Reclamă

Prințul Harry și Regele Charles s-ar pregăti să poarte „discuții de pace”. Care sunt speculațiile privind prezența lui Meghan Markle

Prințul Harry și Regele Charles s-ar pregăti să poarte „discuții de pace”, au dezvăluit unele surse din anturajul Familiei Regale Britanice. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt speculațiile privind prezența lui Meghan Markle. În ultimii ani, relațiile dintre cuplul regal care s-a mutat în California și membrii Familiei Regale s-au degradat.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 25 august 2023, 7:05

Suveranul britanic s-ar putea întâlni cu fiul său cel mic luna viitoare în Londra. Toate acestea pentru că Prințul Harry va fi prezent la ediția din acest an a Jocurilor Invictus de la Düsseldorf, Germania. Evenimentul se va desfășura în perioada 9 - 16 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Regele Charles s-ar pregăti să poarte „discuții de pace”

În vârstă de 38 de ani, Prințul Harry va lua parte la Jocurile Invictus, competiție sportivă dedicată militarilor răniți sau bolnavi, în urma participării la diverse operațiuni militare. Iar Meghan Markle nu își va însoți soțul la acest eveniment important în Familia Regală a Marii Britanii, au dezvăluit surse regale pentru presa din Regatul Unit.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regele Charles alături de Prințul William și Prințul Harry într-o vacanță din Suedia din anul 2002
Experții regali au explicat cum a evoluat relația Regelui Charles cu copiii săi / Getty Imsges

Totodată, vizita în Europa a Prințului Harry va fi și o oportunitate de a vorbi cu tatăl său. Amândoi vor fi în Londra pe 17 septembrie, imediat după încheierea Jocurilor Invictus.

Reclamă

Regele Charles s-a supărat pe Prințul Harry după ce acesta a făcut publice mai multe informații despre membrii familiei sale în ultimele luni.

Ducele și Ducesa de Sussex „au atacat” Familia Regală Britanică în cadrul serialului lor. Prințul Harry l-a acuzat pe al său părinte că a mințit în timpul declarațiilor făcute la Summitul de la Sandringham. Tot atunci, a susținut că Prințul William „a țipat și a strigat” la el.

„Discuțiile de pace” dintre Prințul Harry și Regele Charles al III-lea ar fi un alt episod din „telenovela” Familiei Regale Britanice, a declarat Matt Yanofsky, expert în PR. Specialistul a mai spus în cadrul interviului oferit pentru The Mirror că întâlnirea fiu-tată va contribui la creșterea publicității lor.

Reclamă

Întâlnirea dintre Prințul Harry și Regele Charles ar fi programată pe 17 septembrie

Mai multe publicații britanice au relatat că întâlnirea Regelui Charles cu mezinul său ar avea loc pe 17 septembrie. În plus, angajații cabinetului regal ar stabili ultimele detalii legate de acestă reuniune. Jurnaliștii de la OK! Magazine UK au scris că Prințul Harry urmează să zboare spre Montecito prin Londra.

„Regele Charles urmează să ajungă la Londra de la Balmoral la mijlocul lunii septembrie. Acest lucru coincide cu revenirea Prințului Harry de la Düsseldorf, de la Jocurile Invictus, jocuri patronate de Ducele de Sussex.

Regele are o vizită oficială reprogramată în Franța pe 20 septembrie. Așa că, are câteva zile libere la Londra pentru a se întâlni cu fiul său. Personalul încearcă să stabilească detaliile întrunirii chiar în momentul vorbirii”, a dezvăluit o sursă pentru OK! Magazine UK.

Dacă Prințul Harry va decide să se vadă cu tatăl său, aceasta ar fi prima dată când se întâlnesc după încoronarea Regelui Charles al III-lea. În plus, va fi prima întâlnire personală după ce Ducele de Sussex și-a lansat cartea „Spare”. Evenimentul de lansare a volumului de memorii s-a petrecut în ianuarie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×