Reclamă

Katie Holmes vrea să o protejeze pe Suri. Actrița spune că fiica ei a avut o „copilărie plină de paparazzi”

Katie Holmes vrea să o protejeze pe Suri. Actrița spune că fiica ei a avut o „copilărie plină de paparazzi”, deși a încercat de la început să o țină departe de ochii presei. Fosta soție a lui Tom Cruise a spus că este protectoare față de fiica ei adolescentă. Suri a crescut cu paparazzi care o urmăreau fiecare mișcare, iar acum se simte urmărită la fiecare pas.

Publicat: 17 aprilie 2023, 8:32

"Ceea ce a fost cu adevărat important pentru mine cu fiica mea, pentru că era atât de vizibilă la o vârstă fragedă, este că îmi place foarte mult să o protejez", a spus Katie pentru Glamour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katie Holmes vrea să o protejeze pe Suri

Holmes, care vorbește rar despre fiica ei de 16 ani în interviuri, a adăugat că este „recunoscătoare” că e mama lui Suri, scrie PageSix.

„Este o persoană incredibilă”, a spus Holmes, în vârstă de 44 de ani. Obsesia publicului pentru Suri a înflorit din relația neconvențională a părinților ei, Holmes și Tom Cruise.

Dorința de a afla mai multe despre adolescenta de acum a crescut vertiginos când căsătoria celor doi s-a destrămat în 2011.

Cruise, în vârstă de 60 de ani, a început să se distanțeze de fiica sa în urma divorțului cuplului. Relația lor încă nu și-a revenit până în prezent. O sursă a declarat în exclusivitate pentru Page Six în martie că starul „Mission: Impossible” nu și-a văzut fiica de foarte mult timp. Acesta nu face parte din viața ei.

Reclamă

În timpul unei depoziții din timpul procesului său pentru defăimare din 2012 împotriva Bauer Media, actorul „Top Gun” a recunoscut că relația sa cu Biserica Scientologică a jucat un rol important în motivul pentru care a fost străin de viața copilului său.

Când Tom Cruise a fost întrebat dacă Holmes a pus capăt relației lor „în parte pentru a o proteja pe Suri de scientologie”, el a răspuns la acea vreme: „Asta a fost una dintre afirmații, da”.

Documentele obținute ulterior de presă au dezvăluit că actorul nu și-a văzut fiica timp de trei luni după ce el și Holmes s-au despărțit.

Reclamă

Ce fel de relație are Katie Holmes cu fiica sa

Katie Holmes care se pare că e din nou singură. Aceasta a renunțat la relația cu Bobby Wooten III în decembrie 2022. Katie a mai spus în noul interviu că „întotdeauna” îi cere lui Suri să contribuie cu ceva la filmele ei. Fosta soție a lui Tom Cruise a pus mereu pe primul plan relația cu fiica sa.

Katie Holmes și Suri Cruise, în timp ce traversează strada în New York, cu mască pe față și îmbrăcate în haine lejere
Katie Holmes a spus într-un interviu recent că în ultimul an a reușit să se apropie foarte mult de fiica sa / Profimedia Images

Suri cântă și în viitorul debut regizoral al lui Holmes, „Rare Objects”. Producția e o adaptare a romanului cu același nume al lui Kathleen Tessaro.

Filmul urmărește povestea unei tinere ce încearcă să-și recapete viața în New York City după un trecut traumatizant. Are și o scenă de agresiune sexuală pe care noul regizor a descris-o drept „una dificil de filmat”.

„Pentru mine, din păcate, agresiunea sexuală este un secret printre femei. Nu trebuie să împărtășim prea multe pentru a ști despre ce vorbim”, a spus Holmes în interviu. Ea a adăugat că „toată lumea a fost destul de zguduită” după filmarea scenei. Producția „Rare Objects” apare pe 14 aprilie 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×