Reclamă

Meghan Markle a strălucit într-o ținută reciclată la Children’s Hospital Gala. Ducesa de Sussex a pozat pe covorul roșu fără Prințul Harry

Meghan Markle a strălucit într-o ținută reciclată la Children’s Hospital Gala. Ducesa de Sussex a pozat pe covorul roșu fără Prințul Harry. Ținuta acesteia este semnată de Carolina Herrera, iar Meghan a mai purtat-o la un eveniment în urmă cu mai bine de trei ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 octombrie 2024, 10:35

Meghan Markle pare că a învățat multe trucuri de la Kate Middleton. Ducesa de Sussex a ales să poarte o ținută reciclată în schimbul uneia noi. Soția Prințului Harry, în vârstă de 43 de ani, s-a mai afișat în această rochie la o gală din 2021 în New York pentru a sărbători armata în apropiere de Ziua Veteranilor din SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a strălucit într-o ținută reciclată la Children’s Hospital Gala

Meghan Markle a strălucit pe covorul roșu în seara ce amare de la Children’s Hospital Gala. Pentru evenimentul caritabil a ales să modifice rochia roșie pe care a purtat-o în 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o ținută roșie reciclată la Children's Hospital Gala
Ducesa de Sussex a pozat pe covorul roșu fără Prințul Harry / Profimedia Images

Ținuta Ducesei este estimată la valoarea de 4.565 de lire sterline, scrie DailyMail. Meghan a renunțat la excesul de material și a optat pentru o rochie mult mai lejeră.

Reclamă

Ținuta simplă a fost realizată rapid de către designerii acesteia. Ducesa de Sussex și-a dorit să poată purta din nou rochia fastuoasă, dar de data aceasta într-o variantă mult mai simplă. Această tactică este asociată cu stilul lui Kate Middleton.

Kate și-a obișnuit deja admiratorii cu faptul că păstrează multe dintre ținutele sale regale și le aduce mici modificări înainte de a le purta din nou.

De altfel, Prințesa Kate a reciclat ansambluri de multe ori și a încercat să-i sprijine pe oameni să poarte ținutele de mai multe ori înainte de a le arunca.

Reclamă

Meghan pare că a călcat pe urmele cumanti sale în ceea ce privește sustenabilitatea. În 2021, Meghan a impresionat în aceeași ținută, dar cu o fustă plisată atașată.

Meghan a participat la marele eveniment alături de o mulțime de nume celebre. Ducesa a fost surprinsă în timp ce a pozat la eveniment cu Demi Lovato și cu Kelly McKee.

Motivul pentru care Meghan Markle a întârziat la Children’s Hospital Gala

Meghan Markle a împărtășit un moment emoționant cu un băiețel la evenimentul caritabil. Ducesa de Sussex a fost oprită pe covorul roșu și întrebată dacă „nu a trecut deja ora sa de culcare”.

Ducesa de Sussex a fost surprinsă de fotografi în timp ce a stat de vorbă cu mai mulți copii la Children’s Hospital Gala. Un filmuleț emoționant o arată pe Ducesă salutând o familie la evenimentul din Los Angeles.

„Cu siguranță a trecut de ora mea de culcare. Câți ani au copiii mei? Oh, foarte aproape de tine. Trei și cinci ani”, a spus Meghan zâmbind la băiețel.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, a participat la evenimentul din centrul orașului Los Angeles fără soțul său, Prințul Harry.

Se crede că Ducele se află încă în turneul său solo din Africa de Sud, după o călătorie rapidă în Marea Britanie, tot fără Meghan Markle.

Cei doi soți au decis să-și împartă evenimentele la care participă pentru a le putea onora pe toate. Meghan și Harry au mai multe evenimente planificate la care vor participa separat, scrie presa internațională. Ducele a apărut singur la zece angajamente în ultimele 15 zile.

De asemenea, s-a raportat că Meghan a renunțat la un eveniment caritabil la care urma să participe cu Prințul Harry deoarece era „bolnavă”. Anul trecut, perechea a petrecut perioade lungi la distanță, dar acest lucru nu le-a afectat căsnicia, relatează apropiații cuplului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal portocaliu
Horoscop
Zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie 2024. Viitorul sună promițător
Pregătește-te pentru o zi binecuvântată din Univers, plină de revelații majore și câteva momente extraordinare de dragoste și bucurie. Ai mai jos lista cu zodii care primesc binecuvântări din partea Universului pe 7 octombrie...
2
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
3
Tort Malakoff pe platou, alături de două cești cu ceai și două farfurii cu o paletă de inox
Rețete
Tort Malakoff. Rețetă tradițională din bucătăria austriacă
Rețeta de tort Malakoff poate fi alegerea potrivită pentru un eveniment deosebit în familie sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe cei dragi. Nu este o rețetă complexă, iar ingredientele sunt simple și...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Pastă de avocado cu ou
Sănătate
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado. Ce să alegi ca să te bucuri de cel mai intens gust
Deliciul pâinei prăjite cu avocado constă în simplitatea sa, necesitând doar pâine și avocado copt pentru a se completa. Dar asta înseamnă, de asemenea, că este important să acorzi prioritate calității și tipului de...
PARTENERI
×