Reclamă

Tori Spelling s-a mutat din casa pentru care plătea 18.000 de dolari pe lună. Muncitorii i-au cărat bunurile în depozite închiriate

Tori Spelling s-a mutat din casa pentru care plătea 18.000 de dolari pe lună. Muncitorii i-au cărat bunurile în depozite închiriate. Vedeta și-a făcut deja bagajele și a părăsit imobilul în care stătea cu cei cinci copii ai săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2023, 12:24

Potrivit DailyMail.com, au fost observate persoane care i-au luat bunurile din casa închiriată cu patru dormitoare din Woodland Hills, California, și le-au încărcat într-un camion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tori Spelling s-a mutat din casa pentru care plătea 18.000 de dolari pe lună

Decizia vedetei a venit la doar câteva zile după ce echipe SWAT LAPD au evacuat-o din cauza unui vecin care s-a baricadat în casa lui cu un AR-15. Ulterior, bărbatul a fost arestat.

Tori nu a fost văzută în timpul mutării. Muncitorii profesioniști i-au cărat rapid majoritatea bunurilor, inclusiv cutii neetichetate cu haine, machiaj, articole de îngrijire personală, ventilatoare și alte articole de uz casnic.

Muncitorii cară lucrurile lui Tori Spelling din casa închiriată
Angajații i-au dus lucrurile la o unitate de depozitare din Calabasas, lângă vechea ei casă pe care o împărțea cu soțul ei Dean McDermott / Profimedia Images

Angajații i-au dus lucrurile la o unitate de depozitare din Calabasas, lângă vechea ei casă pe care o împărțea cu soțul ei Dean McDermott.

Reclamă

Casa pentru care plătea 18 000 de dolari pe lună era complet mobilată când vedeta a sosit acolo cu cei cinci copii ai săi. Actrița nu a fost nevoită să mute nicio mobilă.

Una dintre cutii era intitulată Game Con. Multe cutii au fost neetichetate din cauza mutării urgente. Muncitorii și-au petrecut toată ziua scoțându-i lucrurile din casă.

Casa a fost o decizie mult mai bună față de hotelurile și rulotelor cu buget redus în care stătea din cauza problemelor cu banii și a unei intoxicații cu mucegai la casa ei.

Reclamă

Ce dotări avea casa în care a locuit Tori Spelling

Casa cu o suprafață de 3.300 de metri pătrați are patru dormitoare și trei băi. Locuința este „mobilată rafinat” cu lumină naturală abundentă, conform descrierii de pe site-urile de imobiliare.

Casa are podea din lemn de esență tare. Mese pentru șase persoane, scaune la bar, uși glisante mari de sticlă, o zonă de birou, televizoare cu ecran plat, o sală de jocuri, mobilier și o mulțime de spațiu de depozitare. Există și o bucătărie dotată complet, cu un aragaz, electrocasnice din oțel inoxidabil și un spațiu amplu de luat masa.

În exterior există o piscină mare și spațiu de relaxare în aer liber. Cu toate acestea, vedeta s-a tot mutat după o lună pe alta. Ea a recunoscut acest lucru în cartea ei de memorii lansată în 2013 Spelling It Like It Is. Atunci a scris că avea o „obsesie imobiliară”.

„Dar pe măsură ce persistă, începe să pară compulsiv. Mutarea este costisitoare și ne-am pus într-o situație financiară precară”, a scris ea.

Găsirea unor locuințe de închiriat pe termen scurt, complet mobilate, disponibile în Los Angeles, ca cea la care tocmai a renunțat, ar putea fi în sfârșit răspunsul ei la pofta de mutare continuă.

Tori Speeling a fost evacuată din cauza unui bărbat care avea o pușcă în posesie

Recent, DailyMail.com a scris că Tori a fost îngrozită când a fost forțată ca împreună cu cei cinci copii să-și evacueze locuința închiriată. Forțele de ordine și o echipă SWAT au sosit pentru a căuta în casa alăturată un bărbat cu o pușcă.

Echipa SWAT care a evacuat familia lui Tori Spelling
Decizia vedetei a venit la doar câteva zile după ce echipe SWAT LAPD au evacuat-o din cauza unui vecin care s-a baricadat în casa lui cu un AR-15 / Profimedia Images

Incidentul s-a încheiat în jurul orei 13.00, bărbatul fiind arestat. Câteva ore mai târziu, polițiștii erau încă în fața casei ei, până la încheierea anchetei.

Spre seară, se pare că lucrurile se liniștiseră. Ea fiind văzută ducându-i pe toți copiii la cină la Sushi Spot din apropiere, de pe bulevardul Ventura.

A doua zi, Tori a fost văzută verificând camioanele de mutare și un depozit din LA.

Tori Spelling are probleme cu banii după moartea tatălui ei

În 2016, mama lui Tori, Candy Spelling, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit pentru TMZ că plătește facturile pentru nevoile fiicei sale. Aceasta a spus însă că nu își asumă și extravaganțele ei precum cardul de credit și alte datorii.

„O ajut, acum îi plătesc toate facturile. Casa, mâncarea, școala pentru copii.”

Între timp, după cum a dezvăluit în exclusivitate Dailymail.com, fostul soț al lui Tori, Dean, în vârstă de 56 de ani, a fost forțat să-și găsească propriile căi de a supraviețui.

Pe 10 octombrie, Dean a fost văzut ținându-se de mână cu noua iubită Lily Calo, în vârstă de 32 de ani. Ei au intrat în Departamentul de Servicii Sociale din Chatsworth pentru a depune documente pentru asistență publică. În prezent, împarte o casă în Valea San Fernando cu alte patru persoane.

În memoriile sale din 2013, Tori a recunoscut că a fost tulburată atunci când a fost dezvăluit că ea și fratele ei Randy, în vârstă de 45 de ani, au primit în jur de 800.000 de dolari fiecare, după ce magnatului TV Aaron Spelling a murit în 2006, la vârsta de 83 de ani.

Ea a comparat surpriza sarcinii cu al treilea copil cu șocul provocat de moștenirea ei mică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×