Reclamă

Ariana Grande și Ethan Slater au mers la o cină romantică. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți în New York

Ariana Grande și Ethan Slater au mers la o cină romantică. Cei doi s-au bucurat de o seară împreună la MO Lounge al hotelului Mandarin Oriental din Manhattan, New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 octombrie 2023, 14:23

Artista și actualul ei partener au fost „pe flirt și sensibili”, în timp ce s-au bucurat unul de compania celuilalt. Se pare însă că au dorit să fie discreți. Ei au ales pentru seara împreună o masă privată din colț, potrivit TMZ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ariana Grande și Ethan Slater au mers la o cină romantică

Ariana s-a ridicat de la locul ei de câteva ori pentru a veni să stea lângă Ethan. Cei doi și-au oferit sărutări în mod constant, potrivit unei persoane din interior.

Ethan, care are un fiu în vârstă de un an cu fosta sa soție Lilly Jay, a fost de asemenea fotografiat punându-și mâna pe artistă. Se pare că cei doi au stat mult de vorbă în salonul elegant de la restaurant.

Cei doi au fost văzuți amândoi savurând un pahar de vin și au stat în lounge mai mult de două ore.

Ariana părea să poarte un top gri fără mâneci la întâlnirea cu noul ei partener și a avut părul strâns. Între timp, Ethan purta un pulover gri deschis.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ariana Grande, lângă Ethan Slater, la un restaurant din New York
Ariana s-a ridicat de la locul ei de câteva ori pentru a veni să stea lângă Ethan / Profimedia Images

Fanii au luat cu asalt mediul online după ce au văzut fotografiile cu cei doi. Mulți au spus cât de mult își doresc ca relația lor chiar să funcționeze.

Reclamă

În iulie s-a aflat pentru prima dată că Ariana și Ethan se întâlnesc. Tot atunci au apărut și informații despre divorțul ei de Dalton Gomez, în vârstă de 28 de ani. Ethan a demarat și el procedurile de divorț de soția Lilly, în vârstă de 29 de ani. Divorțul Arianei a fost finalizat pe 6 octombrie.

„Ea nu va învinge niciodată acele acuzații că e o distrugătoare de case”, a fost un mesaj de la o persoană care a văzut imaginile.

Comentariile au continuat, altcineva scriind, „Ar trebui să fie acasă cu soția și copilul lui”.

„Ariana este oficial o mamă vitregă”, a mai spus altcineva.

Cu toate acestea, mulți fani s-au bucurat și pentru cântăreață. „Sunt atât de fericită că este fericită, merită”.

„Arată atât de drăguț împreună”, a adăugat un altul.

Seara lor de întâlnire vine la câteva săptămâni după ce duo-ul s-a bucurat de o excursie la Disney World din Florida.

Ariana Grande și Ethan Slater s-au mutat împreună

La începutul acestei luni, s-a scris, de asemenea, că Grande și Slater și-au dus relația la următorul nivel. S-a zvonit că acum locuiesc împreună în New York, în timp ce el se pregătește pentru rolul principal într-o viitoare producție de pe Broadway.

Cei doi s-au întâlnit în decembrie 2022 pe platoul din Marea Britanie a adaptării cinematografice a celebrului musical de pe Broadway Wicked.

Ambii au anunțat că s-au despărțit de partenerii lor la câteva zile unul de celălalt în iulie. Ariana și-a anunțat despărțirea de Dalton cu doar trei zile înainte de a confirma noua ei relație cu Ethan. Actorul a cerut apoi divorțul de Lilly. El a invocat diferențe ireconciliabile și a cerut custodia comună a fiului lor nou-născut.

Cum a reacționat fosta soție a lui Ethan Slater la decizia actorului de a o părăsi

De atunci, Lilly a a blamat-o pe Ariana într-o serie de interviuri. Ea a spus pentru Page Six că „familia mea este doar un prejudiciu colateral” pentru Ariana.

Vorbind în exclusivitate pentru DailyMail.com, soția vedetei de pe Broadway a spus că este hotărâtă să-și ducă mai departe viața de mamă singură, fără fostul ei soț.

„Sunt concentrată pe reconstruirea unei noi vieți pentru fiul nostru”, a spus ea. „Acesta este ceea ce încerc să fac și acesta este singurul meu obiectiv.”

O persoană apropiată lui Lilly a afirmat pentru DailyMail.com că relația dintre Ariana și Ethan a avut un impact brutal asupra proaspetei mame. Se pare că fosta soție a actorului și-a petrecut timp cu cântăreața de mai multe ori în timp ce își vizita soțul pe platourile de filmare din Londra.

Potrivit sursei, Lilly și fiul ei au călătorit la Londra pentru a-l vizita pe Ethan pe platoul de filmare al producției Wicked în luna aprilie. Se întâmpla la doar opt luni după nașterea copilului.

Sursa a susținut că Lilly a descoperit că soțul ei a avut o aventură cu Ariana după acea vizită. Cu toate acestea, ea și Ethan au luat decizia să încerce să „le lase în urmă și să lucreze la căsătoria lor”. Lily a descoperit mai târziu că el îşi continuase povestea de dragoste cu cântăreaţa. Ulterior, actorul a fost cel care a depus decizia de divorț.

Ethan și Lilly, care era iubita lui de liceu, s-au căsătorit în 2018 înainte de a deveni părinți în august 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×