Reclamă

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit. Decesul actorului a adus multă tristețe în rândul fanilor

La mai bine de opt luni de la moartea lui Matthew Perry la vârsta de 54 de ani, au apărut detalii despre finanțele îndrăgitului actor. Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 7:45

După ce s-a aflat că actorul a cheltuit milioane de dolari pe substanțe interzise, Lisa Ferguson, unul dintre administratorii averii lui Perry, a depus un document de evaluare. Acesta a fost obținut de People. Documentul a dezvăluit faptul că actorul avea 1.596.914,47 de dolari în contul său bancar personal la momentul morții sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți bani avea Matthew Perry în contul său bancar personal când a murit

Cu toate acestea, Perry probabil a avut multe active care nu fac parte din acest dosar. În urmă cu patru luni, People a confirmat că voința actorului a fost ca majoritatea bunurilor sale să fie plasate într-un trust.

Testamentul creat în 2009 a menționat că a vrut să-și lase moștenirea în „Alvy Singer Living Trust”. Acesta poartă numele personajului lui Woody Allen din Annie Hall. Activele din trust nu au fost însă dezvăluite.

Tatăl actorului, John Perry, și mama sa, Suzanne Morrison, au fost numiți beneficiari ai trustului. Sora vitregă Caitlin Morrison și Rachel Dunn au fost, de asemenea, listate drept beneficiari.

De asemenea, Perry a indicat în testamentul său că copiii săi nu ar avea dreptul la averea sa. Cu toate acestea, actorul nu a avut niciodată copii.

Reclamă

La acea vreme, testamentul a mai arătat că Perry avea peste 1 milion de dolari în proprietate personală când a murit.

Matthew Perry a murit pe data de 28 octombrie 2023, la casa sa din Los Angeles. Avea 54 de ani. Un purtător de cuvânt de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat pentru People că au răspuns la un apel la 4:07 p.m. Atunci a fost mențiinată o „urgență medicală”.

Ulterior, s-a dezvăluit în raportul de autopsie că moartea actorului a fost cauzată de efectele acute ale ketaminei. Înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament folosit pentru a trata depresia cauzată de consumul de opioide, au fost, de asemenea, enumerate ca factori care au contribuit la moartea sa. Decesul a fost catalogat drept unul accidental de către oamenii legii.

Reclamă

După decesul actorului a fost înfințată fundația Matthew Perry

Autopsia a mai precizat că Perry era sub terapie cu perfuzii cu ketamină. Ultimul său tratament avusese loc cu doar „cu o săptămână și jumătate înainte” de decesul său. Cu toate acestea, medicul legist a remarcat că „ketamina din organismul său la moarte nu ar putea proveni din acea terapie prin perfuzie”. Potrivit specialistului, timpul de înjumătățire al ketamina este de 3 până la 4 ore.

De la moartea sa, autoritățile au examinat de unde actorul a luat medicamentul puternic. Raportul de autopsie a stabilit că nivelul găsit în sângele său era foarte mare. El luase echivalentul cantității care ar fi utilizată în timpul anesteziei generale.

O sursă a forțelor de ordine apropiată anchetei a declarat pentru People recent că „mai multe persoane” ar trebui să fie acuzate în legătură cu ancheta în curs. Tot sursa People a mai spus că ancheta „se apropia de încheiere”.

Sursa a spus că Biroul Procuraturii SUA va lua decizia dacă va depune sau nu acuzații.

După moartea sa prematură, Fundația Matthew Perry a fost înființată cu misiunea de a realiza „angajamentul de durată al lui Matthew de a-i ajuta pe alții care se luptă cu boala dependenței. Acesta îi va onora moștenirea și va fi ghidată de propriile sale cuvinte și experiențe și condusă de pasiunea lui făcând o diferență în cât mai multe vieți posibil”, conform site-ului fundației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×