Reclamă

Regina Maxima a călătorit în Kenya alături de soțul ei, Regele Willem-Alexander. Familia regală a Olandei ia parte la o misiune a Organizației Națiunilor Unite

Regina Maxima a călătorit în Kenya alături de soțul ei, Regele Willem-Alexander. Familia regală din Olanda ia parte la o misiune a Organizației Națiunilor Unite. Majestatea Sa a arătat spectaculos în galben când a aterizat în Africa de Sud.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2023, 7:05

Regina Olandei în vârstă de 52 de ani poartă adesea ținute colorate. Ea a ales haine potrivite și pentru vremea însorită din Kisumu, al treilea oraș ca mărime din Kenya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Maxima a călătorit în Kenya alături de soțul ei, Regele Willem-Alexander

La aterizarea pe Aeroportul Internațional Kisumu, Regina a fost întâmpinată de guvernatorul județului Kisumu, Peter Anyang’Nyong’o.

Maxima va sta în țara est-africană timp de trei zile. Este în vizită în calitate de avocat special al Secretarului General al Națiunilor Unite pentru finanțare incluzivă pentru dezvoltare.

Arătând la fel de elegantă ca de obicei, Regina Maxima și-a coafat părul blond simplu, lăsându-l să cadă liber pe spate. Pentru a-și accesoriza ținuta ea a adăugat cercei cu margarete galbene.

Într-o cămașă supradimensionată pe care a asortat-o cu pantaloni în aceeași nuanță, monarhul și-a pus talia în evidență cu o curea mare din piele maro. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă de la Marina Raphael.

Reclamă

Maxima a adăugat apoi ținutei sale o pălărie tradițională în timp ce discuta cu oficialii din Kenya.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Maxima, într-o ținută de culoare galbenă, într-o vizită în Kenya
Într-o cămașă supradimensionată pe care a asortat-o cu pantaloni în aceeași nuanță, monarhul și-a pus talia în evidență cu o curea mare din piele maro / Profimedia Images
Reclamă

Ieșirea ei în calitate de reprezentant al ONU vine după ce Maxima a vizitat Africa de Sud într-un turneu regal. Regele și Regina Olandei s-au văzut cu premierul provinciei Western Cape și au făcut o vizită la Iziko Slave Lodge.

De asemenea, ei au mers într-o excursie și la Centrul Cultural Guga S’Thebe. Acolo, Maxima și soțul ei s-au întâlnit cu tineri sud-africani și au discutat despre combaterea violenței de gen.

Familia regală a vizitat și Grădina Botanică Națională HortiDemoCentre, o inițiativă olandeză-sud-africană.

Regina Maxima și Regele Willem-Alexander au o legătură strânsă cu Africa de Sud

Recent, Regele și Regina au sosit la Pretoria, capitala administrativă a Africii de Sud. Ei au părut mai fericiți ca niciodată, în timp ce pozau pentru fotografi pe un drum înflorit de copaci superbi.

Regina Maxima a uimit atunci într-o rochie color block marca Zeus + Dione. Ținuta a purtat-o și în timpul unei vizite de stat de trei zile în Grecia în 2022.

Pretoria este cunoscută pe scară largă ca Orașul Jacaranda datorită numărului său mare de copaci. Aceștia transformă peisajul într-un tablou superb de albastru și violet atunci când înfloresc primăvara.

Președintele Cyril Ramaphosa le-a găzduit pe Majestăților Lor cu ocazia vizitei de stat. Vizita este a doua a unui monarh olandez de când Regina Beatrix a vizitat Africa de Sud, la invitația președintelui Nelson Mandela, în 1996.

Vizita de stat s-a concentrat pe legăturile excelente și parteneriatul egal dintre Țările de Jos și Africa de Sud.

Africa de Sud este unul dintre cei mai importanți parteneri africani ai Țărilor de Jos în domeniile economiei, politicii, culturii, educației și științei. Cele două țări cooperează activ la soluții pentru un viitor mai just, mai incluziv și mai durabil.

Regina Maxima s-a căsătorit cu Willem-Alexander în 2002 la Amsterdam. Majestatea Sa s-a născut în Argentina. Maxima a intrat în familia regală a Olandei la trei ani după ce l-a cunoscut pe viitorul ei soț la Sevilla, Spania.

Willem-Alexander a devenit rege după ce mama sa, Beatrix, a abdicat în aprilie 2013, după 33 de ani ca monarh domnitor.

Regina Maxima a spus în trecut că nu știa că Willem-Alexander e moștenitorul tronului când s-au întâlnit pentru prima dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×