Reclamă

Jennifer Lopez a purtat blugi și o cămașă deschisă la culoare. Artista s-a îmbrăcat casual în timp ce a petrecut timp de calitate cu copiii ei în Beverly Hills

Jennifer Lopez a purtat blugi și o cămașă deschisă la culoare. Artista este cunoscută pentru gustul ei impecabil în materie de modă atât pe covorul roșu, cât și în afara evenimentelor mondene. De data aceasta, ea a fost fotografiată pe stradă, alături de copiii săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 august 2023, 7:10

Vedeta în vârstă de 54 de ani a arătat șic în timp ce a savurat prânzul cu gemenii ei de 15 ani, Emme și Max, în Beverly Hills. Fiind o mamă cool, JLo și-a tratat copiii, pe care îi împarte cu fostul soț Mark Anthony, cu înghețată în cartierul de lux din LA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat blugi și o cămașă deschisă la culoare

Jennifer a apărut pe stradă într-o bluză cu nasturi, pe care a purtat-o băgată într-o perechi de jeanși. Soția lui Ben Affleck și-a completat look-ul cu tocuri și a purtat o geantă Birkin, scumpă, pe brațul stâng.

Pentru că face sport și are un stil de viață atent pus la punct, atunci când petrece în compania celor dragi, vedeta se răsfață și ea. A consumat o mică cupă de înghețată acoperită cu un cornet în palma mâinii stângi.

Pentru a-și completa ținuta, actrița a purtat ochelari de soare inspirați din anii 70, cercei rotunzi din aur și un colier delicat tot din aur. Părul l-a avut prins într-o coadă de cal în timp ce a înfruntat căldura cu Emme și Max.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
JLo, cu o geantă Birkin pe mână, într-o ținută casual
La prânz, trio-ul s-a bucurat de bucătăria californiană la restaurantul Porta Via, îndrăgit de celebrități / Profimedia Images

La prânz, trio-ul s-a bucurat de bucătăria californiană la restaurantul Porta Via, îndrăgit de celebrități. Jennifer și gemenii ei păreau să se distreze de minune împreună. Au fost fotografiați râzând și discutând pe drumul de întoarcere la vehiculul lor parcat.

Emme a purtat haine lejere pentru după amiaza alături de mama sa. Ea a fost văzută în pantaloni verzi de camuflaj, un crop top negru și pantofi sport asortați. Între timp, fratele ei Max a optat pentru pantaloni de trening negri și o cămașă cu dungi albastre, roz, galbene și verzi, adidași negri și o șapcă albastră.

Reclamă

Cum se comportă JLo în rolul de mamă

La un moment dat, cei doi și-au scos telefonul mobil. S-au conectat pentru a asculta muzica pe care o doreau. Gemenii au fost, de asemenea, puțin distrași de căștile care erau conectate la telefoanele lor. Lopez nu părea să le spună ceva pe drumul de întoarcere către mașină din cartierul elegant.

Lopez este acum și mama vitregă pentru cei trei copii ai soțului ei Ben Affleck. Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani și Samuel, 11, pe care actorul îi împarte cu fosta sa soție, Jennifer Garner.

J.Lo a început să se întâlnească cu Marc Anthony în 2003. La scurt timp după ce a rupt prima logodnă cu Ben Affleck. Cuplul s-a căsătorit în 2004 și apoi și-a întâmpinat gemenii patru ani mai târziu, dar în cele din urmă s-au despărțit în 2011.

Jennifer și Ben și-au reaprins dragostea în mai 2021, la 17 ani după despărțirea lor. S-au logodit până în aprilie 2022 și s-au căsătorit la o capelă din Las Vegas în iulie anul trecut. Cuplul a organizat de asemenea o ceremonie fastuoasă luna următoare la proprietatea întinsă a lui Ben, în Georgia.

Jennifer și Ben și-au sărbătorit recent prima aniversare a nunții. Ei au petrecut și cea de-a 54-a aniversare a artistei ținând o petrecere epică la noul lor conac din Beverly Hills.

Ei au achiziționat proprietatea pentru 60 de milioane de dolari. Și-au căutat cuibul perfect timp de peste un an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×