Reclamă

Jennifer Lopez s-a îmbrăcat într-un blazer din in și pantaloni cu pene. Artista a fost fotografiată în ținuta excentrică pe străzile din New York

Artista a arătat uimitor când a ieșit în oraș. Jennifer Lopez s-a îmbrăcat într-un blazer din in și pantaloni cu pene. Artista a fost fotografiată în ținuta excentrică pe străzile din New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 septembrie 2023, 8:50

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a avut o apariție elegantă într-un constum șic de culoarea bronzului. JLo a optat pentru blazer din in peste un top și pantaloni transparenți cu pene și paiete. Pentru a completa ținuta, ea a încălțat o pereche de tocuri cu platformă înaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a îmbrăcat într-un blazer din in și pantaloni cu pene

Actrița a purtat și o geantă tote din piele maro. În timpul zilei cu temperaturi ridicate, ea a avut și o pereche de ochelari de soare supradimensionați, hexagonali, în nuanțe de albastru pentru a-și proteja ochii de soare. Ea a mai purtat și un colier tenis și diverse inele cu diamante.

Machiajul a fost format dintr-un fard de obraz roz care i-a dat o strălucire aparte și un ruj deschis la culoare. JLo și-a aranjat părul în bucle lejere care îi cădeau cascadă peste umeri și pe spate.

Deși are 54 de ani, JLo este mereu invidiată pentru felul în care arată. Recent, ea s-a pozat în costum de baie, iar fanii au felicitat-o pentru silueta pe care o posedă. Se știe clar că artista are un stil de viață echilibrat și face foarte mult sport. Puțini sunt însă cei care pot accepta că timpul nu își lasă deloc amprenta asupra ei.

JLo are mereu imagini cu ea atât naturală, dar și aranjată și susține că vrea să le ajute pe femei să se accepte așa cum sunt. Artista spune că nu a apelat la intervenții estetice, dar că nici nu-i judecă pe cei care fac acest lucru.

Reclamă
JLo, încrezătoare, într-un costum deschis la culoare, pe o stradă din New York
Actrița a purtat și o geantă tote din piele maro / Profimedia Images

„Nu am apelat niciodată la botox. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor care iau această decizie. Pentru mine este doar o chestie personală. Sunt mai mult spre abordarea naturală a îngrijirii pielii și vreau ca produsele mele să funcționeze”.

„Vreau să am acid hialuronic în produsele mele, nu vreau să apelez la ace. Nu spun că nu o voi face la un moment dat, dar până acum nu am avut nevoie”, a declarat vedeta într-un interviu pentru People.

Reclamă

JLo este ambasador pentru un alt brand de lux

Cu o zi înainte, vedeta a participat la spectacolul Coach în timpul New York Fashion Week. Din 2019, JLo a fost un ambasador global al brandului de lux și chiar a fost lider recent în campania lor de primăvară/vară 2023. Ea a fost și imaginea ultimei lor campanii speciale de Ziua Mamei.

La acea vreme, Lopez a înlocuit-o pe vechiul ambasador al mărcii, Selena Gomez, după contractul de trei ani al fostei actrițe Disney. Într-o declarație de la acea vreme, Lopez a exprimat că se simte „atât de încântată” să lucreze cu Coach.

„Este un brand atemporal al cărui fan am fost întotdeauna, iar viitoarea colecție vorbește cu adevărat despre stilul meu personal”, a spus ea.

Pentru ocazie specială, cântăreața s-a îmbrăcat într-o jachetă supradimensionată din piele de căprioară cu franjuri și cizme din piele de șarpe până la genunchi. Ea a fost așezată în primul rând între redactorul șef al Vogue Anna Wintour și redactorul șef al British Vogue, Edward Enninful.

După ce evenimentul a început, spectacolul a fost perturbat de membrii PETA care au protestat împotriva folosirii pielii de către Coach în produsele lor. Săptămâna Modei de la New York a început joi și se va desfășura până pe 13 septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×