Reclamă

Cele mai impresionante ținute de la nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Anant Ambani și Radhika Merchant s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase

Anant Ambani și Radhika Merchant s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. Descoperă cele mai impresionante ținute de la nunta fiului celui mai bogat om din Asia. Evenimentul mult așteptat a avut loc în Mumbai.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2024, 17:15

După petreceri care au durat aproape șapte luni de zile, pe întreg globul, nunta fiului celui mai bogat om din Asia a început vineri în Mumbai. Anant Ambani, fiul lui Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchant, fiica magnaților din industria farmaceutică, Viren și Shaila Merchant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai impresionante ținute de la nunta fiului celui mai bogat om din Asia

După șapte luni de sărbători extravagante înainte de nuntă, Anant Ambani și Radhika Merchant s-au căsătorit în fața a mii de invitați din întreaga lume.

Kim și Khloe Kardashian, Nick Jonas și Priyanka Chopra și foștii premieri britanici Tony Blair și Boris Johanson au fost doar câteva dintre numele celebre care au zburat la Mumbai pentru a participa la evenimentul fastuos.

Întreaga familie a lui Anant Ambani pozând pe covorul roșu la nunta sa
După șapte luni de sărbători extravagante înainte de nuntă, Anant Ambani și Radhika Merchant s-au căsătorit în fața a mii de invitați / Profimedia Images

Nunta a găzduit, de asemenea, multe dintre cele mai mari nume din divertisment, sport, afaceri și politică indiană, de la vedete de la Bollywood până la fostul președinte Ram Nath Kovind și numeroși membri ai politicii indiene.

Reclamă

Nicio cheltuială nu a fost scutită de familia Amban. Poliția a închis multe drumuri din jurul Centrului de Convenții Jio World, deținut de Ambani, cu o capacitate de 16 mii de persoane înainte ca vedetele să ajungă la eveniment pe covorul roșu.

Participanții s-au îmbrăcat în ținute tradiționale și au pozat pentru fotografii prezenți la eveniment.

Oaspeții internaționali au onorat, de asemenea, codul vestimentar tradițional, mulți purtând modele ale creatorilor de modă indieni importanți, scrie People.

Reclamă

Kim și Khloe Kardashian

Surorile Kardashian au atras atenția tuturor atunci când au apărut la nunta anului. Acestea au împărtășit ținutele lor cu admiratorii din mediul online.

Kim și Khloe Kardashian în timp ce pozează la nunta lui Anant Ambani și Radhika Merchant
Surorile Kardashian au atras atenția tuturor atunci când au apărut la nunta anului / Profimedia Images

Cele două surori au purtat sari aurii și roșii. Ansamblul lui Kim a prezentat un corset cu ciucuri, în timp ce Khloe a optat pentru un top cu mâneci lungi și ornamentate. Cele două surori s-au lăsat fotografiate din toate unghiurile.

John Cena

John Cena a pășit pe covorul roșu într-un sherwani albastru brodat și în pantaloni albi. Actorul internațional i-a felicitat în mod oficiali pe miri, iar mai apoi s-a alăturat celebrităților de pe covorul roșu.

John Cena într-un sherwani albastru la nunta anului
John Cena a pășit pe covorul roșu într-un sherwani albastru / Profimedia Images

Nick Jonas și Priyanka Chopra

Nick Jonas a strălucit într-un sherwani în nuanțe de roz pudrat. Acesta a avut un costum realizat dintr-o țesătură în stil boucle încorporată cu paiete și pantaloni din satin asortați, a menționat PageSix.

Nick Jonas și Priyanka Chopra la nunta lui Anant Ambani și Radhika Merchant
Nick Jonas a strălucit într-un sherwani în nuanțe de roz pudrat / Profimedia Images

Cântărețul a sosit la eveniment împreună cu soția sa, Priyanka Chopra, care a optat pentru un sari auriu strălucitor.

Tony Blair și Cherie Blair

Tony Blair a ales un costum elegant în timp că soția sa a optat pentru în sari roșu. Politicianul britanic și soția sa au pozat pe covorul roșu, iar ulterior s-au alătura celor prezenți la eveniment.

Tony Blair și Cherie Blair în timp ce pozează împreună la nunta lui Anant Ambani și Radhika Merchant
Tony Blair a ales un costum elegant în timp că soția sa a optat pentru în sari roșu / Profimedia Images

Fostul premier britanic și partenera sa au preferat să poarte ținute clasice.

Mukesh Ambani și Nita Ambani

Mukesh Ambani și Nita Ambani au pozat mândri alături de fiul lor. Nita, mama mirelui, a purtat o rochie care a durat mai bine de 40 de zile pentru a putea fi realizată.

Mukesh Ambani și Nita Ambani alături de fiul lor Anant Ambani
Mukesh Ambani și Nita Ambani au pozat mândri alături de fiul lor / Profimedia Images

Aceasta a fost lucrată manual și a fost împodobită cu fir de aur și alte pietre prețioase.

Aishwarya Rai Bachchan și fiica sa Aaradhya

Aishwarya Rai Bachchan și fiica sa Aaradhya au pozat împreună pe covorul roșu din Mumbai. Cele două au o relație speicală.

Aishwarya Rai Bachchan și fiica sa Aaradhya la nunta lui Anant Ambani și Radhika Merchant
Aishwarya Rai Bachchan și fiica sa Aaradhya au pozat împreună pe covorul roșu din Mumbai / Profimedia Images

Actrița a ales să poarte un sari roșu pe care l-a asortat cu o mulțime de bijuterii din aur. Fiica sa a optat pentru un sari verde cu nuanțe de auriu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×