Reclamă

A născut în urmă cu patru luni, iar acum pozează în costume de baie. Cine este vedeta care impresionează cu un fizic de invidiat

Vedeta din imagine a născut în urmă cu patru luni, iar acum pozează în costume de baie. Cântăreața se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta admiratorilor săi din online cât de mult s-a schimbat corpul său de când a devenit mămică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2024, 6:21

Suki Waterhouse a stârnit o mulțime de reacții atunci când a pozat în costum de baie. Ea și logodnicul său au devenit părinți în luna martie. Robert Pattinson a fost alături de partenera sa la fiecare pas și a susținut-o pe toată perioada sarcinii, cât i după naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A născut în urmă cu patru luni, iar acum pozează în costume de baie

Într-o postare distribuită pe Instagram, cântăreața și actrița, în vârstă de 32 de ani, a pozat lângă piscină. Ea a pozat într-un costum de baie cu șnur roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta a purtat un costum de baie din două piese la doar patru luni după ce a adus o fetiță pe lume. Suki a arătat incredibil. Diva a pozat pe marginea unei piscine la ceea ce părea a fi o stațiune de hotel.

Reclamă

Fotografia a fost urmată de o imagine cu două prietene ale artistei. Alături de imaginea sexy, Suki a postat și un mesaj pentru urmăritorii ei din mediul online.

„Nu este suficient timp în lume pentru cantitatea de fructe de pădure și cărți pe care aș dori să le consum”, a scris Suki în postare.

Diva a primit o mulțime de comentarii de la celebrități, iar fanii au complimentat-o și ei pentru cât de bine arată după naștere. În poveștile de pe Instagram, Suki a împărtășit cu fanii ei ce cărți citește în această perioadă.

Reclamă

Waterhouse și Pattinson, în vârstă de 38 de ani, au devenit părinți în luna martie a acestui an și par mai fericiți ca niciodată. Suki a povestit pentru British Vogue cum a plâns în momentul în care și-a văzut fetița.

Suki Waterhouse și-a documentat sarcina în mediul online

Suki a fost extrem de sinceră cu comunitatea ei din online și și-a documentat sarcina în fiecare etapă a sa. Vedeta a vorbit și despre experiența ei postpartum, când a distribuit o serie de imagini cu ea pe Instagram.

„Cel de-al patrulea trimestru a fost…umilitor. Perioada postpartum a fost plină de bucurii, atât de multe râsete, lacrimi, atât de mulți hormoni. Sunt mândră de tot ceea ce a realizat corpul meu și mândră de bunătatea și harul pe care mi le-a foferit în această perioadă de recuperara”, a spus vedeta în online.

Suki a împărtășit câteva imagini în care și-a lăsat la vedere burtica imediat după ce a născut. Corpul ei a avut nevoie de timp pentru a se recupera complet, dar acum, la patru luni de la naștere, Suki se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Artista pare că a revenit la stilul ei agitat de viață. Fotografii au surprins-o de mai multe ori plimbându-se cu Robert și fiica lor cu căruciorul.

Ea și Pattinson se bucură de primele luni ca părinți și își intră treptat în rolul de părinți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
zodiile într-un cerc pe un fundal albastru cu negru
Horoscop
Mesajele Universului pentru fiecare zodie în parte până pe 11 august 2024. Ce spun astrele
Nativii vor avea parte de surprize în zilele ce vor urma. Află care sunt mesajele universului pentru fiecare zodie în parte până pe 11 august 2024 și vezi ce îți rezervă astrele. Micile schimbări...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna august 2024. Nativii vor avea parte de provocări
Ultima lună de vară vine cu pasiuni mistuitoare pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul dragostei pentru luna august 2024 și vezi despre ce este vorba. Zodiile își vor da liber sentimentelor și se vor...
3
Reese Witherspoon, într-un sacou negru și o pereche de blugi, la filmări
Divertisment
Sunt amândoi divorțați recent și se iubesc discret. Cine e actrița care și-a regăsit liniștea după un an de la despărțire
Sunt amândoi divorțați recent și se iubesc discret. Actrița care și-a regăsit liniștea după un an de la despărțire pare mai fericită ca niciodată, dar nu vrea nici să grăbească lucrurile. Reese Witherspoon și...
4
Rihanna, îmbrăcată de carnaval pe străzile din Barbados
Divertisment
Rihanna a fost regina carnavalului din Barbados. Costumul care abia i-a acoperit formele a lăsat la vedere „urmele celor două sarcini”
Rihanna a fost regina carnavalului din Barbados. Costumul care abia i-a acoperit formele a lăsat la vedere „urmele celor două sarcini”. Aceste imagini demonstrează că vedeta se simte bine în pielea sa, cu tot...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie galbenă și stă într-o livadă cu lămâi pentru a reprezenta una dintre cele mai fericite semne zodiacale ale lunii august 2024
Horoscop
3 cele mai fericite semne zodiacale ale lunii august 2024. Nativii care au parte de momente frumoase
Acestea sunt 3 cele mai fericite semne zodiacale ale lunii august 2024. Acești nativi au parte de momente frumoase alături de prietenii dragi. Se anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care își doresc...
PARTENERI
×