Reclamă

Vedeta din imagine are o vârstă înaintată, dar nu și-o arată deloc. Cine e diva care face furori cu trupul ei

Vedeta din imagine are o vârstă înaintată, dar nu și-o arată deloc. Diva face furori cu formele ei peste tot pe unde apare și își etalează cu mândrie corpul de fiecare dată.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iulie 2024, 7:02

Deși are 51 de ani, Tori Spelling nu are nicio problemă să se afișeze în costum de baie. Apariția ei are loc după ce a dezvăluit în cele din urmă motivul adevărat pentru felul în care arată sânii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta din imagine are o vârstă înaintată, dar nu și-o arată deloc

Tori Spelling s-a relaxat pe plajă, într-un costum de baie minuscul în Malibu. Actrița din Beverly Hills 90210, în vârstă de 51 de ani, care a cerut divorțul de soțul Dean, în vârstă de 57 de ani, după 18 ani de căsnicie, și-a etalat fizicul incredibil într-un model neon din două piese.

Vedeta a întors toate privirile în costumul ei de baie, în timp ce abdomenul ei sculptat era piesa de rezistență.

Evadarea la plajă vine la câteva zile după ce Tori a dezvăluit adevăratul motiv din spatele „găurii” dintre sânii ei. Acest semn distinct a strâns comentarii de ani de zile.

Pe cel mai recent podcast al ei, vedeta a răspuns după ce o persoană a întrebat despre „crăpătura uriașă dintre sânii ei”.

Reclamă

„Am primit astfel de comentarii de ani de zile. Toate spun să remediază chestia aia dintre sânii.”

„Este de fapt o chestie osoasă, se numește pectus excavatum”, a continuat ea, referindu-se la o deformare a peretelui toracic, denumită și „piept în pâlnie”, de către Universitatea din Utah.

În această afecțiune, sternul și mai multe coaste cresc spre interior, anormal, creând o adâncitură vizibilă.

Reclamă

Vedeta a explicat că nu există nicio metodă prin care să scape de acea deformare, în timp ce și-a evidențiat zona pieptului. Explicația decolteului a venit după ce vedeta a dezvăluit că a folosit medicamente pentru diabet pentru a scădea în greutate după ce l-a născut pe cel mai mic copil al ei, în 2017.

De ce a apărut acea deformare între sâni

În timpul unui episod din podcastul misSPELLING din aprilie, actrița și-a împărtășit experiența. Ea a dezvăluit că a început să folosească Mounjaro după ce Ozempic „nu a funcționat” pentru ea.

Spelling a spus că a fost „norocoasă” că a slăbit câteva kilograme după ce a avut primii patru copii. Cu toate acestea, a decis să încerce medicamente pentru diabet când nu a putut slăbi după ce l-a născut pe fiul ei Beau.

În același podcast, Tori a recunoscut că încă mai are două dintre placentele copiilor ei în congelator, în ciuda faptului că a născut ultima dată în 2017.

De ce a păstrat Tori Spelling placentele copiilor ei

În timp ce a explicat de ce încă își ținea placenta, Tori a insistat că este normal să le „înghețe”.

„Se spune că poartă noroc dacă o mănânci sau o îngropi”, a spus mama a cinci copii.

Vedeta a insistat că nu are nicio idee dacă placenta provine din sarcina ei cu Liam, 17 ani, cu Stella, 16 ani, cu Hattie, 12 ani, sau cu Finn, 11 ani.

Cu toate acestea, Tori a dezvăluit că era cu siguranță încă în posesia placentei ei de la sarcina cu Beau.

În mod ciudat, autoarea de bestseller-uri a dezvăluit că placenta, din cea mai recentă sarcină, a fost depozitată în casa celei mai bune prietene.

„Îmi pare foarte rău pentru cea mai bună prietenă a mea Jess. Placenta lui Beau este încă în congelatorul ei”, a spus actrița.

În ciuda generozității ei de a lua acasă placenta, Spelling a mărturisit că i-a pus la încercare răbdarea lui Jess. Actrița încă nu a reușit să o recupereze.

„Ea mi-a cerut de câteva ori în ultimii șapte ani să o iau înapoi. Mereu îi spun că o voi face data viitoare și apoi nu o fac”, a mărturisit Spelling. „Nu o iau înapoi, dar o voi face. Mă duc într-o zi”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×