Reclamă

Victoria și David Beckham au îmbrăcat ținutele din ziua nunții lor. De ce au repurtat hainele de acum 25 de ani

Victoria și David Beckham au îmbrăcat ținutele din ziua nunții lor. Cei doi soți au făcut poze pe care ulterior le-au publicat pe Instagram, înainte de a 25-a aniversare a căsniciei lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2024, 7:04

Designerul, în vârstă de 50 de ani, și fostul fotbalist, în vârstă de 49 de ani, s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda în 1999, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat aproape 1 milion de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria și David Beckham au îmbrăcat ținutele din ziua nunții lor

Nu numai că acum cuplul a îmbrăcat din nou ținutele de culoare mov de la nuntă, ci au stat și pe celebrele tronuri din aur, care au creat vâlvă în presă la momentul respectiv.

Victoria arată impecabil și acum în rochia Antonio Berardi, care are un decolteu cu volane, floral și o crăpătură îndrăzneață pe care a asoratat-o cu sandale cu toc stil gladiator.

Între timp, David arăta elegant în costumul lui, cu pantofi din piele întoarsă asortați. Fostul fotbalist a zâmbit larg în timp ce ținea mâna soției sale și părea că retrăiesc clipele unice din ziua nunții lor.

Reclamă

Cuplul, care îi are pe fiul Brooklyn, 25 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 19 ani și pe fiica Harper, 12 ani, a scris într-o postare comună: „Uite ce am găsit”.

David a glumit anterior despre ținuta sa de la nuntă în timpul unei apariții din 2017 la Desert Island Discs de la Radio 4: „Am avut chiar și o pălărie de culoare violet, la ce mă gândeam? Arătam ca cei din Dumb and Dumber”.

Reclamă

În secțiunea de comentarii, mama lui David, Sandra, a scris un mesaj pentru cei doi: „Aveți 25 de ani de căsnicie. Amândoi încă arătați uimitor, amintiri speciale”.

Sora sa mai mică, Joanne, a scris: „Arătați la fel de bine acum ca atunci, iconic”.

David și Victoria au purtat mai multe ținute în ziua nunții

Victoria a mai purtat o rochie Vera Wang pentru ceremonie, în timp ce mirele a optat pentru un costum alb.

În timpul unei apariții în 2021 la Jimmy Fallon, ea a spus despre schimbarea ținutei: „Părea o idee foarte bună la momentul respectiv. Chiar am făcut-o. Cred că atunci a fost o naivitate, nu știam de modă. Ne-am distrat cu asta, ceea ce, să fiu sinceră cu tine, este cam așa cum ar trebui să fie”.

Cuplul a angajat pentru nuntă echipa Bentley’s Entertainments, organizatorii zilei de naștere a lui Elton John. Aceștia s-au ocupat de evenimentul foarte mediatizat din showbiz la vremea respectivă.

Locul irlandez ales pentru nuntă se întinde pe 560 de acri și datează din secolul al XVIII-lea. Organizatorul Peregrine Armstrong-Jones a spus pentru OK Magazine cum „Victoria își dorea un loc cu adevărat privat și unic, undeva cu frunze și mult verde”.

Ea l-a angajat pe Simon Lycett pentru a pune la punct aranjamentele florale. Acestea au fost completate cu mere proaspete. Fructele au fost răspândite și în jurul castelului pentru a elibera parfumul lor.

David și-a făcut apariția la nuntă într-un Bentley Azure de 230.000 de lire sterline. El a purtat pentru ceremonie un costum crem conceput de Timothy Everett. Victoria a îmbrăcat o rochie Vera Wang în timp ce și-a făcut apariția cu stil într-un Bentley Arnage.

Victoria Beckham a purtat o coroană cu diamante în ziua nunții

Ea a atras atenția cu o coroană din diamant și aur. Aceasta a fost construită la comandă de Slim Barrett, bijutier care a creat anterior accesorii pentru Prințesa Diana.

În ciuda faptului că nunta a fost parte a unui contract profitabil cu o revistă, Victoria crede că nunta nu a fost atât de elegantă pe cât părea.

Ea a dezvăluit în 2022 despre ziua ei cea mare: „Cred că mass-media a vorbit despre nuntă mult mai mult decât era de fapt. A fost de fapt mult mai intim decât părea”.

Ea a adăugat: „Îmi place să mă distrez. Muncesc foarte foarte mult. Iau foarte în serios ceea ce fac. Vreau să fiu o soție grozavă, o mamă grozavă, dar vreau și eu să mă distrez. Uneori, simțul umorului tinde să-mi facă probleme, dar nunta nu a fost atât de mare pe cât credea toată lumea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×