Reclamă

Jennifer Lopez a uimit pe covorul roșu într-o ținută decupată. Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului la care au lucrat împreună

Jennifer Lopez a uimit pe covorul roșu într-o ținută decupată. Vedeta a participat la premiera filmului Unstoppable la Festivalul de Film de la Toronto. Ben Affleck a lipsit de la marele eveniment. Actorul și fosta sa soție au lucrat împreună pentru producția mult așteptată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 septembrie 2024, 6:58

Ben Affleck, producătorul filmului, a lipsit de pe covorul roșu. Fosta sa soție s-a asigurată că fură toate privirile asupra ei atunci când și-a făcut apariția într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. JLo a optat pentru o rochie la care nu a fost nevoie să poarte lenjerie intimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a uimit pe covorul roșu într-o ținută decupată

Jennifer Lopez a marcat debutul unui nou film inspirational. Actrița, în vârstă de 55 de ani, a sărbătorit premiera celui mai nou film al său, Unstoppable, la Festivalul internațional de Film de la Toronto.

Ben Affleck nu a participat la eveniment. El a fost surprins de paparazzi plimbându-se pe străzile din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable
Ben Affleck a lipsit de la premiera filmului la care au lucrat împreună / Profimedia Images
Reclamă

Actorul a ales să o lase pe fosta sa soție să strălucească în lumina reflectoarelor. Lopez, care joacă în drama sportivă rolul mamei luptătorului Anthony Robles, a purtat o rochie semnată de Tamara Ralph și accesorizată cu bijuterii Hassanzadeh.

Apariția ei la Festivalul de Film a avut loc la cel puțin două săptămâni după ce a depus actele de divorț. Vedeta a făcut tot posibilul să-și salveze căsnicia cu Ben Affleck, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Deși trece printr-o dezamăgire amoroasă, JLo a părut mai fericită ca niciodată pe covorul roșu. Vedeta a ales să poarte o ținută care să-l facă pe Ben Affleck să regrete că a pierdut-o.

Reclamă

Publicația People scrie că Lopez a cerut, de asemenea, să renunțe la numele de Affleck în cererea de divorț.

Jennifer Lopez a vorbit despre divorțul său de Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au făcut un anunț public atunci când au decis să divorțeze. DE altfel, niciunul dintre ei nu a comentat public această decizie.

Cu toate acestea, JLo a făcut de-a lungul timpului mai multe aluzii la despărțirea de actorul internațional. Diva a postat recent un mesaj indirect pentru Affleck.

De asemenea, acesta a făcut aluzii la bărbații pe care i-a ales să-i fie alături chiar și la Festivalul de Film de la Toronto.

Vedeta a spus pe covorul roșu să „nu știe să facă alegerile potrivite” lăsând în acest fel mult loc interpretărilor. Lopez a repetat această frază de câteva ori în timpul interviului pentru ca mai târziu să spună „asta este”.

Vedeta susține că are tendința să aleagă persoanele greșite pentru ea. Vedeta internațională a fost căsătorită de patru ori. Diva a fost căsătorită cu Ojani Noa din 1997 până în 1998. Cris Juss din 2001 pînă în 2003, cu Marc Anthony din 2004 până în 2014 și cel mai recent cu Ben Affleck.

Vedeta latino pare că nu reușește să găsească iubirea pe care o caută în partneri pe care îi alege. Lopez s-a abținut de la mai multe comentarii. Diva nu a vrut să divulge mai multe detalii legate de divorțul său, relatează PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×