Reclamă

Suri Cruise a fost surprinsă la o plimbare în New York. Cum arată fiica actorului Tom Cruise la 16 ani

Suri Cruise a fost surprinsă de fotografi la o plimbare liniștită în New York . Tânăra în vârstă de 16 ani seamănă cu mama sa, Katie Holmes. Adolescenta a intrat într-un local unde și-a comandat un smoothie, înainte de a se întoarce la activitățile sale.

Publicat: 25 iunie 2022, 6:23

Tânăra în vârstă de 16 ani este fiica actorului Tom Cruise și a vedetei Katie Holmes. Deși părinții au încercat de-a lungul timpului să o ferească de lumina reflectoarelor, Suri a crescut și este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suri Cruise a fost surprinsă la o plimbare în New York

Pentru plimbarea prin New York, Suri a ales să poarte o ținută casual. Cu toate acestea, fotografii au recunoscut-o rapid și au urmărit-o la fiecare pas. Pentru a scăpa de aparatele acestora de fotografiat, tânăra s-a retras într-un local de unde și-a comandat o băutură răcoritoare.

Vezi mai multe imagini cu Suri Cruise în Galeria Foto!

Suri Cruise a fost surprinsă la o plimbare în New York în timp ce purta un top alb
Pentru plimbarea prin New York, Suri a ales să poarte o ținută casual / Profimedia Images

Suri seamănă leit cu mama sa, iar acest lucru se poate observa chiar și din gesturile pe care le face. Katie Holmes a fost zărită recent prin New York. Vedeta a luat parte la începutul acestei luni la Festivalul de Film Tribeca unde a avut loc premiera celui mai recent film în care joacă, Alone Together.

Reclamă

Holmes a luat parte la premieră alături de noul său iubit, Bobby Wooten III. Cei doi și-au făcut debutul pe covorul roșu.

Suri a declarat recent că își susține complet mama și că se bucură pentru povestea frumoasă de dragoste pe care aceasta o trăiește.

Cât privește viața amoroasă a adolescentei, aceasta nu s-a afișa încă alături de un posibil iubit. Se pare că adolescenta are cu totul alte preocupări și se concentrează mai mult asupra carierei pe care vrea să o urmeze.

Reclamă

Motivul pentru care părinții au încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor

Suri Cruise locuiește în prezent alături de mama sa în New York. Acesta este și motivul pentru care tânăra este zărită atât de des la plimbare. Adolescenta a crescut și ia acum deciziile pe cont propriu. De-a lungul timpului, părinții săi au încercat să o țină de ochii presei.

Tom Cruise și Katie Holmes au fost tot timpul discreți cu relația lor și cu viața lor personală. Totuși, Suri este acum suficient de mare cât să ia propriile decizii. Aceasta este pozată deseori alături de mama sa sau împreună cu prietenii în oraș.

Fotografii au surprins-o în trecut în timp ce își plimba cățelușul. Părinții vedetei au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă despărțirea lor a ajuns mediatizată. Katie și Tom s-au întâlnit în anul 2005, iar la mai puțin de un an au adus-o pe lume pe micuța Suri.

Cuplul s-a căsătorit în anul 20026, iar la șase ani de la căsătorie, Katie a fost aceea care a depus actele de divorț. Divorțul a avut loc de comun acord, chiar dacă presa internațională a scris mult pe acest subiect. Cei doi foști soți sunt și în prezent în relații foarte bune.

Suri se bucură de toată iubirea pe care o primește atât din partea mamei sale, cât și din partea tatălui său. Adolescenta are în față un viitor strălucit, mai ales dacă va alege să calce pe urmele părinților săi și să se concentreze asupra actoriei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×