Reclamă

Fosta Miss Univers s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Nunta a avut loc la un an de la logodnă

Cuplul s-a căsătorit sâmbătă în timpul unei ceremonii uimitoare. Evenimentul a avut loc într-o capelă Watch Hill din Rhode Island, în fața celor mai apropiați oameni din viața lor. Fosta Miss Univers s-a căsătorit cu alesul inimii sale și e în culmea fericirii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 11:41

Olivia Culpo, în vârstă de 32 de ani, a fost mireasa perfectă într-o rochie cu mâneci lungi, cu decolteu, cu o fustă voluminoasă și cu nasturi la spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Univers s-a căsătorit cu alesul inimii sale

„Am vrut să se fie atemporal. Să se simtă comod și să mă complimentează, nu să mă copleșească”, a spus Culpo în trecut pentru Vogue.

Cât despre soțul ei, McCaffrey, el arăta elegant într-un costum negru tradițional. Fotografiile de la nunta celor doi au fost acum publicate și țin primele pagini ale tabloidelor. Un martor ocular a spus pentru PageSix că fericiții căsătoriți au părăsit biserica într-un Rolls Royce alb.

Câțiva dintre colegii de echipă ai lui McCaffrey din NFL au fost, de asemenea, văzuți pozând împreună în afara ceremoniei.

Olivia Culpo, alături de mirele ei, într-o mașină albă
Olivia Culpo, în vârstă de 32 de ani, a fost mireasa perfectă într-o rochie cu mâneci lungi, cu decolteu, cu o fustă voluminoasă și cu nasturi la spate / Profimedia Images
Reclamă

Modelul a declarat pentru Page Six pe 14 mai că va purta cu siguranță „mai mult de o rochie” pentru nuntă. Cu toate acestea, ea încă nu își finalizase toate look-urile la momentul respectiv, în ciuda faptului că nunta era la doar o lună și jumătate distanță.

Culpo le-a oferit fanilor detalii despre ziua ei cea mare și a dat impresia că emoțiile sunt mari.

„Să înceapă 👰🏻‍♀️🤍”, a descris ea fotografiile și videoclipurile în care se afla cu soțul ei în timp ce erau într-un avion privat.

Reclamă

Interiorul aeronavei a fost decorat cu multe baloane, decorațiuni de nuntă, inclusiv buchete de flori, petale de trandafiri albi, fotografii ale perechii și mesaje pe care scria „Felicitări Olivia și Christian”.

Cei doi au luat masa în timp ce călătoreau. Ei s-au delectat cu mezeluri, gazpacho, salată verde, boluri de sushi ahi și multe alte preparate sofisticate.

În timp ce McCaffrey s-a îmbrăcat lejer pentru zbor, Culpo era pregătită pentru nuntă într-o ținută complet albă.

Olivia Culpo a primit aprobarea soțului să se ocupe de toată organizarea nunții

Modelul, în vârstă de 32 de ani, a declarat anterior pentru Page Six că McCaffrey, în vârstă de 28 de ani, a lăsat-o să ia majoritatea deciziilor cu privire la ziua lor cea mare.

„Este implicat într-o anumită măsură”, a spus vedeta de reality. Ea a menționat însă că „nu a fost deloc” implicat în decorațiuni și alegeri estetice.

În pregătirea pentru nunta lor, Culpo a spus că și-a intensificat rutina de sănătate, fiind „mai conștientă” de dieta ei. Ea s-a concentrat pe consumul unor mese bine echilibrate, cu o mulțime de nutrienți care să-i facă pielea să strălucească.

Modelul, care a fost foarte deschis cu privire la toate procedurile cosmetice, a optat și pentru un lifting al genelor. De asemenea, ea a decis să-și topească acidul din buze înainte de a ajunge în fața altarului.

Deși nu este clar dacă perechea va pleca într-o lună de miere din cauza antrenamentelor de fotbal ale starului NFL, Culpo a spus anterior că vrea să ajungă la creșterea copiilor cât mai curând posibil.

„Simt că, a doua zi după nuntă, voi renunța la haine și voi începe să încerc imediat”, a dezvăluit ea într-un videoclip de pe TikTok în octombrie 2023.

Starul echipei San Francisco i-a adresat marea întrebarea lui Culpo în aprilie 2023, după aproape patru ani de relație

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×