Reclamă

Jennifer Lopez și-a petrecut timpul liber cu Emme și un grup restrâns de prieteni. Cântăreața încearcă să se detașeze de zvonurile legate de divorț

Jennifer Lopez și-a petrecut timpul liber cu Emme și un grup restrâns de prieteni. Cântăreața încearcă să se detașeze de zvonurile legate de divorț și pare că stă tot mai departe de soțul ei. Affleck a rămas în această perioadă în Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iulie 2024, 6:49 / Actualizat: 10 iulie 2024, 10:23

Jennifer Lopez s-a bucurat de o ieșire cu fiica ei. Vedeta încearcă să stea departe de problemele legate de căsătoria sa cu Ben Affleck. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a postat recent un videoclip muzical cu versuri care fac referire la greșelile unui bărbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a petrecut timpul liber cu Emme și un grup restrâns de prieteni

JLo a arătat senzațional într-o rochie maxi cu imprimeu floral. Cântăreața s-a bucurat de timpul liber pe care la petrecut cu fiica ei.

Emme, în vârstă de 16 ani, a fost tot timpul alături de mama sa în această perioadă agitată. Max, fratele geamăn al adolescentei, nu este văzut la fel de des în public.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez însoțită de un grup de prieteni în timpul unei plimbări
Jennifer Lopez petrece tot mai mult timp cu prietenii săi / Profimedia Images
Reclamă

Acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Emme a părut plictisită în timpul plimbării. Pe de altă parte, Jennifer a părut bine dispusă.

Aceasta a fost pozată în ținuta ei fresh și feminină. Jennifer și-a accesorizat ținuta cu o geantă elegantă și o pereche de cercei din aur. Diva a purtat o pereche de pantofi cu tocuri, dar și verigheta pe deget.

Publicația DailyMail spune că diva a fost însoțită, de asemenea, de un grup de prieteni. Identitatea acestora nu a fost confirmată de presa internațională.

Reclamă

Totuși, Jennifer a fost văzută recent plimbându-se cu bicicleta cu doi dintre prietenii ei apropiați. Ieșirea lui JLo a avut loc pe fondul zvonurilor legate de despărțirea sa de Ben Affleck.

Apropiații divei spun că Affleck și JLo s-ar fi despărțit deja de câteva luni de zile. Cu toate acestea, JLo și Affleck nu au confirmat faptul că s-au despărțit sau că au divorțat.

Prietenii artistei spun că șansele de „reconciliere” cu Ben Affleck sunt tot mai mici

O reconciliere între Ben Affleck și Jennifer Lopez pare să fie departe de realitate. Zvonurile legate de divorț sunt tot mai dese pe zi ce trece.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru PageSix că Jennifer a încercat să nu se mai gândească la despărțire

„Nimic nu-i poate strica starea de bine. Ea vrea să aibă o vară plină de distracție și râsete. Se concentrează asupra familiei și a sănătății”, a spus un apropiat al divei.

La începutul acestei luni, DailyMail a scris că Jennifer și Ben Affleck s-au separat încă din luna martie. În ciuda faptului că cei doi „trăiesc vieți separate”, ei continuă să poarte verighetele pe deget.

Jennifer și Ben Affleck și-ar fi pus la vânzare conacul pe care îl dețin în Bel Air. S-a zvonit că cei doi au început să vândă mai multe opere de artă din interiorul locuinței.

Totodată, despre Ben Affleck s-a scris că și-ar fi luat lucrurile din locuința în care a trăit cu soția sa. Affleck și-ar fi mutat bunurile în casa în care locuiește în chirie din Brentwood, California.

În tot acest timp, Jennifer Lopez a petrecut din ce în ce mai mult timp cu familia și cei dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×