Reclamă

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit. Decesul actorului a adus multă tristețe în rândul fanilor

La mai bine de opt luni de la moartea lui Matthew Perry la vârsta de 54 de ani, au apărut detalii despre finanțele îndrăgitului actor. Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 7:45

După ce s-a aflat că actorul a cheltuit milioane de dolari pe substanțe interzise, Lisa Ferguson, unul dintre administratorii averii lui Perry, a depus un document de evaluare. Acesta a fost obținut de People. Documentul a dezvăluit faptul că actorul avea 1.596.914,47 de dolari în contul său bancar personal la momentul morții sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit

Cu toate acestea, Perry probabil a avut multe active care nu fac parte din acest dosar. În urmă cu patru luni, People a confirmat că voința actorului a fost ca majoritatea bunurilor sale să fie plasate într-un trust.

Testamentul creat în 2009 a menționat că a vrut să-și lase moștenirea în „Alvy Singer Living Trust”. Acesta poartă numele personajului lui Woody Allen din Annie Hall. Activele din trust nu au fost însă dezvăluite.

Tatăl actorului, John Perry, și mama sa, Suzanne Morrison, au fost numiți beneficiari ai trustului. Sora vitregă Caitlin Morrison și Rachel Dunn au fost, de asemenea, listate drept beneficiari.

De asemenea, Perry a indicat în testamentul său că copiii săi nu ar avea dreptul la averea sa. Cu toate acestea, actorul nu a avut niciodată copii.

Reclamă

La acea vreme, testamentul a mai arătat că Perry avea peste 1 milion de dolari în proprietate personală când a murit.

Matthew Perry a murit pe data de 28 octombrie 2023, la casa sa din Los Angeles. Avea 54 de ani. Un purtător de cuvânt de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat pentru People că au răspuns la un apel la 4:07 p.m. Atunci a fost mențiinată o „urgență medicală”.

Ulterior, s-a dezvăluit în raportul de autopsie că moartea actorului a fost cauzată de efectele acute ale ketaminei. Înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament folosit pentru a trata depresia cauzată de consumul de opioide, au fost, de asemenea, enumerate ca factori care au contribuit la moartea sa. Decesul a fost catalogat drept unul accidental de către oamenii legii.

Reclamă

După decesul actorului a fost înfințată fundația Matthew Perry

Autopsia a mai precizat că Perry era sub terapie cu perfuzii cu ketamină. Ultimul său tratament avusese loc cu doar „cu o săptămână și jumătate înainte” de decesul său. Cu toate acestea, medicul legist a remarcat că „ketamina din organismul său la moarte nu ar putea proveni din acea terapie prin perfuzie”. Potrivit specialistului, timpul de înjumătățire al ketamina este de 3 până la 4 ore.

De la moartea sa, autoritățile au examinat de unde actorul a luat medicamentul puternic. Raportul de autopsie a stabilit că nivelul găsit în sângele său era foarte mare. El luase echivalentul cantității care ar fi utilizată în timpul anesteziei generale.

O sursă a forțelor de ordine apropiată anchetei a declarat pentru People recent că „mai multe persoane” ar trebui să fie acuzate în legătură cu ancheta în curs. Tot sursa People a mai spus că ancheta „se apropia de încheiere”.

Sursa a spus că Biroul Procuraturii SUA va lua decizia dacă va depune sau nu acuzații.

După moartea sa prematură, Fundația Matthew Perry a fost înființată cu misiunea de a realiza „angajamentul de durată al lui Matthew de a-i ajuta pe alții care se luptă cu boala dependenței. Acesta îi va onora moștenirea și va fi ghidată de propriile sale cuvinte și experiențe și condusă de pasiunea lui făcând o diferență în cât mai multe vieți posibil”, conform site-ului fundației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×