Reclamă

Tori Spelling a fost fotografiată în Los Angeles, la câteva săptămâni după spitalizare. Vedeta locuiește acum într-un parc de rulote

Tori Spelling a fost fotografiată în Los Angeles, la câteva săptămâni după spitalizare. Vedeta locuiește acum într-un parc de rulote. Recent, ea a fost văzută oprindu-se la un fast food pentru a mânca noaptea târziu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 septembrie 2023, 8:29

Mama a cinci copii, în vârstă de 50 de ani, a ales pentru masă local de tip fast food. Ea a purtat o ținută casual, care a scos în evidență faptul că a slăbit mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tori Spelling a fost fotografiată în Los Angeles

Această ieșire a fost cea de-a doua ieșire în public de la spitalizare.

Cu câteva săptămâni în urmă, fosta actriță 90210 Beverly Hills a fost văzută arătând nesigură în timp ce părăsea un spital din zona LA într-un scaun cu rotile, cu o vânătaie uriașă pe față.

De această dată, Tori a fost văzută în interiorul restaurantului discutând cu un bărbat misterios. Nu se știe dacă ea îl cunoștea sau doar își aștepta mâncarea în apropiere. La scurt timp după, vedeta TV a fost văzută îndreptându-se către o benzinărie din apropiere. De acolo a cumpărat un suc.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Tori Spelling, în parcarea unui restaurant, alături de copiii ei
Mama a cinci copii, în vârstă de 50 de ani, a ales pentru masă local de tip fast food / Profimedia Images

Ea a fost stat internată timp de patru zile la mijlocul lunii august. Când fotografii au pozat-o, o asistentă a scos-o într-un scaun cu rotile. O prietenă a ajutat-o să urce în mașina care o aștepta.

Atunci, Tori încă avea o vânătaie mare pe obraz, precum și una pe braț. Cu câteva ore înainte de a sta în scaunul cu rotile, Tori a confirmat prin intermediul Instagramului său că a fost spitalizată. Cu toate acestea, nu a divulgat motivul sau ce diagnostic a primit.

Reclamă

Tori a publicat atunci o fotografie cu mâna ei conectată la un aparat medical. Ea a scris atunci: „A patra zi aici și îmi lipsesc atât de mult copiii mei”.

Ea a adăugat: „Sunt recunoscătoare și atât de mândră de cei mai puternici, curajoși, rezistenți și amabili copii. Ei rămân pozitivi, indiferent de ceea ce îmi iese în cale”.

Echipa de comunicare a spitalului a dezvăluit că Tori a fost internată pentru prima dată pe 17 august. E aceeași zi în care a fost văzută filmând un proiect misterios în Los Angeles. Vedeta nu a dezvăluit boala care a ținut-o sub îngrijire medicală timp de câteva zile.

Tori Spelling locuiește într-o rulotă alături de copiii săi

Tot recent, Tori și-a eliberat casa din cauza problemelor cu mucegaiul. Vedeta a spus că probleme medicale care au apărut în familia ei sunt legate de această problemă. Deși multe simptome ale expunerii la mucegai sunt ușoare, aceasta poate provoca reacții alergice severe. Poate provoca atacuri de astm care ar putea duce la spitalizare.

Tori și copiii s-au mutat din casă în luna mai. Mai întâi s-au cazat într-un motel de 100 de dolari pe noapte, înainte de a se instala într-o rulotă.

În mai, actrița a împărtășit fotografii cu ea și cu copiii într-un centru de îngrijire urgentă, spunându-le fanilor ei de pe rețelele sociale: „Necazurile noastre sunt la următorul nivel cu problema noastră cu mucegaiul și cu casa care ne ucide încet de 3 ani”.

Boala ei misterioasă a venit pe fondul despărțirii tumultoase de soțul Dean McDermott, cu care a fost căsătorită timp de 17 ani. La acea vreme, actorul canadian a dezvăluit într-o postare pe Instagram, ulterior ștearsă, că se despărțea de Tori după 18 ani de căsnicie.

Sursa a adăugat că Tori este disperată să aibă „un flux mai consistent de bani” și a explorat revenirea la reality.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×