Reclamă

Jennifer Lopez a postat o melodie de despărțire. Fanii au reacționat rapid în mediul online

Jennifer Lopez a postat o melodie de despărțire în mediul online. Versurile pline de însemnătate au atras atenția fanilor săi. Diva alimentează din nou zvonurile legate de divorțul ei cu Ben Affleck. Artista pare că nu mai ține cont de părerile celor din jur.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iulie 2024, 11:39

Jennifer Lopez i-ar fi trimis un mesaj indirect lui Ben Affleck. Vedeta a distribuit câteva imagini din melodia Cambia el Paso. Versurile melodiei sunt extrem de puternice și fac referire la puterea pe care o femeie și-o recapătă după o despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a postat o melodie de despărțire

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a postat câteva imagini din videoclipul piesei sale din 2021. Melodia Cambia el Paso a fost celebrată de artistă într-o postare aniversară.

Vedeta a scris alături de imaginile postate: „La mulți ani, Cambia el Paso”. În imagine apare în timp ce dansează senzual pe nisip și poartă o pereche de pantaloni scurți și un top de bikini strălucitor. Melodia ei lansată în 2021 are versuri puternice.

„Viața ei este mai bună fără el. Ea nu are nevoie de nimeni pentru a fi bine. Ea nu dă greș, nu eșuează”, spun JLo în piesa lansată. Într-o altă parte a cântecului JLo afirmă „Nu merită să o aibă în brațe”.

Reclamă

Fanii divei au interpretat imediat postarea vedetei și au luat-o ca pe un mesaj indirect legat de posibila ei despărțire de Ben Affleck. Secțiunea de comentarii a postării a fost imediat asaltată de fanii din online, scrie PageSix. Aceștia și-au arătat susținerea față de vedetă prin intermediul comentariilor.

„Dacă ceva nu se simte bine, orice ar fi în viața ta, doar fă acea schimbare”, a spus un utilizator de Instagram.

„Nu-ți face griji pentru nimeni și concentrează-te la drumul tău. Nu te opri din dans, fii fericită”, a spsu un alt fan al divei în secțiunea de comentarii.

Reclamă

În urmă cu câteva săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că Ben Affleck și Jennifer Lopez ar fi pus capăt căsniciei lor de „câteva luni de zile”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc în continuare vieți separate

Deși s-a scris că cei doi s-ar fi despărțit, Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au confirmat zvonurile legate de divorț. Cei doi continuă să ducă vieți separate.

Jennifer Lopez a fost surprinsă recent la plimbare cu doi dintre prietenii ei apropiați, în timp ce Ben Affleck era la cumpărături în Los Angeles.

Actorul nu mai trăiește de mai multe luni în conacul pe care îl deține cu JLo în Bel Air. De altfel, s-a speculat că cei doi soți au scos conacul la vânzare și au început să vândă mai multe bunuri personale din interiorul acestuia.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai apărut împreună de mai bine de o lună, scrie DailyMail. Zvonurile legate de despărțirea lor au apărut după ce Affleck a refuzat să o însoțească pe soția sa la Met Gala 2024.

Jennifer Lopez și-a făcut apariția singură pe covorul roșu. Ulterior, Jennifer a anunțat că își anulează turneul pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

Artista a spus atunci că are nevoie de mai mult timp pentru a-și pune ordine în gânduri. Ea și Ben Affleck nu au anunțat public că s-au despărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×