Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez își vând proprietatea din Beverly Hills. Ce sumă au stabilit pentru imobilul care le-a fost casă

Ben Affleck și Jennifer Lopez își vând proprietatea din Beverly Hills. Conacul a fost listat pentru suma incredibilă de 68 de milioane de dolari. Casa din California, cu 12 dormitoare și 24 de băi, a fost pusă în mod public la vânzare după ce cuplul a petrecut inclusive Ziua Independeței în mod separate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2024, 15:01

Conacul lui Ben Affleck și al lui Jennifer Lopez a fost pus official pe piață. Zvonurile legate de divorț s-au întețit la aflarea acestei vești. Cuplul nu a petrecut vacanța de 4 iulie. Jennifer Lopez s-a aflat în New York, în timp ce Affleck a rămas în Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez își vând proprietatea din Beverly Hills

Casa din California, cu 12 dormitoare și 24 de băi, a fost listată la aproape o lună după ce o sursă a spus pentru People că Affleck, în vârstă de 51 de ani, și Lopez, 54 de ani, s-au hotărât să vândă proprietatea.

Cuplu, care este căsătorit din 2022, a cumpărat proprietatea în luna mai a anului 2023, după un an întreg de căutări.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au cumparat atunci locuința cu suma de 60 de mii de dolari. Potrivit presei internaționale „casa a fost recent renovate la cel mai înalt nivel de calitate”.

Totodată, proprietatea are facilități precum un bar, lounge de sport, sală de sport complet echipată, ring de box, terenuri de baschet și pickleball.

Reclamă

Agentul imobiliar al celebrităților, Josh Altman, nu este implicat în vânzarea casei, dar a oferit anterior o perspectivă asupra a ceea ce se poate întâlni în conacul de lux.

„Vor fi întotdeauna oameni care se pretend a fi potențiali cumpărători pentru că vor să se bucure și să vadă o astfel de casă. Presupun că accesul va fi extrem de limitat. Vor fi oameni care care vor face dovezi ale fondurilor, așa cum vă puteți imagina” a spus specialistul.

Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc separat

Reclamă

Ben Affleck locuiește separate de soția sa într-o casă închiriată. Sursele spun că actorul și-a mutat deja lucrurile din conac încă din luna iunie. Jennifer Lopez se afla în acea perioadă în vacanță în Europa. În timp ce diva petrecea cu prietenii, soțul ei își lua lucrurile în noua chirie.

„Ben continua să locuiască cu chirie în Brentwood. Este acolo de mai bine de două luni. Pare foarte bine așa. A fost la biroul lui în fiecare zi și a petrecut mult timp la muncă. În această perioadă se centrează asupra proiectelor. De asemenea, petrece destul de mult timp cu copiii săi”, a spus o sursă pentru presa internațională.

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu s-au mai văzut de mai bine de o lună. Cei doi soți continua să poarte verighetele în ciuda zvonurilor legate de divorț. 

Jennifer Lopez a fost fotografiată recent în compania fiicei sale, Emme. Artista a ieșit cu adolescenta și cu un grup de prieteni la cumpărături.

În tot acest timp, Ben Affleck a fost surprins în timp ce făcea cumpărături pentru locuința în care stă cu chirie. Cei doi soți nu au confirmat zvonurile legate de divorț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×