Reclamă

Cum este să stai în spatele celui mai faimos balcon din lume. Ce nu se știe despre Palatul Buckingham

Experții regali au dezvăluit cum este să stai în spatele celui mai faimos balcon din lume. Admiratorii Familiei Regale Britanice au avut ocazia să afle mai multe despre una cele mai vechi tradiții de la Palatul Buckingham. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2024, 6:26

Experții au făcut un tur în culisele noilor săli care se vor deschide publicului la Palatul Buckingham. Balconul Palatului Buckingham reprezintă un obiectiv istoric important și rămâne locul în care cei mai importanți membrii ai Familiei Regale se reunesc la evenimente precum Trooping the Colour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum este să stai în spatele celui mai faimos balcon din lume

Experții regali spun că spațiul, care pare luxos la televizor, este de fapt foarte îngust. Este unul dintre motivele pentru care în spatele barierei de piatră se poate așeza o singură linie de persoane.

În plus, iluzia conform căreia Prințul William, Prințesa Kate, Regele Charles și Regina Camilla privesc mulțimea în zare este năruită.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Regina Camilla și Familai Regală la Balconul Palatului Buckingham
Fiul Reginei Elisabeta a II-a a urcat pe tron la vârsta de 74 de ani / Profimedia Images
Reclamă

Cea mai mare parte a priveliștii este luată de Monumentul magnific al Reginei Victoria. Experții spun că organizatorii evenimentelor de la balconul Palatului Buckingham au o soluție pentru acest lucru.

Un televizor ar fi fost introdus în camera centrală care se află în spatele blocului. Televizorul se află în aripa de este și oferă o acoperire completă a mulțimii înainte de a ieși la balcon.

Televizorul a fost dezvăluit în timpul unui tur din data de 9 iulie. Ceea ce este clar este cât de aproape par oamenii din mulțime de balcon.

Reclamă

Este unul dintre motivele pentru care membrii regali sunt adesea văzuți arătând de pe balcon de parcă ar fi observat ceva în mulțime.

Pentru cei interesați, publicația People scrie că va exista un tur la balcon pentru 6 mii de persoane care au cumparat bilete. Biletele sunt deja sold out și vor dezvălui mai multe detalii celor prezenți.

Aripa de Est a fost deschisă pentru prima dată publicului, iar decizia i-a aparținut Regelui Charles.

Cum se vor desfășura tururile de la Palatul Buckingham

Cei care și-au cumparat bilet vor pueta să viziteze Aripa de Est. Aceasta a fost adăugată palatului în urmă cu 175 de ani.

Oamenii vor fi conduși de ghizi experți, iar grupurile vor fi de aproximativ 20 de vizitatori, scrie publicația Hello.

Vizitatorii vor fi conduși de-a lungul Coridorului Principal și vor putea admira lucrările de artă expuse, inclusiv pagodele și vazele din porțelan chinezesc care au stat cândva în Pavilionul Regal, refugiul de pe malul mării al lui George al IV-lea din Brighton.

Ei vor putea admira, de asemenea, 42 de șeminee, pagodele au fost luate din Pavilion când au fost aduse la Palatul Buckingham de Regina Victoria și Prințul Albert între 1847 și 1849.

Vânzarea Pavilionului a permis Familiei Regale să plătească extinderea Palatului Buckingham care a devenit Aripa de Est. Renovarea în curs de 10 ani la Palatul Buckingham, aflat în prezent la al șaptelea an, a reprezentat un proiect amplu.

Experții spun că au fost adăugate lifturi în aripa de est pentru a face Palatul mai accesibil. De-a lungul turului, turiștii vor putea admira și Salonul Galben, locul preferat al Reginei Elisabeta atunci când trebuia să pozeze pentru un portret.

Salonul Galben era folosit, de asemenea, pentru audiențe regale și întâlniri. Palatul se va deschide pentru vizitatori pe data de 11 iulie. Un bilet standard include Sălile de Stat ale Palatului și acces la 19 camere principale folosite de membrii familiei regale pentru evenimente oficiale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×