Reclamă

Suri Cruise a purtat haine largi la o plimbare în oraș. Cum a ieșit din casă fiica lui Tom Cruise

Suri Cruise a purtat haine largi la o plimbare în oraș și a atras atenția tuturor. Fiica lui Tom Cruise este o adevărată fashionistă și face combinații vestimentare care nu au cum să treacă neobservate.

Publicat: 23 ianuarie 2022, 7:18

Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a fost văzută în timp ce mergea la cumpărături în New York. Pentru ieșirea în oraș, Cruise a îmbrăcat o jachetă de denim accesorizată cu o dungă verticală maro. Adolescenta și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni în aceeași nuanță de maro cu dungi roz de material accentuate și un imprimeu matlasat. Și-a accesorizat alegerea cu o geantă albă și o mască neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suri Cruise a purtat haine largi la o plimbare în oraș

La capitolul încălțări, Suri Cruise a ales o pereche de bocanci maro, cu șireturi crem. Fiica celebrului actor este cunoscută pentru pasiunea ei pentru modă. Suri are o afinitate pentru piesele vestimentare în trend, iar acest lucru a fost pbesrvat încă de când era mică, scrie yahoo.com.

Ori de câte ori apărea alături de părinții ei în public, Suri era îmbrăcată la modă, cu accesorii extravagante. De-a lungul anilor, acesta a progresat foarte mult din punct de vedere vestimentar. Dacă odinioară purta fuste cu volane și paltoane strălucitoare, acum ea se axează pe piese ușoare care pun accent pe confort.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Suri Cruise, în haine sport, pe trecerea de pietoni
Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a fost văzută în timp ce mergea la cumpărături în New York / Profimedia Images
Reclamă

De cele mai multe ori au fost făcute publice imagini în care Suri Cruise a purtat piese vestimentare din denim, tricouri vaporoase și fuste fluide. În ceea ce privește încălțămintea, ea poartă pantofii, cizme, adidași, șlapi și sandale, toate ducând la un aspect feminin și distractiv.

Katie Holmes și Tom Cruise au fost mereu discreți de-a lungul timpului în ceea ce privește familia lor. Cei doi au încercat mereu să-și țină fiica departe de ochii presei. Acum aceasta a crescut și are o mulțime de activități pe care le face în mod independent.

Dacă părinții au dat de-a lungul timpului puține poze cu ea, acum aceasta apare din ce în ce mai des în public, fie singură, fie alături de mama ei. Din cele mai recente imagini se vede că Suri Cruise seamănă foarte bine cu mama sa. Cu toate acestea, adolescenta a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei celebri.

Reclamă

Tom Cruise, acuzat că și-a făcut intervenții estetice

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, i-a uimit pe fani recent când a fost văzut arătând complet diferit. Acesta participa atunci la un meci de baschet al echipei LA Dodgers din San Francisco. Acesta arată complet diferit la nivelul feței, iar de aici și până la speculații nu a mai fost decât un pas. S-a spus că fie s-a îngrășat, fie a apelat la ajutorul medicului estetician.

„@TomCruise Ce ai făcut cu fața ta superbă? !!!! Am fost atât de dezamăgit când te-am văzut în tribune la jocul Dodgers! Opriți-vă să vă puneți prostii în față, vă rog !!!!”, a scris un fan. Au fost și oameni care au spus că actorul nu a apelat la intervenții estetice, ci că înaintarea în vârstă și-a spus cuvântul.

De-a lungul timpului, actorul a trecut prin mai multe schimbări. Trecerea anilor și-a pus amprenta asupra actorului. Acesta a trecut de la schimbarea stilului vestimentar, la adevărate fluctuații de greutate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×