Reclamă

Ce spune Familia Regală Britanică despre acuzația că Meghan Markle a fost decupată din fotografia de aniversare a Prințului Harry

Meghan Markle a fost decupată din fotografia aniversară a Prințului Harry postată de Familia Regală a fost prima informație care a circulat în presă după data de 15 septembrie. Acum Palatul Buckingham a oprit speculațiile. Ce spune Familia Regală Britanică despre acuzația că Meghan Markle a fost decupată din fotografia de aniversare a Prințului Harry.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 septembrie 2024, 12:06

Familia regală a oprit speculațiile potrivit cărora ar fi decupat-o pe Meghan Markle dintr-o fotografie postată pe rețelele sociale pentru a-i ura Prințului Harry la mulți ani cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Familia Regală Britanică despre acuzația că Meghan Markle a fost decupată din fotografia de aniversare a Prințului Harry

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pentru The Independent Monday că imaginea din 2018 distribuită în conturile oficiale ale familiei nu a fost modificată în niciun fel. Poza a fost folosită în formatul în care au primit-o de la o agenție foto.

De asemenea, s-a menționat că Ducele de Sussex a fost pozat din mai multe unghiuri diferite. El a fost surprins atât cu cât și fără soția sa. Versiunile originale și decupate au fost încărcate pe Getty Images în acel moment.

O sursă regală a spus pentru Page Six că afirmațiile despre poză sunt lipsite de temei. Se pare că Harry a fost surprins în mai multe fotografii în acea zi.

Speculațiile cu privire la fotografie au apărut imediat după ce observatorii regali au sesizat că Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, părea să fi fost decupată dintr-o fotografie a soțului ei pe care Palatul Buckingham a distribuit-o în onoarea zilei de naștere a Ducelui.

Reclamă

„Îi urăm Ducelui de Sussex o aniversare fericită” a fost postarea de pe contul oficial X al Familiei Regale, care este condus de biroul tatălui lui Harry, Regele Charles al III-lea.

Postarea a fost apoi redistribuită de fratele lui Harry, Prințul William, și de soția sa, Kate Middleton, prin intermediul contului lor oficial Prinț și Prințesă de Wales X.

Este pentru prima dată în 3 ani când Prințul Harry este onorat în public

Reclamă

Imaginea aleasă îl arată pe Harry zâmbind în timp ce vizita Dogpatch Labs din Dublin în 2018. O fotografie făcută la acea vreme o arăta pe Markle așezată chiar lângă prinț la o masă cu alți oameni. În alte poze apărea doar Harry în cadru.

Mesajul a devenit rapid unul de interes internațional, având în vedere că a fost pentru prima dată în trei ani când Familia Regală a onorat public ziua de naștere a lui Harry.

Decizia decurge dintr-un protocol implementat de Charles, în vârstă de 75 de ani, după moartea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022. Palatulul limitează în acest moment postările pe rețelele sociale pentru a evidenția doar membrii care lucrează pentru Familia Regală.

Harry și Markle au renunțat la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020. Acest lucru a stârnit tensiuni între cuplu și Familia Regală a Marii Britanii.

Prințul și soția sa s-au mutat ulterior în California. Ei locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, 5 ani, și Prințesa Lilibet, 3 ani. Cu toate acestea, ei au continuat să aducă acuzații Familiei Regale. Declarațiile lor au avut loc în mai multe interviuri și în volumul de memorii, „Spare. ”

Cu toate acestea, tensiunile par să se reducă. Se pare că Regele Charles ar fi intenționat să se împace cu fiul mai mic în urma diagnosticului de cancer.

Dar lucrurile par încă destul de tensionate între William, 42 de ani, și Harry. Cei doi nu au interacționat în timp ce au participat la înmormântarea unchiului lor luna trecută.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×