Reclamă

Shannen Doherty cere bani de la fostul soț. De ce își dorește actrița ca Kurt Iswarienko să îi ofere despăgubiri financiare

Shannen Doherty cere bani de la fostul soț. Actrița vrea ca fostul ei partener, Kurt Iswarienko, să îi ofere despăgubiri financiare. Se pare că are nevoie de bani pe fondul luptei sale cu cancerul și pentru că nu mai poate să-și continue cariera.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iunie 2024, 8:46

Vedeta i-a cerut fostului ei soț o sumă de întreținere și plata onorariilor avocaților. Dosarul ei a fost depus pe 14 iunie și obținut de Us Weekly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shannen Doherty cere bani de la fostul soț

Se pare că ea a solicitat 15.343 de dolari drept întreținere lunară „retroactiv la 1 iunie 2024”. Ea mai cere și o sumă forfetară de 9.100 de dolari pentru cheltuielile de avocat.

Ea mai vrea de asemenea 11.800 de dolari pentru diverse taxe pe care le-a acumulat „în eforturile de a obține răspunsurile complete ale lui Kurt” la procedura lor de divorț. Cererea lui Doherty vine în timp ce se așteaptă ca sumele ei din conturi să se reducă „drastic”.

„Din cauza problemelor mele recurente de sănătate, am fost în mare măsură în imposibilitatea de a lucra. Nu am perspective de angajare în viitor. Astăzi, aproape tot venitul pe care îl câștig sunt venituri reziduale din munca pe care am efectuat-o înainte”, a motivat ea în documentele legale.

Ea a spus că „majoritatea” din venitul ei rezidual provine din producția „Charmed”, în care a jucat rolul lui Prue Halliwel în primele trei sezoane între 1998 și 2001.

Reclamă

„Recent am aflat că „Charmed” nu va mai fi difuzat pe nicio platformă de streaming majoră după 30 iunie 2024. Ca urmare, venitul meu rezidual viitor va scădea dramatic”, a explicat ea.

Mai mult, Doherty, care are cancer de sân în stadiul 4, a spus că facturile ei medicale vor „crește dramatic”. Ea își va pierde asigurarea de sănătate SAG din cauza lipsei locului de muncă. Ea a primit doar un rol mic în „Darkness of Man”.

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a susținut că Iswarienko, în vârstă de 49 de ani, nu ar trebui să aibă nicio problemă în a plăti aceste costuri și a o ajuta cu facturile medicale. Acestea au însemnat 21.640 de dolari în 2023. Actrița a mai spus despre fostul ei soț că el cheltuie bani pe experiențe și articole luxoase în mod regulat.

Reclamă

De ce spune Shannen Doherty că soțul ei nu ar trebui să refuze cererile

„În timp ce nu am putut să lucrez, suportând cheltuieli medicale exorbitante neacoperite de asigurare pentru a fi supusă unor tratamente experimentale în speranța de a-mi prelungi viața, Kurt a folosit avionul. A cheltuit mii de dolari la spa-uri medicale, magazine de bijuterii, Gucci și altele. Zboruri pentru „agentul” său, susținând în același timp că nu are fonduri suficiente cu care să mă sprijine”, a spus Doherty în dosarul ei.

„Agentul” lui Iswarienko este Collier Grimm. Doherty crede că sunt cei doi au o relație, conform declarației ei.

Actrița a adăugat: „Deși veniturile lui Kurt sunt substanțial mai mari decât ale mele, el nu a făcut nicio plată temporară de întreținere. Nu a avut nicio contribuție la onorariile și costurile avocaților sau contabili mei din momentul în care a fost intentată acțiunea de divorț.”

Doherty a cerut divorțul de Iswarienko, al treilea soț al ei, în aprilie 2023, după 11 ani de căsnicie. Ea „nu avea altă opțiune”, a spus reprezentantul său pentru Page Six la acea vreme.

Doherty a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Actrița a anunțat că este în remisie în 2017. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că cancerul ei a revenit și este în stadiul patru în 2020. În luna iunie a anului trecut, ea a spus că cancerul ei s-a răspândit la creier. Până în toamnă, actrița avea metastazase la oase.

Deși anul trecut a spus că a simțit că nu este timpul ei să moară, Doherty a dezvăluit în aprilie că s-a pregătit pentru deces prin vânzarea bunurilor sale, astfel încât mama ei, Rosa, să aibă o „tranziție mai ușoară” atunci când ea nu o să mai fie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×