Reclamă

Michelle Rodriguez și-a petrecut vacanța în Sardinia. Actrița a fost la un pas de un accident vestimentar

Michelle Rodriguez și-a petrecut vacanța în Sardinia. Actrița a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux. Ambarcațiunea impresionantă este evaluată la valoarea de 86 de milioane lire sterline. Actrița, în vârstă de 45 de ani, pare că trăiește una dintre cele mai frumoase etape din viața sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iulie 2023, 6:22

Michelle Rodriguez este una dintre vedetele internaționale care au ales să-și petreacă vacanța în Europa. Vedeta și-a lăsat la vedere silueta de invidiat într-un costum de baie din două piese. Deși a încercat să se ferească de fotografi și să se distreze pe un iaht, Michelle nu a scăpat de camerele de fotografiat ale curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Rodriguez și-a petrecut vacanța în Sardinia

Actrița din Fast & Furious știe cum să se distreze atunci când se află în vacanță. Bruneta a fost pozată în timp ce juca baschet la bordul unui iaht de lux. Atunci când nu era ocupată jucându-se, Michelle a făcut plajă sau a mers să înoate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michelle Rodriguez în timp ce se joacă baschet la bordul unui iaht
Michelle Rodriguez s-a distrat în timpul vacanței sale. Actrița a fost pozată în timp ce juca baschet la bordul unui iaht de lux / Profimedia Images

Paparazzi au profitat de această ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Bruneta a optat pentru un costum de baie din două piese. Costumul de baie portocaliu a pus-o pe brunetă într-o postură jenantă. Aceasta a fost de mai multe ori la un pas de un accident vestimentar.

Reclamă

Apa agitată aproape a i-a lăsat la vedere zonele intime. Michelle nu a părut deranjată de acest lucru. Actrița s-a distrat în continuare și a încercat să nu acorde atenție faptului că ar fi putut să piardă de pe ea costumul de baie.

Michelle se află în această perioadă într-o vacanță prelungită. În urmă cu câteva săptămâni a fost văzută în Saint Tropez, scrie publicația Daily Mail.

Totul vine după un program aglomerat. Diva a fost prezentă la premiera filmului Fast X, film care a fost lansat în luna mai a acestui an.

Reclamă

Michelle Rodriguez a jucat în filmul Fast X

Michelle Rodriguez este una dintre veteranele francizei Fast & Furious. Actrița internațională a interpretat-o pe Letty Ortiz în seria de filme.

Filmul a reușit să strângă un număr impresionant de vizionări de la lansare, iar fanii au fost încântați să vadă că fiica lui Paul Walker, Meadow, a avut o apariție în filmul care a fost lansat anul acesta. Meadow este singurul copil al lui Paul.

Actorul mult îndrăgit l-a jucat pe Brian O’Conner în francize Fast & Furious. Din nefericire, actorul s-a stins din viață în anul 2013, la vârsta de 40 de ani, în urma unui grav accident de mașină din Santa Clarita, California. Fiica lui Paul Walker are o relație foarte strânsă cu actorii din Fast & Furious, printre care și Michelle Rodriguez.

De altfel, Vin Diesel este nașul acesteia. Michelle i-a fost alături fiicei lui Paul și a încercat să o ajute pe aceasta să treacă mai ușor peste pierderea tatălui.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, are o perioadă de liniște vara aceasta, însă mai urmează și alte proiecte în care s-a implicat, scriu publicațiile internaționale. Michelle își ține fanii la curent cu viața sa profesională prin intermediul contului său de Instagram. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×