Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit de față cu copiii lor. Cum s-au comportat după ce actorul a evitat-o pe artistă în ultimul timp

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit de față cu copiii lor. Cei doi au părut apropiați în imaginile surprinse de fotografi. Totul s-a întâmplat după ce actorul a evitat-o complet pe artistă în ultimul timp. Foștii soți au făcut un compromis de dragul copiiilor lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 septembrie 2024, 6:35

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit de dragul copiiilor lor. Fostul cuplu a fost văzu luând un brunch împreună cu copiii lor la hotelul Beverly Hills din Beverly Hills, California. O sursă a oferit mai mult einformații despre întâlnirea celor doi foști soți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit de față cu copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost urmăriți la fiecare pas de paparazzi. O sursă a declarat pentru PageSix că „Ben și Jlo se află în prezent la Polo Lounge de la Hotelul Beverly Hills”.

Cei doi foști soți au fost surprinși ținându-se de mână. Copiii acestora au fost de față, dar au luat prânzul la o masă separată de părinții lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck și Jennifer Lopez în timp ce petrec momente frumoase cu copiii lor după divorț
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la mall / Profimedia Images
Reclamă

Reprezentanții lui Lopez și ai lui Affleck nu au răspuns solicitărilor de comentarii ale publicației PageSix.Pereche aa fost fotografiată având ceea ce părea o conversație aprinsă într-o mașină parcată în afara clădirii.

Lopez a purtat un crop top negru cu mâneci lungi și o pereche de blugi evazați de culoare închisă. Affleck a ales o ținută casual.

Actorul a ales să poarte o cămașă albastră și o pereche de blugi. Artista, în vârstă de 55 de ani, a purtat în mode deosebit inelul de logodnă pe degetul mic și un inel „Jennifer” pe degetul inelar.

Reclamă

Copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel, precum și gemenii Lopez, Emme și Max au fost fotografiați intrând cu ei în hotel. Ieșirea în familie a avut loc după ce Jennifer Garner, fosta soție a actorului, a mers recent să ia prânzul la același hotel cu copii săi.

Întâlnirea dintre Affleck și Lopez a avut loc la aproape o lună după ce Jennifer a cerut divorțul de Ben Affleck. În dosar, ea a citat diferențe ireconciliabile drept motiv pentru despărțirea lor.

Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck

Jennifer Lopez a participat recent la premiera filmului Unstoppable. Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2024. De la eveniment a lipsit chiar producătorul acestuia, Ben Affleck.

Paparazzi au surprins-o pe Lopez în „rochia răzbunării”. Diva a ales să poarte o rochie cu decupaje care i-au lăsat la vedere formele perfecte, scrie DailyMail.

Totodată, cântăreața a fost surprinsă în culise purtând o conversație caldă cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Potrivit surselor, JLo și Matt Damon au povestit despre proiectele profesionale, dar și despre eșecul divei în încercarea sa de a-și salva căsnicia cu Ben Affleck.

Diva a depus actele de divorț pe 20 august 2024 și a menționat data de 26 aprilie ca fiind data oficială a separării sale de Ben Affleck.

Ben și Matt Damon sunt cei doi producători principali ai producției Unstoppable, în care Lopez a primit unul dintre rolurile principale. Matt Damon ar fi fost văzut de mai multe ori în ultima vreme în compania lui Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×