Reclamă

Michelle Rodriguez a purtat un costum de baie prea mic. Actrița a fost la un pas de un accident vestimentar

Michelle Rodriguez a purtat un costum de baie prea mic. Actrița a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul vacanței sale din Ibiza. Paparazzi au profitat de neatenția divei și au pozat-o din toate unghiurile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2024, 6:17

Michelle Rodriguez a fost surprinsă pe picior greșit. În timpul celei mai recente vacanțe a ajuns să facă senzația în mediul online. Fotografiile surprinse de paparazzi au ajuns virale în online și au făcut-o pe Rodriguez să fie ținta glumelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Rodriguez a purtat un costum de baie prea mic

Michelle Rodriguez și-a pus în evidență silueta incredibilă în timp ce s-a bucurat de câteva zile pline de căldură în Ibiza.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michelle Rodriguez într-un top negru și un prosop în jurul taliei
Michelle Rodriguez și-a expus silueta de invidiat într-un costum de baie negru / Profimedia Images

Actrița, în vârstă de 46 de ani, a arătat senzațional în timp ce se bălăcea alături de un grup de prietene. Silueta tonifiată a divei a fost pusă în evidență de un costum de baie negru.

Reclamă

Abdomenul ei tonifiat a făcut furori în online. Imaginea perfectă este rezultatul unui regim strict de antrenamente pe care Michelle îl face.

Michelle a fost surprinsă în prima zi a vacanței în compania unor prietene, iar a doua zi a fost pozată în compania unui bărbat misterios, scrie DailyMail.

Vedeta a declarat anul acesta de Ziua Îndrăgostiților că este singură și că nu are un interes în ceea ce privește poveștile de iubire.

Reclamă

Actrița a dorit să se concentreze mai mult asupra carierei ale. Vedeta internațională pare că se bucură de timpul liber pe care îl poate petrece cu prietenii dragi.

Actrița s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile în timp ce se relaxa în costumul ei de baie negru. Michelle este cunoscută pentru aparițiile ei sexy de la plajă.

Vedeta adoră să-și petreacă timpul liber la plajă sau pe iahturi de lux. Actrița din Fast & Furious știe cum să se distreze și să se bucure de fiecare moment la maximum.

Michelle Rodriguez susține că este feminină, dar preferă să ascundă acest lucru

Michelle Rodriguez spune că aspectul ei exterior nu reflectă întotdeauna ceea ce se află în interior. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a explicat de ce a ajuns să poarte ținute care să nu-i pună în valoare feminitatea.

„Am crescut într-un ghetou. Te maturizezi repede când ești în sărăcie și vezi tinere care fac copii – mamale adolescente erau peste tot. Eram ca un băiețel pentru că îmi era frică de o sarcină și de abordarea băieților”.

„Dacă sapi adânc, sub toată această armură se află o persoană foarte feminină. Când mă antrenez, când sunt sănătoasă, când mă plimb pe lângă plajă sau în natură, atunci mă simt cea mai frumoasă” a spus Michelle Rodriguez într-un interviu pentru People.

Actrița a spus că de-a lungul timpului a învățat cât de important este să-i faci timp pentru tine însăți.

„Cu cât înaintez în vârstă, cu atât îmi dau seama că totul trebuie să fie hrănit. Relațiile ale, animalele, corpul, spiritualitatea, toate acestea trebuie hrănite, adaptate și iubite”, a spus Michelle Rodriguez.

Actrița spune că în ultimii ani a acordat mult mai multă atenție nevoilor personale și a încercat să se asigure că are parte de momente de neuitat alături de prieteni și familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×