Reclamă

Kate Middleton a venit la Wimbledon 2024 cu Prințesa Charlotte. Cum arată Prințesa de Wales după luni de luptă cu cancerul

Prințesa de Wales, care este patrona All England Lawn Tennis and Croquet Club, a ieșit în public. Este a doua ei apariție publică pe anul acesta. Kate Middleton a venit la Wimbledon 2024 cu Prințesa Charlotte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 iulie 2024, 16:35

Kate Middleton a avut o apariție publică rară în timpul tratamentului ei pentru cancer pentru a participa la unul dintre evenimentele ei preferate de vară: Wimbledon. Și a venit însoțită de fiica sa, semn că micuța înțelege cât de aproape trebuie să fie de mama sa în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a venit la Wimbledon 2024 cu Prințesa Charlotte

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a sosit pentru finala de simplu masculin cu doi invitați surpriză. Fiica ei, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și sora, Pippa Middleton, în vârstă de 40 de ani. Ieșirea marchează a doua oară când Kate iese public în acest moment an.

În calitate de patronă a All England Lawn Tennis and Croquet Club, rol care i-a fost acordat de Regina Elisabeta în 2016, Kate îi va înmâna și trofeul câștigătorului după meci.

Kate Middleton face cu mâna fanilor la Wimbledon 2024
Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a sosit pentru finala de simplu masculin cu doi invitați surpriză / Profimedia Images

În timp ce a intrat în Loja Regală situată deasupra Curții Centrale, Kate a primit aplauze uriașe. Oamenii au făcut și ovație în picioare pentru ea. Kate a zâmbit și a făcut semn cu mâna când se așeza lângă Charlotte și Pippa.

Reclamă

Înaintea meciului, mama și fiica s-au întâlnit oameni incluși în programul „Work at Wimbledon”. Acesta care oferă tinerilor oportunități de a lucra la Campionate.

Palatul Kensington a confirmat prezența lui Kate pe 13 iulie. Deși au existat speculații că va participa la finala de simplu feminin în acea zi, ea nu a fost prezentă.

Unde e Prințul William când Kate Middleton participă la Wimbledon

Reclamă

Prințesa Kate a participat fără soțul ei, Prințul William, care a mers la un eveniment sportiv propriu. Prințul de Wales, în rolul său de președinte al Asociației de Fotbal, a călătorit în Germania pe 14 iulie. El a urmărit echipa de fotbal a Angliei înfruntând Spania în meciul de la Euro 2024.

Deși Prințesa Kate participă de obicei la Wimbledon în mai multe zile ale competiției în fiecare an, ea a rămas în mare parte departe de ochii publicului. Prințesa de Wales continuă tratamentul pentru cancer. Ieșirea are loc la doar câteva săptămâni după ce s-a alăturat familiei regale la Trooping the Colour. E sărbătoarea anuală a zilei Regelui Charles și a fost primul ei eveniment public cu familia regală de când și-a dezvăluit diagnosticul.

Organizatorii de la Wimbledon au spus anterior că speră că Kate va putea participa și va continua tradiția de a înmâna premiile în acest an. Președintele clubului, Debbie Jevans, a declarat pentru Telegraph Sport că îi vor oferi Prințesei Kate „cât mai multă flexibilitate posibil”. Ea a menționat însă că „sănătatea și recuperarea ei sunt prioritatea”.

Chiar înainte de a deveni patronul All England Lawn Tennis and Croquet Club, Kate a fost un participant regulat la Wimbledon. Jucătoare pasionată de tenis a urmărit personal turneul în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011. A făcut o singură excepție: meciurile din 2013. Acestea au avut loc când era „însarcinată” cu Prințul George. Medicii au sfătuit-o să nu participe. Wimbledon a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.

Prințesa Kate va reveni la viața publică doar atunci când medicii îi vor permite

După ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, prințesa Kate a dezvăluit în martie că testele postoperatorii au descoperit cancer și că face chimioterapie. Ea a cerut „timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul”.

Consilierii palatului au subliniat că apariția ei la Trooping the Color în iunie nu a semnalat o revenire la viața publică. Nu este stabilită nicio dată pentru când se va întoarce pe deplin la munca ei regală. Orice ieșire în viitorul apropiat se va baza pe momentul în care se va simți capabilă. De asemenea, va avea loc numai sub îndrumarea echipei sale medicale.

Prințesa Kate a ratat mai multe evenimente regale care fac de obicei parte din calendarul ei de la Trooping the Colour, inclusiv Garter Day, Royal Ascot și vizita de stat a Japoniei în Regatul Unit.

De obicei, membrii familiei regale se retrag în mare parte din lumina reflectoarelor în timpul lunilor de vară. O parte din această pauză poate fi petrecută în vacanță la una dintre destinațiile lor preferate, inclusiv Castelul Balmoral din Scoția. Acolo, familia regală britanică se adună în mod tradițional în fiecare lună august. Kate, William și copiii lor petrec, de asemenea, timp la casa lor de la țară, Anmer Hall, din Norfolk.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×