.Întâlnirea a rămas în istorie, iar zâmbetul celor două femei a demonstrat că s-au bucurat să se cunoască.

Cliff Richard și Lady Di au avut o prietenie de lungă durată

Cliff Richard și Lady Di s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1983. Cei doi au legat rapid o prietenie de lungă durată.

Prințesa Diana în timp ce dă mâna cu Cliff Richard la o întâlnire oficială din Londra
Cliff Richard și Lady Di s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1983 / Profimedia Images

Prima întâlnire a avut loc în loja regală la un turneu anual de tenis pentru bărbați. Legătura dintre Lady Di și cântărețul Cliff Richard a fost imediată, iar cei doi s-au bucurat de o prietenie extraordinară până la moartea Prințesei.

Prințesa Diana l-a apreciat mereu pe George Michael

Se spune că George Michael ar fi fost unul din artiștii preferați ai soției Prințului Charles. Lady Di ar fi avut o relație specială cu acesta. Cei doi s-au cunoscut în anul 1985 și de atunci au devenit prieteni foarte apropiați. Unii experți regali spun că Lady Di l-ar fi ales pe George drept confident în momentele dificile. Cântărețul nu a uitat-o niciodată pe cea care i-a fost prietenă.

Prințesa Diana alături de George Michael în timp ce privesc împreună un concert
Se spune că George Michael ar fi fost unul din artiștii preferați ai soției Prințului Charles / Profimedia Images

Acesta a fost prezent cu durere în sfulet la înmormântarea Prințesei și a încercat să le fie alătur fiilor acesteia. Michael a făcut și un gest deosebit la nunta Prințului William. Artistul i-a oferit acestuia un cântec drept cadou de nuntă.

Tom Hanks s-a întâlnit cu Lady Di la premiera filmului Apollo 13

Tom Hanks și Prințesa Diana s-au întâlnit abia în anul 1995 la premiera filmului Apollo 13. Alături de Hanks s-a aflat și Rita Wilson și regizorul filmului, Ron Howard.

Prințesa Diana în timp ce dă mâna cu actorul Tom Hanks la o întâlnire oficială
Tom Hanks și Prințesa Diana s-au întâlnit abia în anul 1995 la premiera filmului Apollo 13 / Profimedia Images

Lady Di a fost încântată de întâlnirea cu actorul celebru. Întreaga seară aceasta a purtat conversații cu Tom și soția acestuia, Rita.

Prințesa Diana și Elton John au avut o prietenie de lungă durată

Lady Di a fost întotdeauna o fană a muzicii lui Elton John. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 1981 și au rămas prieteni apropiați. La fel ca George Michael, artistul a fost prezent la înmormântarea prietenei sale.

Elon John alături de Prințesa Diana la un concert din anul 1993
Lady Di a fost întotdeauna o fană a muzicii lui Elton John / Profimedia Images

Artistul a dorit să țină un moment special în memoria soției Prințului Charles. Acesta a rescris versurile melodiei sale, Candle In The Wind, apoi a interpretat melodia la înmormântarea Prințesei.

Se spune că Familia Regală s-ar fi opus acestei idei, însă Elton a reușit până la urmă să-și ducă la bun sfârșit dorința de a onora pe Lady Di.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×