Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea să nu petreacă vara împreună. O sursă apropiată cuplului a oferit mai multe informații

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea să nu petreacă vara împreună. O sursă apropiată cuplului a oferit mai multe informații despre aceștia. Divorțul pare din ce în ceea aproape, dar cei doi soți continuă să-și poarte verighetele.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2024, 6:46

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou în atenția presei internaționale. Cei doi au trăit de-a lungul timpului o poveste tumultoasă de iubire. Jlo și Affleck s-au logodit pentru prima dată în 2002, iar în 2004 au anulat logodna. Amândoi au mers mai departe cu viețile lor, iar mai apoi s-au recăsătorit 20 de ani mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea să nu petreacă vara împreună

Jennifer Lopez și soțul său par să fie din nou în fața unui divorț. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de mai bine de o lună, iar acum s-a aflat că plănuiesc să-și vândă reședința pe care o dețin în Beverly Hills.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie cu imprimeu floral în timpul unei plimbări cu Emme
Cântăreața încearcă să se detașeze de zvonurile legate de divorț / Profimedia Images

Totodată, apropiații cuplului spun că Jennifer Lopez și Ben Affleck nu plănuiesc să petreacă vara împreună. Oamenii din interiorul vieții lor spun că există diferențe fundamentale între cei doi soți.

Reclamă

Lopez se bucură de lumina reflectoarelor, în timp ce Affleck preferă o viață mult mai liniștită. Rapoartele sugerează că Affleck s-a mutat din conacul lor din Beverly Hills și și-a închiriat o locuință chiar lângă casa fostei sale soții, Jennifer Garner.

În ciuda faptului că Lopez și-a anulat turneul din 2024 pentru a petrece timp familia, sursele spun că cuplul nu are planuri împreună pentru vara aceasta.

Lopez a sărbătorit 4 iulie în Hamptons fără Affleck, care și-a petrecut vacanța în Los Angeles.

Reclamă

Sursele apropiate lui Lopez indică că ea se concentrează pe sănătate, fericire și bucurie în această vară. În ciuda despărțirii lor, ea pare bine dispusă, țintind la o vară plină de distracție și râsete.

Affleck a fost văzut la biroul său din Los Angeles purtând verigheta. El a preferat să rămână mai aproape de copiii săi și de fosta soție, Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând locuința din Beverly Hills

Jennifer Lopez și soțul ei au decis să vândă casa pe care o dețin în Beverly Hills. Locuința impresionantă are 12 dormitoare și 24 de băi.

Anunțul ar fi fost făcut public după ce JLo și soțul ei au petrecut separat ziua de 4 iulie. Despre Ben Affleck s-a scris că și-a luat lucrurile din fosta locuință în perioada în care soția sa se afla în vacanță în Europa.

Deși cei doi nu au confirmat zvonurile legate de divorț, pare că evenimentul este unul iminent. Casa din California a fost listată la aproape un an de când a fost cumpărată.

JLo și Ben Affleck au cumpărat proprietatea din Beverly Hills în luna mai a anului 2023. Potrivit publicațiilor internaționale, locuința achiziționată cu anul trecut a fost „recent renovată la cel mai înalt nivel de calitate”.

Cuplul a decis că este momentul să se despartă de locul care a reprezentat căminul lor în ultimul an. JLo și soțul ei continuă să trăiască separat.

Ben Affleck este văzut în compania copiilor în casa pe care a închiriat-o. Jennifer, pe de altă parte, a fost surprinsă în New York în ultimele zile.

Diva pare că se concentrează mai mult asupra adolescenților săi, dar și a carierei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×