Reclamă

Shannen Doherty s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Actrița s-a luptat până în ultimul moment cu cancerul

Shannen Doherty s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Actrița l-a luptat pentru până în ultimul moment cu o boală cruntă. Anunțul a fost făcut public de familia acesteia pentru presă. Shanne a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în anul 2015.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2024, 16:07

Starul din Beverly Hills 90210 a decedat după ce a trăit mai mulți ani de zile cu cancer. Vestea a fost confirmată pentru presa internațională de către apropiații acesteia. Shanne s-a pregătit pentru acest moment în ultimele luni din viață, dar a continuat să fie optimistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani

Apropiații vedetei au transmis un mesaj oficial pentru admiratorii săi din întreaga lume. Publicația People a făcut vestea publică.

„Cu inima grea confirmăm decesul actriei Shannen Dogerty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani în care a sperat că se va face bine”, a confirmat Leslie Sloane într-o declarație explozivă oferită pe data de 14 iulie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shannen Doherty, imagine din copilărie, cu două codițe
Actrița se confruntă cu cancer în stadiul IV / Profimedia Images
Reclamă

„Fiică devotată, soră, mătușă și prietena noastră a fost încojurată de cei dragi, repcum și de câinele ei, Bowie. Familia le cere admiratorilor săi intimitate în aceste momente pentru a putea aduce un ultim omagiu. Întreaga familie se află în doliu”, a continuat Sloane.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer de sân pentru prima dată în anul 2015, ulterior aceasta a dezvăluit că boala s-a extins la creier. Shannon a rămas optimistă până în ultimele momente. Vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească despre boala sa. În 2017, Doherty a dezvăluit că cancerul său de sân a intrat în remisie.

„Am aflat că sunt în stadiul IV. Cancerul a revenit. Nu cred că am avut puterea atunci să procesez această informație. Este o pastilă amară pe care o înghiți în multe feluri”, spunea vedeta într-un interviu din trecut.

Reclamă

Shannen Doherty renunțase la mai multe bunuri persoanele în ultimele luni

Shannen Doherty s-a pregătit pentru momentul greu în care se va stinge din viață. Actrița a declarat în trecut că are prea multe lucruri. În luna aprilie a luat decizia de a vinde o parte din mobila pe care  deține pentru a pleca în vacanțe cu cei dragi.

Doherty a declarat că reducerea bunurilor o ajută, de asemenea, să o facă pe mama ei, Rose Elizabeth Doherty, să se descurce mult mai ușor în cazul în care pierde lupta cu boala cruntă.

„Am acumulat foarte multe lucruri. Niciunul dintre noi nu are nevoie cu adevărat de toate lucrurile pe care le are. Ne-am putea descurca cu mai puține. Putem să nu mi acumulăm, așa cum făceam eu cu mobila”.

Shannen Doherty, cu o eșarfă pe cap, zâmbitoare
Doherty nu are copii din cauza problemelor ei de sănătate / Profimedia Images

Vedeta a vrut să se asigure că va face tranziția mamei sal emult mai ușoară după ce aceasta va pierde lupta cu boala. Printre ultimele sale dorințe s-a numărat o vacanță pe cu familia sa.

„Pot să-mi iau mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus după vânzarea mobilierului. Așa nu trebuie să intru în banii din economii care vor asigura ca toată lumea din viața mea să fie îngrijită bine odată ce eu nu o să mai fiu”. Vedeta și-a amintit anterior că mama sa a izbucnit în lacrimi atunci când a anunțat-o că vor merge împreună într-o călătorie în Italia.

Shanne a vrut să ușureze viața celor dragi în cazul în care pierde lupta cu cancerul

Shannen Doherty s-a gândit până în ultimul moment la amma sa. Înainte să se stingă din viață, actrița s-a asigurat că va face viața mamei sale să fie una cât mai ușoară. Deși pierderea suferită nu poate trece, Shanne s-a asigurat că mama ei va traversa doliul mult mai ușor.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea. Știu că va fi greu pentru ea dacă eu voi muri înaintea ei. Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca alte lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe”.

Shannen Doherty, la o emisiune TV, zâmbitoare, pe o canapea
Vedeta se luptă cu cancerul de sân în stadiul IV / Getty Images

„Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline cu mobilier. Acest lucru îmi oferă un sentiment de pace și de calm. Pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă să aibă o tranziție mai curată și mai ușoară”, a spus actrița într-un interviu din luna aprilie a acestui an.

Vedeta a pierdut lupta cu cancerul în stadiul IV, dar a dat dovadă întotdeauna de curaj și motivație pentru cei din jurul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×